Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2008 - Anul XIII, nr. 167 (3848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică

Flutur afirmă că nu vrea să fie prim-ministru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a afirmat, joi, că nu este interesat să obţină funcţia de prim-ministru, în eventualitatea că după alegerile generale din toamnă viitorul premier ar fi desemnat din rândul democrat-liberalilor.

Întrebat dacă va renunţa la mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, dacă partidul său şi preşedintele României, Traian Băsescu, l-ar desemna primul ministru al viitorului cabinet, Gheorghe Flutur a declarat, în conferinţă de presă, că în următorii patru ani va rămâne la Suceava.

„Sunt onorat că numele meu a fost vehiculat în acest context, dar trebuie să fiu mai întâi patru ani prim-ministru la Suceava şi apoi la Bucureşti”, a spus Flutur.

În ultima perioadă, în presa centrală au apărut mai multe informaţii bazate pe „surse PD-L”, conform cărora Gheorghe Flutur ar fi fost unul dintre candidaţii favoriţi ai preşedintelui Băsescu şi ai aripii Boc-Stolojan-Udrea din PD-L pentru funcţia de prim ministru al României, în viitorul guvern.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur afirmă că nu vrea să fie prim-ministru.
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur afirmă că nu vrea să fie prim-ministru1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Strugurii sunt acri... trimis de
(18 iul 2008, 11:44:26
Probabil i s-a spus cine o sa fie desemnat prim ministru in cazul in care PDL castiga. Acum da interviuri in functie de ceea ce i-a spus Basescu.
2.   Cred ca a pupat boul invers de are asa noroc la pr trimis de
(18 iul 2008, 11:49:28
Mi-e GREATA de mancatorul asta de ****, oare nu si-a vazut-o dimineata de crede ca cineva de la Bucuresti il va propune premier?Poate doar lingaii de la Suceava, Andreica, Pardau si altii

3.   Marza tace malc trimis de
(18 iul 2008, 11:54:49
psesedii mor de ciuda ca PDl are oameni valorosi,ca Flutur a inceput sa schimbe judetul in bine desi a mostenit numai lucrrui urat mirositoare de la tov Marza.

Imi place de Marza:Veni omul de la soare de la Felix unde fu cu tov Iordache si avea glascior..ca Flutur nu a facut bine cand nu a participat Ecoterm la licitatie.Cand a auzit de la dl Flutur ca a trimis noi documente la DNA s-a cam inmuiat omul nostru...acum tace malc,chitic si nu mai scoater o vorba ca nah,ii e frica omului dupa cate tunuri a tras se teme de gratii de fier!
3.1  RE: Marza tace malc trimis de
(18 iul 2008, 12:11:05
S-a deschis dosarul gripei Aviare cu o paguba de 11 mii de euro atentie pe cine laudati. E vorba de dezinfectie cu apa chioara din care Fluutur a benificiat de banii respectivi,Asa om Valoros este primul secretar al judetului.
3.2  RE: Marza tace malc trimis de
(18 iul 2008, 19:08:34
Bai,omule,tu nu bagi nimic la cap,chiar a fost gripa aviara,multi au scapat datorita masurilor energice ale ministrului Flutur,dar tu chiar ai virusul in sange.
4.   Pacat... trimis de
(18 iul 2008, 11:58:23
Am avut presedintele CFR din Suceava (Nicolaiciuc) => s-a renovat gara din mun. Suceava + multe altele din judet.

Am avut ministrul invatamantului din Suceava (Adomnitei) => s-au renovat scolile din municipiu si s-a dezvoltat incredibil universitatea (d.p.d.v. imobiliar).

Daca am fi avut prim ministru din Suceava cu siguranta am fi profitat din plin.
4.1  RE: Pacat... trimis de
(18 iul 2008, 12:26:49
Ai avut si ministru agriculturii din Suceava, ce s-a schimbat in bine pentru noi?

Nimic! Deci asta e adevarata valoare a lui flutur, doar garagara e in gura lui!
4.2  RE: Pacat... trimis de
(18 iul 2008, 12:41:08
Nu stau la tara. Nu stiu cum e treaba cu agricultura asa ca nu ma bag.

Eu nu am zis ca Flutur e capabil pt. ca nu-l cunosc, n-am avut tangente cu el. Zic doar ca ar fi fost o sansa f. mare sa avem 4 ani un prim-ministru din zona noastra.

Nicolaiciuc a fost un hot si totusi a facut mult bine pentru Suceava...

Oricat de incompetent ai fi, odata ajuns pe pozitia respectiva, daca vrei sa faci bine Sucevei il faci foarte usor. Din 3 semnaturi schimbi multe lucruri.
5.   Felicitari dle Flutur! trimis de
(18 iul 2008, 12:02:12
e cred ca trebuie sa fim mandri ca avem un astfel de presedinte al CJ!Este singurul fost ministru care a facut treaba in tara asta.Mi-aduc si acum aminte cand a salvat baraje de la rupere,cand isi lua cizmele de cauciuc si iesea la treaba pe teren!Desi e de 3 sapt la CJ deja incep sa cred ca tot ce a promis pune in practica.A inceput cu proiectul de dezv al turismului.Bine,are o mostenire grea dar cred ca in felul sau caracteristic va reusi sa schimbe situatia si peste 4 ani Suceava sa fie un loc de care sa nu te rusniezi sa vorbesti cu prietenii tai din USA,Canada sau alte tari civilizate!Mult succes si stiu ca nu veti merge la Bucuretsi pt ca aveti treaba aici!Petse 4 ani,cred ca veti prim minstru Romaniei!
6.   Felicitari dle Flutur! trimis de
(18 iul 2008, 12:02:47
e cred ca trebuie sa fim mandri ca avem un astfel de presedinte al CJ!Este singurul fost ministru care a facut treaba in tara asta.Mi-aduc si acum aminte cand a salvat baraje de la rupere,cand isi lua cizmele de cauciuc si iesea la treaba pe teren!Desi e de 3 sapt la CJ deja incep sa cred ca tot ce a promis pune in practica.A inceput cu proiectul de dezv al turismului.Bine,are o mostenire grea dar cred ca in felul sau caracteristic va reusi sa schimbe situatia si peste 4 ani Suceava sa fie un loc de care sa nu te rusniezi sa vorbesti cu prietenii tai din USA,Canada sau alte tari civilizate!Mult succes si stiu ca nu veti merge la Bucuretsi pt ca aveti treaba aici!Petse 4 ani,dupa ce veti pune judetul pe picioare,din suflet cred ca veti prim minstru Romaniei!
6.1  RE: Felicitari dle Flutur! trimis de
(18 iul 2008, 12:12:08
A inventat Gripa aviara.
6.2  RE: Felicitari dle Flutur! trimis de
(18 iul 2008, 13:01:34
Cand am spus,ieri, ca se gaseste enorm de multa prostie pe metru patrat in judet, n-am gresit...

Flutur asta e un om doar de "gargara", un bun activist de partid, un bun conducator de campanii electorale, dar ATAT! In rest, ca specialist e un ZERO.

Ca ministru n-a facut nimic, timp de un an si jumatate.

Ba da, a facut ceva: bani pentru campania electorala, sub pretextul gripei aviare.

Tantalailor, cand oare o sa va intre, in ceea ce impropriu il numiti cap, adevarul ca oamenii care au darul de-a manca....(stiti voi ce) nu sunt buni la nimic altceva???...
7.   Propunere trimis de
(18 iul 2008, 12:06:57
Propun sa-ti schimbi semnatura d-le Bush.Desi s-ar putea sa fie deja prea tirziu !Se pare ca te asemeni teribil cu omul unchiului Sam.Vorbesti despre ce nu cunosti,scuipi in sus si nu-ti dai seama ca pe tine va cadea otrava pe care incerci

s-o arunci pe oameni respectabili,repeti ca un papagal flamind slogane electorale,in speranta ca vei primi si tu o farima de "malai",ce mai-esti leit americanu!Ce-ar fi sa te duci la el acolo cu tot cu "dl."Flutur daca tot il ai drag.Sigur,eu te-as trimite de fapt la mama ta ;i pe el la a lui,dar nu e rau nici peste ocean!Esti bun sa faci pasi?
8.   Ne vom bucura de succese, daca vor fi! trimis de
(18 iul 2008, 13:03:05
Nu trebuie sa-l demoralizam, chiar acum la inceput, ca are treaba, daca vrea si doreste sa ramina in istoria plaiului!

Dar daca nu, peste 2 anisori, daca e puturos si se va inconjoara de oameni corupti si neloiali muncii, vom sari la trinta aici pe forum!
9.   Eeeeeeeeee trimis de
(18 iul 2008, 13:53:41
Flutur e disperat ca nu are bani de salarii pt angajatii cj si ai serviciilor din subordine, a cerut rectificare de buget de 300 de miliarde si probabil nu o va primi. Inainte sa-si indeplineasca maretele planuri ar trebui sa gaseasca bani sa ii plateasca pe oameni, ca nu cred ca i-au mai ramas din campanie.
10.   D le Flutur nu le mai da salarii marite la putori trimis de
(18 iul 2008, 15:10:19
aia de la protectia copilului dorm in papucii statului si au conducatori securisti expirati care iau salarii fabuloase fata de cat dorm ,marzache face locuri de munca ca sa va faca probleme,stia expiratu ca pica si va lasat cu gauri bugetare ,este legea transparentei functionarului public,ba ziaristilor ia dati salariile putorilor de acolo la ziar si vedeti care au actualizate declaratiile de avere si o sa ramaneti gura casca cum traiesc in vilane jecmanindu ne pe noi fraierii contribuabili
11.   Ptr.fluturas trimis de
(18 iul 2008, 15:49:10
daca dna nu-si face treaba pe marza il veti scapa ,va ajunge in parlament si de acolo ne va rade in nas .toti hoti scapa in romania sub cupola parlamentului .
12.   Nu ma puteti obliga! trimis de
(18 iul 2008, 16:25:19
Nici eu nu vreau sa fiu prim ministru... Ei, si? Pe cine intereseaza??!!
13.   Stati linistiti trimis de
(18 iul 2008, 20:31:24
Stati linistiti si la locurile voastre ,vorba cuiva ,inainte de-a zbura si el spre Tirgoviste.Nu vi-l ia nimeni,ca de abia au scapat de el si acum e trimis la Suceava in speranta ca va mai inventa vreo aviara ceva,cu specific sucevean ,ca-i goala pusculita PD-Laturilor dupa cheltuielile bezmetice facute la locale.Acum e insa , din ce in ce mai greu,ca se-apucara niste baieti sa ghiceasca -n apa chioara si dadura de ceva urme de-aviara,asa ca daca se lasa cu anchete si nu mai avem imunitate s-ar putea duce naibii pusculita de parlamentare,tocmai acum cind e foamea mai mare. Ei,acu v-ati mai linistit putin?Si oricum daca vi-l ia nu-l duc prea departe,tot in Moldova ramine.......
14.   Dl Flutur faima Sucevei trimis de
(19 iul 2008, 12:19:15
Dl Flutur, un om capabil, bine pregatit profesional si politic are sanse mari sa formeze Guvernul Romaniei.

Iar zoaiele PSD/PCR au mari sanse sa puta! Iar voi, cei care-l muscati de popon pe Conul Gica, sa va spalati pe dinti de mamaliga.

15.   Cine scoate iar briceagu... trimis de
(20 iul 2008, 12:08:59
Flutur si-a angajat laudatori pe forum. Toti au aceleasi cuvinte, le invata pe de rost de la magistru. Halal!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei