Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2008 - Anul XIII, nr. 167 (3848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Administraţie

Flutur acuză „încâlceala” lăsată de fosta conducere a CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că fosta conducere a acestei instituţii i-a lăsat „lucrurile extrem de încâlcite”, cu numeroase probleme la nivelul mai multor instituţii aflate în subordinea administraţiei judeţene.

El a precizat că după ce a preluat preşedinţia CJ Suceava a descoperit numeroase probleme în derularea proiectului „Suceava  - utilităţi şi mediu la standarde europene”, dar şi în activitatea firmei prin care se implementează acesta, SC Bucovina Ecotermgaz SA.

„Chiar dacă sunt aceste probleme, am văzut că fosta conducere dă sfaturi din opoziţie. Asta în condiţiile în care mulţi salariaţi ai Consiliului Judeţean au început să dea declaraţii în scris, în faţa mea, că au fost obligaţi să apeleze la anumite soluţii, cum este şi transferul a cinci milioane de euro pentru a demonstra bonitatea firmei Bucovina Ecotermgaz”, a declarat Flutur.

El a mai spus că „lucruri încâlcite” a mai găsit şi la Direcţia de Asistenţă Socială, la Aeroportul „Ştefan cel Mare”, precum şi în probleme legate de managementul deşeurilor sau în realizarea masterplanului pentru apă şi canalizare în judeţ.

Gheorghe Flutur a mai spus că va analiza toate aceste probleme, urmând a se găsi cele mai bune soluţii pentru deblocarea lor.

Preşedintele administraţiei judeţene a arătat că una dintre priorităţi va fi găsirea investitorilor care sunt dispuşi să aloce fonduri pentru modernizarea Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea.

„Dacă nu vom realiza investiţii în modernizarea aeroportului ar trebui să-l închidem. Dar deja am avut discuţii cu investitori germani, chinezi şi japonezi, care şi-au manifestat disponibilitatea de moderniza aeroportul”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur acuză „încâlceala” lăsată de fosta conducere a CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 1259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Flutur acuză „încâlceala” lăsată de fosta conducere a CJ Suceava3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tot gheorghe trimis de
(18 iul 2008, 12:35:45
Aceiasi motivatie ca si pana acum : "vechea mostenire"
2.   Asta e vrajeala veche trimis de
(18 iul 2008, 12:47:55
"Mostenirea grea" e o expresie uzata.

Fiecare nou ocupant al unui fotoliu se plange de situatia mostenita. Daca situatia ar fi fost buna atunci l-am fi ales in continuare pe Marza. Spuneti-ne ceva nou sau daca nu lasati gargara.
3.   Numai de asta trimis de
(18 iul 2008, 13:13:48
Pai, abia acum ti-ai dat sema ca Flutur nu e bun decat de gargara???.....

Normal ca situatia, pt. Flutur, e incalcita. Un om care nu se pricepe la nimic, decat la gargara si facut bani pe de-a moaca, vede incalcit si un fir intins....
4.   Mostenire mostenire trimis de
(18 iul 2008, 14:02:11
Marza a lasat dezastru,a jecmanit tot ce se putea...si mai si acuya...pana a fost informat ca dpsarele lui de la DNA se ingroasa cu documente.de atunci tace malc..nu mai are nimic de declarat.Deci si baiat rau si cu clanta mare....daca taceai tov Marya,filosof ramaneai!
5.   Incalceala trimis de
(18 iul 2008, 15:21:13
Dupa 4 ani va fii aceeasi situatie , fiecare isi urmareste propriul interes , cei multii nu conteaza , doar odata la 4 ani cand se voteaza se schimba garzile si fiecare se pune pe capatuiala......
6.   ALARMA !!!! Serpii !!!! trimis de
(18 iul 2008, 16:31:09
Oameni buni , n-o sa va vina sa credeti ! Cei de la Monitorul ar trebui sa se sesizeze si nu numai ei , ci toata presa suceveana ! In zona Statiei de oxigen sunt SERPI ! Mergeti si discutati cu angajatii de la statie si cu soferii care erau sa calce pe serpi ! In laterala dispre Lic Sanitar , unde este improvizat un WC , misuna de serpi de casa , de lungimea unui brat ! Intrebati paznicii ! Nu va mai duceti la rahatii din conducere ! Nu mai asteptati pomana - cafele , un pahar cu apa si sticks-uri ! Cind faceti o ancheta discutati cu oamenii care muncesc ! Da , sunt serpi in zona dinspre liceu ! I-au vazut si muncitorii care lucrea za la Morga pt medicina legala si care se tem sa mai lucreze ! Buncarele de gunoi sunt la 15 m de spital ! Iarba n-a fost cosita deloc ! Au fost semnalata prezenta serpilor o data la 2 zile ! Cei de la oxigen nu pot sa mai lucreze ! Este groaznic ! Serpii sunt din zona Spital vechi unde esTE O ADEVARATA SERPARIE !!! Asta mai lipsea la Aushwitz-ul Su
7.   Aeroport trimis de
(18 iul 2008, 20:58:55
Suceava avea aeroport de pe vremea cand flutur prindea fluturi pe toloaca din Botosana sau de pe unde naiba a venit si asta care vrea acum sa inchida aeroportul.
8.   Cactus trimis de
(19 iul 2008, 05:27:27
CACTUS, sau mai bine spus ****US, esti un ingust la minte, aeroportul ala e de cand era bunicu tanar si de la infiintare nu s'a mai facut nimic la el, normal ca e jalnic, si da, mai bine inchis decat sa vrei sa te dai cu avionu si sa constati cu uimire ca iti rupi gatul pe acolo la aterizare sau la decolare. Si ca sa vezi ce bou mare esti, fa o paralela intre tatuca Mirza si nenea Flutur vis a vis de aeroport. Unul a stat 16 ani si doar amintea de aeroport odata la 4 ani(in rest nimic) iar celalalt cat de cat are intentia...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei