Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2008 - Anul XIII, nr. 167 (3848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Triaj

Primii potenţiali candidaţi PSD la Parlament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD lucrează la lista de candidaţi pentru alegerile generale din toamnă şi a schiţat o primă variantă de lucru.

Surse din partid ne-au declarat că printre cei care ar intra în bătălia votului uninominal se numără preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava, Gavril Mîrza, actualii deputaţi Eugen Bejinariu, Mirela Adomnicăi şi Ioan Stan, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava, Virginel Iordache, foştii primari de Rădăuţi şi Vatra Dornei, Mihai Frunză şi Constantin Huţanu, fostul candidat PSD la Primăria Suceava, consilierul local Ovidiu Donţu, fostul senator Radu Pricop, consilierii judeţeni dr. Mihai Creţeanu, Corneliu Popovici şi Ioan Corjuc.

Sursele noastre au afirmat că se aşteaptă să apară unele tensiuni în partid, având în vedere că există unele colegii, precum Suceava şi Rădăuţi, pentru care există mai mulţi amatori din PSD.

Preşedintele Gavril Mîrza a refuzat orice discuţie pe tema listei de candidaţi şi a declarat că o va face publică săptămâna viitoare.

În ceea ce priveşte prezenţa unui candidat PC pe lista social-democraţilor suceveni, Mîrza a precizat că a avut o primă discuţie cu preşedintele PC Suceava, Costel Ignătescu, şi că a convenit cu acesta că, dacă vor găsi „un candidat potrivit”, conservatorii vor merge din nou alături de PSD, ca şi la alegerile generale din 2004. Dacă o astfel de persoană nu va fi identificată, la Suceava Alianţa PSD-PC va avea doar candidaţi PSD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primii potenţiali candidaţi PSD la Parlament.
 Vizualizări articol: 860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Primii potenţiali candidaţi PSD la Parlament1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Halal gasca! trimis de
(18 iul 2008, 11:20:58
deci si-au lansat administratorii marii si vesnicei tranzitii gasca pe care vor sa o votam la toamna pt parlament.Eu zic ca e o gasca penala.Cornel Popovici,Iordache,Adomnicai,cea care a distrus,imbogatindu-se,tabara de la Bucsoaia,Gavriluta Marza-omul care a inchis judetul,care are cale ferata privata si nu a facut nimic bun ci doar rele multe acestei parti de tara,care a fost faultat de populatie in asa hal...daca are sange-n vene sa il vedem ca vrea sa candideze la Suceava nu la Falticeni, in tara hotilor spagari gen Bradut Avramia sau Fron Ifron,care au spalat tone de bani.Nu are sange si fuge in zonele defavorizate,care miroase groaznic a saracie,drumuri neasfaltate si populatie robita de PSD.Mai oameni buni veniti si voi cu oameni tineri nu cu rebuturi din astea!
1.1  RE: Halal gasca! trimis de
(18 iul 2008, 21:15:56
PSD-ul nu are nici o sansa sa castige alegerile parlamentare cu cei propusi mai sus! Exceptie ar face doar dr. M. Creteanu. PC-ul nu are propuneri ? Are doar sigla ?
2.   Despre PSD si Marzoi trimis de
(18 iul 2008, 11:27:38
Are dreptate Uncle Sam,sa candideze Marza la Suceava si nu in zona Flaticeni. Acolo,prin primarii sai credinciosi tovarasul mai sus mentionat, a pacalit in campaniile electorale populatia saraca si neinstruita cu un pahar de sprit si au votat ca o turma un nevrednic si jalnic pastor.De data asta oamenii intelepti au daramat PCRul sucevean si speram si in toamna sa il daram,e cu totul.HUUUUUUUUUUUUUUUUUU psd pcr!
2.1  RE: Despre PSD si Marzoi trimis de
(18 iul 2008, 15:48:49
Oameni buni ce semnificatie ase acest aspect cu PCR sucevean. Mare esste gradina Domnului
2.2  RE: Despre PSD si Marzoi trimis de
(18 iul 2008, 15:50:02
Corect
3.   A venit vremea tinerilor trimis de
(18 iul 2008, 11:28:15
lasati pe cei tineri sa candideze ,a-ti furat destul
4.   Combinatie obscena trimis de
(18 iul 2008, 11:33:49
Nu votam PSD!!!Cornel Popovici care urla ca un dinozaur cand se enerveaza si e in stare de orice in aroganta lui.Iordache,proefesorul pe care toata Suceava il vorbeste de " bine",Adomnicai si Marza.Cu asa echip[a veniiti domnilor?Chiar v-ati hotarat sa pierdeti definitiv si irevocabil!

Slava Domnului catatuca vostru,Iliescu s-a hotarat sa se pensioneze ,cel putin la Parlament.Asadar eu intrevad zile bune pt Romania daca mai tine Dumnezeu lumea asta in picioare!Trebuie schimbate multe dar un prim pas a fost facut prin pensionarea lui Ion Iliescu!

Traiasca democratie eliberata de comunismul lui Iliescu si al PSD_PCR!

ps:spun asta pt ca orice om de buna credinta din tara asta asociaza PSD cu PCR. E acelasi partid vopsit,cu alt nume!
4.1  RE: Combinatie obscena trimis de
(18 iul 2008, 12:07:03
Mai timpitilor care scrieti pe forum P.D.LaTURI este la fel ca PSD.TOTI SINT FOSTI peceristi inclisiv Primul secretar al judetului Flutur si voi denigrati o parte de oameni ai judetului,nu va este rusine ca si voiu sinteti la fel niste lingai
5.   PSD????????? trimis de
(18 iul 2008, 12:19:32
Iar apare baronul Mirza cu lista lui penibila? Sa spuna fiecare din ei ce au facut pentru Suceava!!! Adomnicai ajunsa deputata cu ajutorul lui Stan(pe ce criterii d-le Stan?ca a fost ultima pe lista alegerilor interne din psd in 2004!!!!),Frunza de la Radauti un fost comunist impreuna cu Mirza,Bejenariu cu aliura lui de golanas de Bucuresti(pe care nici drakul nu-l stie impreuna cu imbogatita peste noapte de Adomnicai),Dontu acest baietas care a fost mai mult penibil cand a candidat la primaria Sucevei? Acestia sunt candidatii d-le Mirza??? PSD draga Mirza nu mai exista in acest judet caci te-ai inconjurat numai de nonvalori.Unde sunt cei pe care i-ai trecut pe linie moarta de frica sa nu-ti ia locul??? Vitcu,Irimie,Ilie etcccccccccc

5.1  RE: PSD????????? trimis de
(18 iul 2008, 12:55:41
de ce nu iese cu nechifor?

macar el a facut sa se vorbeasca cu respect despre suceava in toata presa nationala?

pun pareu ca se teme de el sa nu-i ia locul si sa dea toti mosnegii uzati moral afara si sa intinereasca partidul!!!!!
5.2  RE: PSD????????? trimis de
(18 iul 2008, 15:58:53
Marza este penibil. Trebuia sa propuna din organizatie persoane capabile si fara dosare pentru Consiliul Judetean Suceava. Nu a facut si a pierdut. Acum vine cu perdantii si vrea sa castige un procent la nivelul anului 2004. Nu va castiga. A pierdut pe I Cristian Irimie, Lucian Severin, Arian Graur, etc............
6.   Curat murdar, votam "uninominal" trimis de
(18 iul 2008, 13:22:01
Singura sansa este ca unii oameni de valoare din psd sa-si dea demisia si sa candideze ca independenti. Ii sprijinim noi din punct de vedere financiar numai sa scapam dracului de acesti dinozauri cu falci si ceafa groasa tip Marza. Lista cu parlamentarii propusi de Marza este o batjocura la adresa sucevenilor. Cand are de gand acest porcalau de Marza sa ne lase in pace?
7.   Ptr'marza trimis de
(18 iul 2008, 14:15:13
foarte buna echipa ai ales tov. marza ,psd va obtine totul,
8.   Alegeri trimis de
(18 iul 2008, 14:57:02
Cu aceasta lista daca prind 2 deputati este mult, n-au vazut in locale ca lumea sa saturat de aceleasi figurii ........dar daca vor sa fie penibili asta este.....
9.   Aveti dreptate ,dar.. trimis de
(18 iul 2008, 15:02:58
tot ce ati scris aici e adevarat,dar,la fel de adevarat este si faptul ca,actuala gasca PDL nu e cu nimic mai buna,si va spune unul care s-a certat cu familia si prietenii cand a votat PDL.Incep sa iasa la iveala niste grozavii facute de cei din fruntea urbei,de te doare mintea.Luati legatura cu contabil sef de la primarie,o sa va cruciti.Daca vine PSD ul,toti lingaii astia de pe la ziare,in special pupicuristii de la Monitorul,vor face stanga imprejur si o sa inceapa sa linguseasca noii veniti din PSD.v a amintiti ,acum cinci ani,cum aceeasi ziaristi ii pupau in c** pe PSD isti?.Acum il pupa pe Lungu,ca de,,5,3 MILIARDE LEI VECHI PE AN ,ALOCATI DE PRIMARIE MONITORULUI PENTRU PUBLICITATEA ALESILOR LOCALI,nu-s putin lucru.Astia n-au coloana vertebrala,sunt doar locoteneti de presa.
10.   Ptr.tatuca marza trimis de
(18 iul 2008, 16:01:09
tovarase marza fugi de dna sub cupola parlamentului ,cine te-a sfatuit sa faci acest lucru .de la parlament ne vei invata cum e cu democratia .
11.   Corect trimis de
(18 iul 2008, 16:12:11
NU POTENTIALII SUNT CANDIDATI CI CANDIDATII SUNT POTENTIALI...Scuze pentru interventie.
12.   Comunistii trimis de
(18 iul 2008, 16:32:39
cu marza,frunza si hutanu va duceti dracului....
13.   Baronul vrea senator trimis de
(18 iul 2008, 16:42:01
Iata cum un "trepadus" comunist ce a intarziat dezvoltarea acestui judet vreme de 16 ani,vrea sa predea democratia in anul 2008.

Iata cum se ascunde acest "imbuibat",sub imunitatea parlamentara prost inteleasa de unii,de procurorii DNA.

Iata cum ne sfideaza pe noi cetatenii acestui judet,un individ "social-democrat" doldora de euro,case si terenuri.

Asadar,daca il vreti pe acest individ,votati-l,o sa va faca 'PA" de la tribuna parlamentului,pitulat in spatele celor care sunt vizati de DNA"Ady Zambaccian,Miron Mitrea,Codrut Seres,Pacuraru,Chiuariu,ceea ce inseamna cu alte cuvinte:PSD+PC+PNL.
14.   Acasa cu ei! trimis de
(18 iul 2008, 17:17:05
sa le fie rusine!
15.   Iar baronii??? trimis de
(18 iul 2008, 18:15:25
Sa va fie rusine d-lor de pe acesta lista manjita a lui Marza caci nu ati facut nimic pentru noi ,pentru suceveni.V-ati imbogatit toti,dar chiar toti cei de pe acesta lista de pe spinarea sucevenilor.Sa va fie rusine nemernicilor caci 4 ani nu v-a vazut nimeni iar acum veniti sa va mai voteze inca o data prostimea ca sa mai papati inca alti 4 ani banul public si sa va imbogatiti si mai tare.Nu va mai voteaza nici naiba in judetul asta clica de .................!Nesimtiti dracului!!!!!!!!!!!
16.   Parerea mea trimis de
(18 iul 2008, 20:23:39
dintre candidatii presupusi, cred ca Iordache , Nechifor si Stan au sanse reale sa ne reprezinte
17.   Greu la deal...cu boii trimis de
(18 iul 2008, 21:06:32
Singurii care au sanse si nu sunt definitiv compromisi ar fi Radu Pricop(prietenii adevarati stiu de ce!) si Catalin Nechifor.Mai au sanse ,desi sunt oarecum compromisi,Gavril Mirza(rupe tot pe zona Falticeniului) si Cornel Popovici,care daca prinde o zona buna are sanse,pentru ca are si aliura de parlamentar.In rest poate doar Hutanu ,daca prinde ceva pe zona Dornelor. Ptr.Gigi,p.8 :Vitcu ,Irimie si Ilie au tradarea in singe si asemenea exemplare,pleaca de la un partid la altul ,cu usurinta cu care pleaca angajatele de la casele cu felinar ,cind vine un patron istet care vrea sa rentabilizeze afacerea si nu schimba paturile ,ci........altceva ! Toti trei au fost facuti mari de mina pe care au desfigutat-o acum.Cit noul patron se poarta cu manusi si-si protejeaza mina e bine ,dar la prima slabiciune,se lasa iar cu sfisieli,mai ales ca s-au invatat sa atace in haita...
17.1  RE: Greu la deal...cu boii trimis de
(19 iul 2008, 12:06:58
Nu-l alege nimeni pe Ioan Nechifor, fiindca el reprezinta conruptia, manareala si partidul comunistilor PSD/PCR din RO.

18.   Buna trimis de
(18 iul 2008, 21:53:41
Aceasta gasca este buna pentru un muzeu de trista amintire.
19.   Comunistii!!! trimis de
(19 iul 2008, 09:45:05
RUSINE!!!

Aceste specimene de comunisti nu vor fi votate decat de catre fosti comunisti care au interese in zona!

Nu se mai satura de osul puterii!

Au pierdut alegerile locale si vor sa prinda neaparat un loc caldut in parlament??

Oameni buni nu va lasati pacaliti de catre acesti mafioti!

Nu votati PSD!!!!!
20.   Degeaba trimis de
(19 iul 2008, 11:00:17
Degeaba ii denigrati pe PSD-isti, pentru ca pana acuma ceea ce au facut ei se cunoaste, vezi cornu si laptele, salile de sport, drumurile judetene-marza, ispa tot marza si multe altele pe care acum nu-mi vin in cap.Iar in ceea ce priveste averea lui M.Adomnicai , nu are acum nimic in plus fata de ce avea cand a intrat in deputatie- adica un apartament. Tot ce si-a facut a facut-o cu munca cinstita , asa cum este si ea de altfel.O fata modesta si care stie de unde a plecat . Iar in ceea ce priveste Bucsoaia , ea este demult vanata de cineva care vrea sa o ia pe 3 lei, mai mult ce sa i-a Adomnicai din Bucsoaia?? vacile care pasc in voie prin tabara, peretii care se darama , sau perdelele si cearsafurile murdare.sau poate pe Conrad cu tot cu sticle.Cei care comentati habar nu aveti despre ce vorbiti.Vorbiti numai ca sa va aflati in treaba.Vedeti PDL-istul de Boghean care e director la tabara ce multe a facut pentru ea , si apoi comentati !!!
21.   Pe Mirza il asteapta turtoaiele la Botosani trimis de
(19 iul 2008, 12:12:11
Zoiule comunist Mirza, lasa-ne! Secretar PCR, sifon Secu si Gorila CAP...dispari in mo rtii ma tii odata. Mancate-ar viermii de zoi comunist ce esti!
21.1  RE: Pe Mirza il asteapta turtoaiele la Botosani trimis de
(19 iul 2008, 20:37:32
ba boule tu nici sa ragi nu esti in stare
22.   LA PD-L trimis de
(19 iul 2008, 13:46:40
Daca nu va plac pesedistii atunci ar trebui sa NU VOTATI PD-L ca majoritatea de acolo e de la PSD. Atentie FLUTURE sa nu faci ca Marza, ca cine stie, cu ce hal de oameni ai in jurul tau? Cine stie?
23.   LA PD-L trimis de
(19 iul 2008, 13:58:35
Daca nu va plac pesedistii atunci ar trebui sa NU VOTATI PD-L ca majoritatea de acolo e de la PSD. Atentie FLUTURE sa nu faci ca Marza, ca cine stie, cu ce hal de oameni ai in jurul tau? Cine stie?
24.   LA PD-L trimis de
(19 iul 2008, 14:01:32
Daca nu va plac pesedistii atunci ar trebui sa NU VOTATI PD-L ca majoritatea de acolo e de la PSD. Atentie FLUTURE sa nu faci ca Marza, ca cine stie, cu ce hal de oameni ai in jurul tau? Cine stie?
25.   Si daca... trimis de
(19 iul 2008, 23:10:04
Tonul l-a dat Bucurestiul, vot anti Base. Asa ca doua-trei iesiri de ale lui Base si inca cateva ale lui Flutur si... Veti ajunge sa-i implorati pe Iliescu, Marza et Co sa mai candideze. Apelati la memoria recenta si spuneti-mi cand au mai fost atatea scandaluri si balecareli pe scena politica din Romania? Poate in perioada interbelica.... Cand sa furat mai al dracului ca acum? Poate in perioada fanariota.... Cand eram mai dezbinati ca acum? Poate pe vreme lui Glad sau Menumorud ... Nu vedeti ca involuam?

Votul uninominal e pentru a absolvi partidul de orice responsabilitate fata de cetatean. Credeti ca parlamentarii vor deveni mai "sarguinciosi"? As, vor fi mai hapsani, mai flamanzi si mai mincinosi.
26.   Pt UN ROMAN trimis de
(20 iul 2008, 08:04:09
BAI FRAIERE,PCR-ISTII TAI AU DISTRUS TARA SI TU INCA MAI ESTI PUPINCURISTU LOR?
26.1  RE: Pt UN ROMAN trimis de
(20 iul 2008, 10:50:14
Nu stiu care-i mai fraier, dar "PCR-ISTII TAI" ce au distrus, daca ai mei au distrus tara?(asta ca sa intelegi ca in TOATE PARTIDELE POLITICE SUNT PCR-ISTI). Cat despre "PUPINCURISTU LOR" nu stiu care-i mai mare pupincurist tu sau eu. Invata sa citesti si sa intelegi un text si apoi sa emiti judecati ...

A critica sau a spune un adevar despre unii (PDminusL-istii si Base) nu inseamna a a lauda pe altii(restul partidelor). Poate fi vorba de o comparatie...indirecta.

Daca te simti cu musca pe caciula...(poti fi asemuit cu alt "mot" pe care sta musca).

Vezi cum s-a votat din 1992 si pana acum(cine pe cine si de ce) si vei vedea ca "spiritul de turma" a operat cu succes, iar la "UNINOMINALE" vor fi cele mai neasteptate rezultate. De ce? PENTRU CA NU EXISTA ALTERNATIVE!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei