Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2008 - Anul XIII, nr. 167 (3848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezinteres sau neputinţă

Pleaşca pentru traficanţii de ţigări: maşina cu termoviziune, defectă de un an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul cu ţigări la frontiera cu Ucraina, în zona Siret, are un aliat de nădejde în şefii Poliţiei de Frontieră. Aceştia nu au fost capabili să repare maşina dotată cu aparatură de termoviziune, aşa că de aproape un an de zile traficanţii au liber pe fâşia verde, iar baxurile cu ţigări sunt trecute în siguranţă spre depozitele clandestine. O situaţie cel puţin paradoxală, justificată cu scuze ieftine şi prea puţin plauzibile.

 

Coincidenţă sau nu, instalarea noii conduceri a Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret a coincis cu apariţia defecţiunilor la aparatura de termoviziune cu care era dotată una din maşinile instituţiei.

Din septembrie 2007, maşina apare în acte ca defectă. Deşi are o rază de acţiune de aproximativ 14 km şi ar putea fi extrem de utilă în lupta împotriva reţelelor mafiote, maşina cu termoviziune a fost trasă pe dreapta.

Explicaţia oficială oferită de subcomisarul Ilie Poroch, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, este aceea că o astfel de aparatură nu poate fi reparată decât de anumite firme şi că, în ciuda demersurilor făcute pe lângă conducerea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, programarea încă nu a sosit.

Este o situaţie care convine de minune traficanţilor de ţigări, din care fac parte şi poliţişti de frontieră şi vameşi, care au o grijă în minus vizavi de măsurile de precauţie pe care trebuie să şi le ia.

Cei 30 de km de frontieră care revin Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret ar fi mai uşor de acoperit cu ajutorul maşinii cu termoviziune.

Nimeni nu pare interesat în a grăbi repararea aparaturii de termoviziune, chiar dacă oficial frontiera cu Ucraina este considerată una de risc maxim de către oficialii de la Bucureşti, dar şi de reprezentanţii europeni, de vreme ce este o parte a graniţei estice a Uniunii Europene.

 

Maşini ale Poliţiei de Frontieră, antemergător pentru busurile cu ţigări

Dacă pentru fâşia verde maşina cu termoviziune ar fi extrem de utilă, pentru busurile cu ţigări care trec nestingherite prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret este total ineficientă. Gurile rele spun că pentru a ajunge în siguranţă la destinaţie, busurile cu ţigări de contrabandă au antemergător maşină a Poliţiei de Frontieră, care elimină orice risc potenţial care poate apărea pe traseu.

Un singur transport al unui bus încărcat cu ţigări aduce venituri de cel puţin 150.000 de dolari, sumă care ajunge şi în buzunarele poliţiştilor de frontieră şi vameşilor corupţi. Aşa se face că în Siret există depozite de ţigări aproape pe fiecare stradă.

Din informaţiile pe care le deţinem, ţigările de contrabandă sunt depozitate la anumite persoane care locuiesc pe străzile Negostinei, Moldovei, sau Carpaţi, persoane extrem de cunoscute în Siret şi a căror prosperitate creşte de la o zi la alta.

Nici foşti sau actuali angajaţi ai Primăriei Siret nu sunt străini de fenomenul traficului de ţigări, iar serviciile prestate de aceştia, la schimb cu protecţia oferită de anumiţi poliţişti de frontieră, au creat un adevărat clan mafiot, bazat pe relaţii de afaceri negre, din care câştigă absolut toată lumea implicată, mai puţin bugetul de stat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pleaşca pentru traficanţii de ţigări: maşina cu termoviziune, defectă de un an.
 Vizualizări articol: 1055 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 7 voturi
Pleaşca pentru traficanţii de ţigări: maşina cu termoviziune, defectă de un an4.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pai... trimis de
(18 iul 2008, 11:45:30
la cati bani au castigat in anul asta politistii in lipsa masinii...cumparau masina cu termoviziune noualaughing
2.   Uite-asa se inalta cei mici trimis de
(18 iul 2008, 11:47:48
Baieti, ati uitat cand muritorii de foame din zona de granita cu iugoslavia se tarau de pe o zi pe alta si odata cu contrabanda s-au imbogatit? Siretu' cum nu are un viitor economic, oamenii nu stau cu mainile in san. Asa ca toti sunt pe treaba, eu cred ca articole de astea nu vor topi contrabanda...
2.1  RE: Uite-asa se inalta cei mici trimis de
(18 iul 2008, 12:02:07
"TATA FEDIUC" E MARELE SMEKER CARE REZOLVA EL TOATE ....SI PE ZONA VERDE ...SI PRIN VAMA....DAR E SI DESKIZATOR DE DRUMURI SPRE SUCEAVA.....II ARDE PE TOTI AMARATII IN SKIMB PE CEI MARI PE CARE II STIE TOATA LUMEA NU SE ATINGE NIMENI DE EI....NEVASTA LUI "FEDEA" E SI EA BINE POZITIONATA LA DUTTY-FREE SA FACA SI EA UN 20000 EURO PE LUNA!ISI PROTEJEAZA SI NEAMURILE FEDEA PE CARE LE-A BAGAT TOT IN TRAFIC DE TIGARI..ARE 2 MASINI DE LUX LUME ....APARTAMENT IN SUCEAVA,SIRET,VILE...ASTEA NU TI LE PERMITI NICI MACAR CU UN SALAR DE 50MIL !!!!

SI MAI SUNT SI ALTII DIN POLITIA DE FRONTIERA..DOMNU "CALINESCU"DE EXEMPLU !!!

LUI FEDIUC II PLACE BANU CUM LA MOTAN SMANTANA!!!!BAI FEDEA LASA ID-UL TAU SAU UNDE TE PUTEM GASI SA NE FACEM SI NOI UN ABONAMENT LA TINE...SA TRECEM FARA PROBLEME PRIN VAMA.......
2.2  RE: Uite-asa se inalta cei mici trimis de
(18 iul 2008, 14:49:55
FRATILOR, MASLINA SI FASOLA SUNT PROTEJATI DE UNU ZIS BORS DIN VAMA SIRET. FACETI VERIFICARI SI URMARITI CAMERA SA VEDETI PE CE TURA TRECEAU ACESTIA SI CINE II LUCRA.
2.3  RE: Uite-asa se inalta cei mici trimis de
(18 iul 2008, 14:59:03
irimescu are creierul spalat de cel care se zice ca are de cotizat mai sus..adika calinescu asa ca si cu astia trebuie facuta curatenie
3.   Hmmmm... trimis de
(18 iul 2008, 12:11:51
felicitari domnu "Fedea".

4.   E rau si greu sa fii vames!.... trimis de
(18 iul 2008, 12:39:01
DE ce oare se da o lupta pe viata si pe moarte pentru a fi vames la frontiera de Est!? Cita munca au saracii ca sa ocoleasca legea!? Noi, daca trecem cu o canistra de benzina sau motorina si un cartus de tigari tre sa dam spaga! M-am saturat de atita inechitate!... Sa se afiseze clar ce avem voie de trecut la granita,da!?
5.   Lasti-o moarta trimis de
(18 iul 2008, 13:23:50
de trei zile un ziar de rahat ca nu pot sa-i spun astfel s-a gandit sa starpeasca contrabanda dar cun-m?sa-i denigreze pe politisti de frontiera se la siret . daca sunteti asa de tari in dovezi sunt organe ale statului care sunt interesate de asa ceva.dovediti cu fapte si nu cu niste barfe ale frustatilor care sunt impiedicati sa faca trafic prin vama sau pe la frontiera verde.asa ca mai lasati in pace pe politisti si angajati-va la CANCAN...APROPO de ce na-ti avut curajul cand fedea era in tara ..
6.   Bravo trimis de
(18 iul 2008, 13:47:48
Doamne ce se mai intampla in vama Siret,vinovati Fediuc,Calinescu,Fasola,Maslin Stelu-protejatul lui Calinescu...si multi alti. Si vor mai rezista au pile marii...sus de tottt...
7.   Prostie trimis de
(18 iul 2008, 14:20:29
pai mai natangule vrei sa-i dea bani lui tariceanu sa faca sula mare el?dal dreacu ca numai prostii a facut

8.   Pentru SMHOO trimis de
(18 iul 2008, 14:27:43
fiindca ai pomenit de Calinescu trebuie sa detaliem putin subiectul. Ai idee ce depozit de combustibili si tigari are asta acasa? Vin noapte de noapte masini cu numar de Ucraina care descarca si descarca... oare ce descarca? Si findca viata ii este usoara si-a facut din curte si punct de tragere de unde omoara cu pusca cainii vecinilor, porumbei si tot ce apare in campul vizual al dezaxatului. Superiorii ar trebui sa-l testeze psihic iar cand este in timpul programului cu etilotestul.
9.   Asta s a dorit ,iese malai greu si la militie trimis de
(18 iul 2008, 15:22:53
militia ia bani si de la firmele de tigari si de la infractori odata ce masina aia sta stricata de atata timp,se pacaleste bugetul statului cu mii de miliarde cu contrabanda,dar e important ca militia traieste si din banii contribuabililor si de la traficanti,urmeaza plata ca nu poate dura la nesfarsit,atentie UE
10.   Jegosul trimis de
(18 iul 2008, 15:25:37
bai sandrino apucate de baut apa caci **** ai mincat de ajuns si e posibil sa te ineci.poti sa lasi monitorul in doliu/si asa sunteti falimentari mai nespalatule.....auzi la el din surse sigure....
11.   Pentru prosti trimis de
(18 iul 2008, 15:54:09
dar pe antimergatorii ZAVATE, BACALU nu/i vedeti!
12.   Serpi!!!! trimis de
(18 iul 2008, 16:29:44
Oameni buni , n-o sa va vina sa credeti ! Cei de la Monitorul ar trebui sa se sesizeze si nu numai ei , ci toata presa suceveana ! In zona Statiei de oxigen sunt SERPI ! Mergeti si discutati cu angajatii de la statie si cu soferii care erau sa calce pe serpi ! In laterala dispre Lic Sanitar , unde este improvizat un WC , misuna de serpi de casa , de lungimea unui brat ! Intrebati paznicii ! Nu va mai duceti la rahatii din conducere ! Nu mai asteptati pomana - cafele , un pahar cu apa si sticks-uri ! Cind faceti o ancheta discutati cu oamenii care muncesc ! Da , sunt serpi in zona dinspre liceu ! I-au vazut si muncitorii care lucrea za la Morga pt medicina legala si care se tem sa mai lucreze ! Buncarele de gunoi sunt la 15 m de spital ! Iarba n-a fost cosita deloc ! Au fost semnalata prezenta serpilor o data la 2 zile ! Cei de la oxigen nu pot sa mai lucreze ! Este groaznic ! Serpii sunt din zona Spital vechi unde esTE O ADEVARATA SERPARIE !!! Asta mai lipsea la Aushwitz-ul Sucevei !
13.   Multa _I_ ! trimis de
(18 iul 2008, 16:39:57
era si normal sa se intample asa si nimic nu pare sa fie suficient de puternic si bine motivat pt a rasturna acesta molima cu iz de tigari!

ATATA TIMP CAT SE DUCE DREPUL LA BUCURESTI LA MOTI SI LA ALTII MAI SUS CE VRETI SA FIE?DACA AR SCADEA COTIZATIA S-AR INFURIA CEI MARI SI AR TRIMITE SPIONII DE LA DNA DIICOT!CUM DEFAPT S-A MAI INTAMPLAT !

CEI CARE SPUNETI CA ALA DREGE SI FACE ,CA ALA DESFACE SI IAR FACE (SI NU MA INDOIESC CA N-AR FI ASA) AVETI PROBE IMPOTRIVA LOR?PUTETI DEMONSTRA?CA ASA VORBA ZBOARA LA DREACU INREGISTRAREA RAMANE(VIDEO,FOTO)

VRETI SA INCETEZE TRAFICUL CU TIGARI? VORBITI LA BUCURESTI CU MOTI SA SCADA PRETUL LA TIGARILE NOASTRE SI SA-L FACA LA FEL CA-N UCRAINA ::D

ADICA NICIODATA! NU MAI COMPLOTATI CI MAI BINE APUCATI-VA SA FACETI UN BAN CINSTIT CA FEDEA SI MULTI-MULTI ALTII!

SUCCES!
13.1  RE: Multa _I_ ! trimis de
(18 iul 2008, 17:27:36
Si daca avem in vedere numarul de pachete care s-ar vinde la pretul cel nou, nici statul nu ar pierde.
13.2  RE: Multa _I_ ! trimis de
(18 iul 2008, 21:49:21
sunt la mamicutza ta dragule!!! inca putin si termin!!!
14.   Unde-i galop? trimis de
(18 iul 2008, 16:50:12
a fost odata ca-n povesti a fost ca niciodata un prea ''dastept'' sinsp parasca alias galiop!ce e cu el ?l-au inhumat?sau s-au descotorosit de el aia la care su=gea?batranul descalecator cred ca l-a pasat ca pe o curva penala la altul cu marafetul mai zdravan ca deh...se zvoneste ca boxu' cam are probleme si cica apeleaza la viagra s-o gaseasca nu sa mai faca ceva!

asea e la noi....multa suferinta in randul acolitilor care l-au suuupt pe boxy si acum cand e pe picior de duca atat el cat si ''dansa'' e tristete mare-n targ!

e devarat ca l-au trimis pe galiop la psihiatru pentru ceve controale de rutina?
14.1  RE: Unde-i galop? trimis de
(18 iul 2008, 21:46:20
pe mine m-a ****t de 3 ori sinsp galiop cum ii spui! pun ,mana pe el!sunt si ceva neam cu el! cum te fute neamul nu te fute nimeni

14.2  RE: Unde-i galop? trimis de
(18 iul 2008, 21:51:19
sunt la mamicutza ta !!! promit sa nu imi dau drumul asa de repede

!
15.   Sincer ii yn parte lu calinescu trimis de
(18 iul 2008, 17:09:42
ce ii freaca pe alty grija ca calinescu are ce are el acasa fiecare sasy vada de borsu lui ce numai el are acasa ia interesatyva si de restu calinescu are numai o singura casa nu ca alty au si prin suceava pe la sucevita si prin alte party asa k vedety si de ceilalty
16.   Informatia trimis de
(18 iul 2008, 18:01:58
mai sandrinio te ai bine cu politistii de la siret .cel putin cu unul care ti a spus toate zvonurile astea .vorbe...........ceva este insa suspect ....de ce au inceput articolele in monitorul in ziua cand fediuc a plecat in concediu???????vorbiti sa va aflati in treaba...un prost arunca o piatra si ceilalti o cauta si vorbesc despre ea ....asa cu zvonuri ...eu daca as fi in locul unora pe care i ai numit acolo te as da in judecata .sa vad ce ai face

17.   Termo trimis de
(18 iul 2008, 18:27:15
Domnule autor daca tot ai deschis subiectul ce ar fi sa faci o investigatie mai acatarii asupra aparaturii cu termoviziune afalte la siret si sa ai subiecte de prima pagina pentru o saptamina .Interesul e mai mare dacit fesul purtat de ierarhici si venitul pe masura .Aprofundeaza domnule autor esti pe drumul pe care nu credeam ca vei avea curajul sa calci sau deja te-ai razgindit? sunt destui oameni de bine in politia de frontiera care pot sa-ti ofere o mina de ejutor sa faci ce nu a reusit inca nimeni. Sa auzim de bine si la oferte.
18.   Pt ABC trimis de
(18 iul 2008, 19:32:46
CALINESCU E PE POOOOOOOOLA LUI! NU DEGEABA I SE SPUNE "TETEA"!
18.1  RE: Pt ABC trimis de
(18 iul 2008, 20:15:02
sugi**** fraere ca nu poti si tu sa faci bani
19.   Www trimis de
(18 iul 2008, 19:48:06
jigodia de fasola are tupeu la replica si la explicatii /// d.n.a.-ului sa dea explicatii ce a facut la dezinfectie ,cum ne trimitea acasa sambata si duminica si lucra in locul nostru .fiind angajatul primariei siret cu ce drept semna si dadea ture libere in locul nostru/////////acest mafiot impreuna cu maslina si-au angajat la cantar si sotiile cu complicitatea ///analfabetul si buhaiului///de// enache.

20.   GATA trimis de
(18 iul 2008, 19:48:42
APROPO DE TERMO.SA STRICAT EXACT KAND A VENIT TATA FEDEA.CARE ARE KA ADJUNCT UN BAIAT DEOSEBIT PE DOMNU IRIMESCU DE CARE SA FOLOSIT LA INCEPUT.A FACUT CARIERA PE SPATELE LUI DAR SIA REVENIT DOMNU GHITA I.UNUL FACEA DOSARE SI ALTUL BANI K CARU.FEDIUC E CEL CORUPT SI MANJIT CU KACAT ADEV. VA IESI LA LUMINA.DOBORATIL PE NENOROCIT
21.   Cacat trimis de
(18 iul 2008, 20:22:10
mi-e scirba de pol. de front.
22.   Asa este trimis de
(18 iul 2008, 20:37:17
eu lucrez in PF si mi-e scarba de ce se intampla
23.   Politia trimis de
(18 iul 2008, 20:58:46
dece nu le mai verifica nimeni vamesilor investitiile...dragii de ei..ce grozavi sunt....dintr -un salariu asa mic cate reusesc sa faca..sunt foarte buni.....suntem ridicoli dacacredem ca vor pati ceva...de ce nuvin noaptea mascatii sa -i controleze nitel? ha ha...sa vedem ce patesc cei vizati... nu asteptati in zadar...va spun eu ...NIMIC
24.   Pt gica trimis de
(18 iul 2008, 21:00:57
de ce tie scarba stai la poarta si nu primesti spaga?
25.   Pt ochiu trimis de
(18 iul 2008, 21:02:48
ca tot veni vb de ofiterul lui peste -calinescu,mare dreptate ai chiar nu vede nimeni!? depozit burdusit cu marfa de contrabanda are,din ce se aude pe seful lui interimar il face din tatstatura,numai dupa combinatii,dezaxat si bubuie de aroganta.nu ii putem acuza pe toti politistii dar mi-e sila de astfel de specimene
26.   Bmw si motociclete pe credite? trimis de
(18 iul 2008, 21:07:37
ce aveti cu bacalu?trece si el 250-300 cartuse ca tot functionarul,cu bmw-ul si pe banda consulara.muriti de oftica sau ce:? angajati-va in politie,procuratura....si asa faceti bani.careva zicea mai sus de controale,intreb eu,cati arestati in traficul de tigari ispasesc pedepse in inchisoare,nici macar politistii nu au fost demisi,nu sa-i prinda cineva.da se gasesc infractorii de 5-10 cartuse de tigari si pe care au dat spaga in vama,iar pe drum politia de frontiera care isi supravegheaza transportul de tigari te controleaza in portbagaj.apropo zavate sau bacalu va controlat cineva portbagajul? de spatarul scaunului din spate nu vorbim.
27.   La fix trimis de
(18 iul 2008, 21:57:53
Si daca erau si cativa care nu stiau ca s-a stricat aparatu', au aflat fericiti din ziar ca e vremea tunurilor!!!
28.   Pro memoria trimis de
(18 iul 2008, 22:21:53
Lupul atacat

Ajungand lupul domnitor mare

Si fiind instiintat

Ca leii ii vor pricina

Stranse mare adunare, unde a cuvantat;

- Vulpoi, voi ursi, voi subalternii mei

- Oare-o sa ma lasati singur in vreme de razboi

- Strangetiva semenii, s-apoi cu mic cu mare

- Dreptatea sa rasune-ntracest regat ca atare

- De ce acei natangi ce pururea viseaza

- Si stau culcati la umbra si nu ingenuncheaza

- Cand eu ca domn al tarii poruncile trimit

- De ce ca si o sluga necazuri sa le-nghit

- Cand ei macar tributulnu mi l-au datorat

- Si vor c-an ast regat s-aleaga imparat

- Si-acuma se rascoala zic ca nu le-ajune

- Atatea hraparii ce tot regatul stinge.

- Acum vor ei puterea s-o ia in a lor mana

- Si sa conduca tara cu mit si cu minciuna.

- Dar nu ma las sunt sigur ca ii voi nimici

- Pe-acei ce vor sa faca in tara marsavii.

- Si-acuma dragi prieteni o
28.1  RE: Pro memoria trimis de
(18 iul 2008, 22:23:21
o alta confruntare.

� Gheorghe Puzdreac
28.2  RE: Pro memoria trimis de
(19 iul 2008, 00:30:49
Sa demonstreze ca stiu sa faca bani prin munca cinstita . Nu banii care i-au dat lui Kozlak sa intre in vama. Sa demonstreze ca muncesc cinstit si cu capul nu sa fure.
29.   Vorbesc Neputinciosi trimis de
(18 iul 2008, 23:00:07
toti ce arunca vorbe sint niste oameni care nu stiu altceva decit sa scarpene pe la spate pe ce-i ce ii duc capu.Dar cind ii vad prin oras pe acei trficanti fac plecaciuni de la 1km.rusine sa va fie.Eu nu fac trafic dar daca as cistiga bani din asta as face bucuros, ptr.ca in Siret esti mort daca nu te invirti cumva.Nu loc de munca nu ajutor de nicaeri.Eu personal am 2copii si in Siret m-am nascut dar nu am avut niciodata posibilitatea muncind cinstit sa-mi intretin familia.Am crescut alaturi de toti cei mentionati si ii cunosc foarte bine pe toti.Ei mai da imagine orasului construind cite ceva.Lachiosilor lasati birfa si demonstrati ca pute-ti face bani si voi.Eu am incercat si nu am reusit.Am ales sa muncesc afara.Dorm linistit.Bafta Siretenilor destepti! iar fraerii la Rogojesti cu ei.....
30.   VAI DE MAMA LOR trimis de
(18 iul 2008, 23:08:07
OAMENI DE DOI LEI. FEDEA, CALINESCU - FARA BUN SIMT, FARA CARACTER, FARA NIMIC CE TINE DE VALORILE UMANE. VAI DE MAMA LOR. COMPATIMITII, VAI DE STEAUA LOR
31.   Pt oamenii invidiosi trimis de
(19 iul 2008, 00:21:05
bai fratilor ce tot ii criticati pe toti,ba fedea ba calinescu,etc.bravo lor ca pot face bani si se descurca,sunt baieti destepti....va este ciuda ca nu puteti face si voi.....cine pote face bani din asta bravo lui cine nu n-are decat sa comenteze,doar de ciuda comenteaza....ha ha.....la munca cu voi fraierilor.
32.   Catre toti baietii destepti- partea 1 trimis de
(19 iul 2008, 00:46:52
Fiind din Siret va spun istoria vamii si ce se intampla .kozlak - fostul sef al vamii sa combinat cu una din Radauti sin in felul asta au aparut radauteni in vama . S-au format 2 gasti Siret contra radauti-Suceava . S-au dat in prada tot timpul ceea ce este bine .....se afla multe cand sunt multe bisericute. Ceea ce se intampla si acum.

Faptul ca nimeni nu este arestat dintre iei denota increngatura ca duce undeva sus .Ca sa se poata termina cu toata ..... tarasenia asta ... ca ala fura .. ca ala face nu stiu ce se pot pune camere de luat vederi care se pot accesa si de la Radauti si de la Suceava ... sa se vada exact cine vameaza.... ce vameaza... dar nu se vrea asa ceva... de unde ? nu de la Fediuc... etc... de la RADAUTI .pt ca ei sa fie in functie trebuie sa dea mai sus si cine are vre-un interes ?

Baietilor destepti care spun ca la toti le e ciuda ca se descurca....va spun un lucru. Sa-mi zica unul din astia ca are o afacera personala si prospera care sa le aduca ba
33.   Catre toti baietii destepti- partea 2 trimis de
(19 iul 2008, 00:57:12
zica unul din astia ca are o afacera personala si prospera care sa le aduca bani ... NU AU. Ca majoritatea din cei din vama sunt niste ciobani si niste alcolisti .Astia daca ii lasi fara bani si ii dai afar din vama mor cu zile ca nu stiu nimic sa faca. Inafara de traficul de la granita nu stiu nici o afacere sau un alt mod de a produce bani...Se vb de Maslina... Fasola..... vrajeala ... astia sunt la degetul mic pe langa botosanenii si sucevenii care trec cu tirurile .Sa-mi spuna si mie cineva care a vazut un TIR de tigari.....:)))) va spun si cum le trec.... sigiliu de vama (TRANZIT)traverseaza tara si ajung in .... unde vrei fara sa ii opreasca nimieni . A verificat cineva tranziturile?laughing) glumiti.... doar trebuie sa traiasca si lumea de la cantar... etc...
34.   Munca innobileaza.. trimis de
(19 iul 2008, 08:47:36
calul moare de drum mult si prostul de grija altuia.in ziar nu aveti nimic concret si va faceti putin tiraj cu articole de c.... renuntati la meserie sau nu aruncati cu noroi pt ca va vor da in judecata si veti vinde ziare pt baietii pe care ii amintiti.fiti cinstiti si nu pacaliti oamenii cu minciuni.de ce obiectivul nu a publicat nimic? nu aveti dovezi si asta ar trebui sa vada lumea care va citeste si care ar trebui sa va penalizeze.nu vedeti copacii din cauza padurii sau invers...toata tara a fost vanduda pe nimic..bombe ecologice ,fabrici vandute pe nimic,oameni lasati fara venituri si voi vreti ca ,cetatenii sa fie cinstiti?lasati ne cu reportejele siropoase de doi bani si priviti in jurul dumneavoastra si veti vedea realitatea cruda in care lumea vrea sa traiasca.bravo celor care pot si au curaj si ciuda prostilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei