Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2008 - Anul XIII, nr. 167 (3848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anunţ aşteptat

Subprefectul Orest Onofrei, pe lista de candidaţi la Parlament a PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidaţii Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L au fost stabiliţi, joi după-amiază, în şedinţa Colegiului Director Judeţean.  

Pe lista transmisă de PD-L figurează fostul prefect de Suceava, actual subprefect, Orest Onofrei, deputatul Romică Andreica, omul de afaceri din Câmpulung Moldovenesc Ioan Badale, omul de afaceri Ioan Bălan, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Petru Carcalete, senatorul Constantin Gheorghe, doctorii Gabriel Gospodaru şi Cristian Irimie, omul de afaceri din Rădăuţi Dumitru Mihalescu, deputatul Dumitru Pardău, omul de afaceri din Fălticeni Constantin Simeria, deputatul Eugen Uricec, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi fost preşedinte al PD Suceava, secretarul general al PD-L Suceava, Marius Vatavu şi fostul, până acum două zile, preşedinte al PSD Fălticeni, Mihai Vitcu, fost consilier judeţean PSD.

Nominalizarea subprefectului Orest Onofrei vine la o zi după ce preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, a anunţat că acesta este dorit de PD-L pentru a candida la alegerile din toamnă.

Atât miercuri, cât şi ieri Onofrei a refuzat orice comentariu în legătură cu declaraţiile publice ale PD-L. Principalele criterii după care PD-L a anunţat că a făcut selecţia candidaţilor a fost implicarea în campania electorală de la alegerile locale şi notorietatea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subprefectul Orest Onofrei, pe lista de candidaţi la Parlament a PD-L.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Subprefectul Orest Onofrei, pe lista de candidaţi la Parlament a PD-L1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ASTA I VIATA ORESTE! trimis de
(18 iul 2008, 11:21:09
DIN CE AI ADUNAT TI AI PERMITE SA TI PLATESTI CAMPANIA ELECTORALA, VEZI VINZI O PENSIUNE CA DA, DIN TREI RENUNTI LA UNA CA MERITA, MAI VINZI O BUCATA DE TEREN DE LA DORNESTI CA DA, MERITA SI UN TIR DE CHERESTEA, MERITA SI PARTIDUL CEVA , CA DA PARTIDUL TI LE A DAT !!!! IAR LA CAT ESTI TU DE INCULT ORICUM AI ACUMULAT CAM MULT.
2.   Pt tov. Cunoscator trimis de
(18 iul 2008, 11:41:30
Se vede ca esti bolnav de pesedita cronica.Vezi ca e o boala grava si duce la moarte politica.Acest partid infect e pe cale de a ramane doar la Vaslui si in alte zone saraci, cu oameni analfabeti.

Orest Onofrei e un om onotabil,care si-a facut bine treaba si a vegheat la respectarea legii.Daca tu nu il inghiti nici pe el nici PDL,mars acasa ca oricum,si fara votul ei o sa conduca.Mai scapam si noi de partidul comunist urat mirositor ca au tras tunuri peste tot.Numai la CJ ce a ramas!
3.   Orest trimis de
(18 iul 2008, 11:45:18
Orest e un baiat bun si cred ca va fi un deputata sau senator execeptional,Iar echipa PDL Suceava,cu Gheorghe Flutur la carma va face judetul infloritor.Ganditi-va ca in catyeva sapt de la inceperea mandatului a scos la iveala jafurile comuniste ale lui Mrza si inceraca sa repare bubele puroioase,a fixat o organigrama practica care poate duce judetulk nostru inspre culmile civilizatiei de la periferia ei,locatie in care a fost aduse de tov Marza
4.   BRAVO! trimis de
(18 iul 2008, 12:25:32
Locul tau Orest este alaturi de cei alaturi de care ai castigat alegerile in 2004.Este o decizie inteleapta si te felicit! Felicitari si d-lui Vitcu caci in PSD tatuca Mirza il trecuse pe linie moarta de frica sa nu-i ia locul.Bafta dragilor!
4.1  RE: BRAVO! trimis de
(18 iul 2008, 13:08:22
Mai Orest, esti prost de bubui, atat.....
5.   Dubla charisma trimis de
(18 iul 2008, 14:02:12
Trec peste faptul ca un fost pesedist infocat, dl.Mihai Vitcu este acum la PD-L.

Cat despre d-l Orest Onofrei, este evident un om cu charisma. Ca prefect a fost relativ corect. L-am vazut pe listele PNTcd, la alegerile locale. Acesta a fost partidul unde d-l Orest Onofrei a inceput cariera politica si a activat multi ani. Trecerea la PD-L se adauga deja multor alte surprize devenite deja banale. La PD-L se practica asadar negotul cu imaginea publica a persoanei. PD-L profita de charisma lui Orest Onofrei, acesta din urma profita de charisma lui Flutur, si indirect, Basescu si Stolojan. Este evident ca PD-L creste, devenind asemanator ca forta propagandistica cu PSD, dar de alta culoare politica (zice-se). Desigur, PD-L nu se bazeaza pe un anume program politic, ci pe anumite persoane cheie, din ce in ce mai multe, dispuse sa-si vanda talentul in schimbul castigarii alegerilor. Probabil vor guverna multi ani. Sa ne intrebam insa daca democratia va putea fi salvata.
6.   Nemultumit trimis de
(18 iul 2008, 14:23:52
sunt dezamagit de lista propusa de pdl ,voi vedea cine este propus in zona radautului .l-as fi preferat pe doctorul RADU CEZAR ,VAD CA NU VALOAREA CONTEAZA CI BANUUUU.DOMNULE FLUTUR DESCHIDE OCHII ,DESTUPATI URECHILE ,ASCULTA SI PROSTIMEA CE VREA .
7.   SA trimis de
(18 iul 2008, 15:54:00
SA NU AMESTECAM LUCRURILE, FLUTUR E UN ORATOR DE NOTA 10, IAR ORESTE ARE NEVOIE DE O ZI SA EMITA O IDEE TAMPITA, CE SA FACA LA PARLAMENT SA MULGA VACA, SA RAGA CA UN BOU, PE EL L A DUS VALUL SI I DEZORIENTAT TOTAL.
8.   Ok trimis de
(18 iul 2008, 15:57:18
CIUDAT,SE VEDE CA VITCU SI CARCA SUNT DIN NOU UMAR LA URMA. NU TE SIMTI TRADAT MIRZA_
9.   Politica =curva trimis de
(18 iul 2008, 16:08:47
toti hoti se vor in parlament ,parca in noua lege viitori alesi trebuie validati de membri de partid .atuci ce cauta un psdist la pdl ,iar carca vrea sa ajunga ministru ?in zona radauti avem nevoie de RADU CEZAR DOMNULE FLUTUR AUZI ? MERITA SA FIE PARLAMENTAR A MUNCIT ,IAR VOI IA-TI ARATAT SPATELE PANA ACUM.
10.   Neocomunisti trimis de
(18 iul 2008, 16:42:42
faceti ca psd-ul,importati candidati de la centru(de la suceava). pt zona dornelor numai pardau...
11.   Alo!! Flutur n-are bani de salarii!!! trimis de
(18 iul 2008, 19:41:40
Orest inca e cu mintea la curul vacii, acolo unde a stat o viata intreaga. Toti suntem tarani prin origine, dar Orest e taran prin comportament. Si indata se va sparge gogoasa si la pdl, chiar daca mai colecteaza ei rebuturi de la alte partide.
12.   Tuna si-i aduna... trimis de
(18 iul 2008, 21:31:09
Mai fratilor,astia de nu-l cumparau din oborul politic pe Orest Onofrei,se prezentau la nudul gol ,vorba de duh a unei Gabriele de presa si faceau stop parlamentar !.Asta deoarece in zona Radautiului,plina de sectanti,Orest e la fel de fara adversar ca Mirza la Falticeni.In rest poti sa tragi ca la Noroc sau 6/49 si tot nu reusesti sa scoti un cistigator ca Ogica. E jale mare Bobule si se anunta vremuri grele : nu tu oameni,nu tu bani,doar o gasca de golani....(de data asta de Piata ...Mare !).
13.   Doar in doi trimis de
(18 iul 2008, 22:07:51
Orest,daca il iei si pe PALAGHIA de la Marginea prindeti amandoi senatori,altfel slabe sperante,gura casca de PALAGHIA trebuie sa se lupte pentru tine doar i-ai dat sa faca drumul pe SOARECU.
14.   Ok trimis de
(19 iul 2008, 10:25:21
in 2004 ca sef al isj don vitcu era tare in psd. cine l-a convins ca psd nu va castiga se inseala. bafta domnilor fluturasi-..........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei