Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2008 - Anul XIII, nr. 167 (3848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Stimată redacţie,

 

Mă numesc Fasolă Dorin Florin, domiciliat în oraşul Siret, în virtutea dreptului la replică vă rog respectuos să-mi publicaţi următoarele:

În articolul Care sunt hoţii şi care sunt vardiştii la Siret? apărut în „Monitorul de Suceava” din data de 17.07.2008 semnat de Sandrinio NEAGU, se face referire şi la persoana mea (citez):

„Principalul vizat este Florin Dorin Fasolă, referent la Registrul Agricol al Primăriei Siret, despre care există date că în loc să-şi facă treaba pentru care era plătit, în timpul programului de lucru ar fi circulat intens în Ucraina, şi nu în scopuri turistice, ci pentru a aduce produse căutate pe piaţa din România.

Prieten bun cu Fasolă se ştie că este Marius Cristian Adochiţei, zis „Măslină”, din Pădureni. Acesta deţine un magazin şi un depozit în acest sat aflat în imediata apropiere a oraşului Siret, unde există informaţii că s-ar afla şi mărfuri la mare căutare pe piaţa liberă. De altfel, lui „Măslină” i-a fost confiscat un transport de 1.400 de kg de zahăr, marfă pentru care nu avea documente şi care din datele de anchetă rezultă că ar fi fost adusă ilegal din Ucraina.”

Este adevărat că am circulat în Ucraina dar în afara orelor de program iar scopul mă priveşte strict personal şi nu există date care m-ar putea învinui pentru aceste deplasări.

În calitate de persoană lezată vă solicit să prezentaţi probe care să susţină afirmaţiile pe care le faceţi în acest articol.

Nu am fost sancţionat la controlul de frontieră, nu am valorificat pe piaţă produse din Ucraina şi tind să cred că la mijloc este reaua intenţie a unor persoane care vă foloseşte ziarul în scopul unor răfuieli personale.

Pentru alte lămuriri vă pot sta oricând la dispoziţie.

Cu mulţumiri, 
Fasolă Dorin Florin
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Drept la replică1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dddd trimis de
(18 iul 2008, 12:37:55
Cum sa fii sanctionat la frontiera cand ai dat traditia!
2.   PTR.FASOLA trimis de
(18 iul 2008, 14:27:20
VREAU SA MA LAMURESTI ,ESTI FIUL FOSTULUI PRIMAR ,FOSTU;UI CONSILIER PC PETRE FASOLA DIN RADAUTI ?
3.   Ziarul asta e plin de minciuni si afirmatii neveri trimis de
(18 iul 2008, 15:15:54
In fiecare zi ,pseudo-ziaristii de la monitorul,publica tot felul de minciuni,baliverne,afirmatii pompieristice fara verificari,articole scrise la comanda politica, articole de c****,care nu iti aduc nici o informatie noua sau credibila.,etc.Credibilitate zero,aceasta este impresia pe care o produce un ziar de indivizi nepregatiti profesional,fara deontologie profesionala,fara demnitate,veterinari vare n-au fost in stare sa-si faca meseria,ingineri facuti pe banda...Ziaristica este pentru ABSOLVENTII FACULTATII DE PROFIL'
4.   ZYX trimis de
(18 iul 2008, 16:28:39
BUHAI NEISPRAVIT CE ESTI MA AI CURAJUL LA REPLICA STII CA ESTI UN PROST
5.   ALARMA !!!! Serpii !!!! trimis de
(18 iul 2008, 16:33:38
Oameni buni , n-o sa va vina sa credeti ! Cei de la Monitorul ar trebui sa se sesizeze si nu numai ei , ci toata presa suceveana ! In zona Statiei de oxigen sunt SERPI ! Mergeti si discutati cu angajatii de la statie si cu soferii care erau sa calce pe serpi ! In laterala dispre Lic Sanitar , unde este improvizat un WC , misuna de serpi de casa , de lungimea unui brat ! Intrebati paznicii ! Nu va mai duceti la rahatii din conducere ! Nu mai asteptati pomana - cafele , un pahar cu apa si sticks-uri ! Cind faceti o ancheta discutati cu oamenii care muncesc ! Da , sunt serpi in zona dinspre liceu ! I-au vazut si muncitorii care lucrea za la Morga pt medicina legala si care se tem sa mai lucreze ! Buncarele de gunoi sunt la 15 m de spital ! Iarba n-a fost cosita deloc ! Au fost semnalata prezenta serpilor o data la 2 zile ! Cei de la oxigen nu pot sa mai lucreze ! Este groaznic ! Serpii sunt din zona Spital vechi unde esTE O ADEVARATA SERPARIE !!! Asta mai lipsea la Aushwitz-ul Sucevei !
6.   2(doua) turnuri gemene. trimis de
(18 iul 2008, 17:36:09
Mai Fasola Dorin Florin,paracioasa mica ce esti,de ce "torni" mai baiatule?Parerea mea este urmatoarea:esti o lichea fricoasa care de dupa fustele mamicii,dai dim gurita,aidoma soriceilor de cancelarie.
7.   Se intampla...:)) trimis de
(18 iul 2008, 18:24:04
"unor persoane care va foloseste ziarul "...astept o replica si la asta;)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei