Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2008 - Anul XIII, nr. 167 (3848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Veste bună

Studenţii angajaţi la APIA şi-au primit în sfârşit banii

Vineri, 18 Iulie 2008 (16:58:59)
Studenţii angajaţi la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Suceava, la începutul lunii mai, pentru că angajaţii nu făceau faţă volumului de muncă, şi-au primit zilele trecute lefurile pe care le aşteptau de aproape o lună de zile. Pe lângă banii pentru luna mai, aceştia au primit şi salariile pentru iunie, APIA Suceava achitându-se astfel de toate datoriile faţă de ei. Gheorghe Curelciuc, directorul APIA Suceava, a precizat că toţi cei 57 de studenţi care au lucrat în ultimele două luni pentru APIA (unii pe toată perioada, alţii mai puţin) au primit lefuri funcţie de numărul de dosare introduse în calculator, aşa cum prevedea şi contractul de convenţie civilă pe baza căruia au fost încadraţi la agenţie. În medie, aceştia au luat un salariu de 1000-1200 de lei, însă, a precizat Gheorghe Curelciuc, un student a încasat şi 3700 de lei pentru munca depusă în cele două luni. Din cauza numărului foarte mare de cereri pentru diferite tipuri de subvenţii depuse de agricultori de la începutul anului, pe care angajaţii agenţiei nu le puteau procesa în termenul cerut, conducerea APIA a luat decizia de a apela la studenţii de la Universitatea Ştefan cel Mare. Întârzierile la plată au apărut deoarece banii necesari achitării salariilor nu au fost viraţi la timp de Ministerul Agriculturii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţii angajaţi la APIA şi-au primit în sfârşit banii .
 Vizualizări articol: 780 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studenţii angajaţi la APIA şi-au primit în sfârşit banii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei