Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2008 - Anul XIII, nr. 167 (3848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitări

CJ Suceava mai are nevoie de 30 de milioane de lei pentru salarii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Consiliul Judeţean Suceava a solicitat Ministerului Finanţelor şi celui al Muncii şi Solidarităţii sociale să aprobe alocarea sumelor necesare pentru plata salariilor majorate către angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului.

Şeful administraţiei judeţene sucevene, Gheorghe Flutur, a precizat că instituţia pe care o conduce ar mai avea nevoie de aproape 30 de milioane de lei (300 miliarde de lei vechi) pentru a acoperi în totalitate necesarul de fonduri pentru plata salariilor din cadrul direcţiei respective.

Preşedintele CJ Suceava a declarat că fondul de salarii necesar ar fi de 49,7 milioane de lei, din care administraţia judeţeană are disponibilă doar suma de 20 de milioane de lei.

„La această instituţie s-au majorat salariile care urmare a renegocierii contractului colectiv de muncă. Sumele pe care ar trebui să le plătim sunt foarte mari, iar Consiliul Judeţean nu are de unde să le aloce. Şi am solicitat Guvernului fonduri, pentru că acum avem un blocaj financiar foarte serios la nivelul Direcţiei de Asistenţă Socială”, afirmă Gheorghe Flutur.

Majorarea salariilor la Direcţia de Asistenţă Socială a fost aprobată de Consiliul Judeţean la începutul acestui an, creşterile salariale fiind cuprinse între 20% şi 75%.

El a mai precizat că pe lângă aceste sume, CJ Suceava trebuie să plătească şi contravaloarea salariilor compensatorii pentru angajaţii disponibilizaţi din mai multe centre de asistenţă socială din judeţ.

Nu în ultimul rând, Flutur a anunţat că la Direcţia de Asistenţă Socială are loc o verificare a modului în care au fost cheltuite fondurile de care a dispus această instituţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava mai are nevoie de 30 de milioane de lei pentru salarii.
 Vizualizări articol: 713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CJ Suceava mai are nevoie de 30 de milioane de lei pentru salarii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vremuri kkcioase trimis de
(18 iul 2008, 12:00:33
FLUTURAS vin vremuri grele. tradatorii platesc mai devreme sau mai tarziu...iar mincinosilor li se taie nasul...tie ar trebui sa ti se scoata ochii de peste scarbos.panarama de om politic
2.   EGew trimis de
(18 iul 2008, 12:32:25
SPER CA GUVERNUL SA-TI DEA P U LA IN BRATE
3.   Teutonii lui Marza trimis de
(18 iul 2008, 13:58:21
mai baieti,le aveti si voi cu politica ca nenea gheorghe de la cuca macaii cu elicopterele.sunteti un fel de tipi ranchiunosi,care n+au ce face acasa si mai scriu si ei cate ceva.daca te uiti pe cvul lor nu au facut nimik in viata ci doar au de facut comentarii despre naltii.In cel mai bun cay sunt din gasca lui Marya si au bani doldora,deoarece au sustinut clasa tovarasereasca!Traiasca Partidul Comunist Roman...trei yile,cu tot cu cea de alaltaieri!
4.   Excrocherie la adresa contribuabililior trimis de
(18 iul 2008, 14:59:41
pe langa faptul ca in aceea institutie s au angajat pe pile ,verificati rubedeniile si sefii de acolo sa vedeti securisti care au stiut numai sa dea cu ciocu toata viata si sa nu munceasca, acum le a mai marit tataia comunist Marzache si salariile si asa le aveau prea mari pt cat dormeau acolo,toate intretinutele de acolo si toti intretinutii ,care se lafaie in bani si se lauda cate zeci de milioane au mai dat pe posete si chiloti cu ata in buca,asta este statul roman ,ei dorm ,noi muncim si ei rad de cei care muncesc de dimineata pana seara si raman cu datorii catre stat,taricene o sa te mai voteze marza si dracu ca devii mai comunist ca psd istii
5.   Vrajeala trimis de
(18 iul 2008, 15:41:59
Mult trambitata marire a salariilor in sectorul de asistenta sociala este ominciuna gogonata,deoarece desi asistentilor maternali li s-a aprobat un spor de munca nenormata de 15%,pana in prezent nimeni nu a vazut imca nimic.In acelasi context nici plata perioadei de concediu de odihna an care ai copil in ingrijire aramas la stadiu de promisiune.Ne-am saturat ca de vreo patru ani incoace sa fie sacrificati copiii din asistenta maternala pentru incompetenta celor care nu stiu sa administreze banii care orice ati zice,oricum ati cotio aufost prevazuti in planul bugetar.Daca nu aveti bani de salarii,nu dati salariile,dar nu va atingeti de banii copiilor din plasament pentru ada salariile bos-ilor de la directie!!!!!!!!!!!!!!!
6.   ALARMA !!!! Serpii !!!! trimis de
(18 iul 2008, 16:32:20
Oameni buni , n-o sa va vina sa credeti ! Cei de la Monitorul ar trebui sa se sesizeze si nu numai ei , ci toata presa suceveana ! In zona Statiei de oxigen sunt SERPI ! Mergeti si discutati cu angajatii de la statie si cu soferii care erau sa calce pe serpi ! In laterala dispre Lic Sanitar , unde este improvizat un WC , misuna de serpi de casa , de lungimea unui brat ! Intrebati paznicii ! Nu va mai duceti la rahatii din conducere ! Nu mai asteptati pomana - cafele , un pahar cu apa si sticks-uri ! Cind faceti o ancheta discutati cu oamenii care muncesc ! Da , sunt serpi in zona dinspre liceu ! I-au vazut si muncitorii care lucrea za la Morga pt medicina legala si care se tem sa mai lucreze ! Buncarele de gunoi sunt la 15 m de spital ! Iarba n-a fost cosita deloc ! Au fost semnalata prezenta serpilor o data la 2 zile ! Cei de la oxigen nu pot sa mai lucreze ! Este groaznic ! Serpii sunt din zona Spital vechi unde esTE O ADEVARATA SERPARIE !!! Asta mai lipsea la Aushwitz-ul Sucevei !
7.   ... trimis de
(18 iul 2008, 18:40:17
Am inteles ca in acea directie sunt salarii mizere.

Cum vreti sa vina specialisti care sa lucreze pentru 800 RON ?

La asa salarii... asa specialisti, iar la asa specialisti... asa asistenta sociala.
8.   Bogatasi trimis de
(19 iul 2008, 10:25:20
da bineinteles ei nu pot lucra pentru 800ron bine ca omul de rand poate lucra doar pentru 500ron ca doar el mananca foarte putin.specialistii mananca cu 10 guri!
9.   Promitem!!! trimis de
(19 iul 2008, 22:17:11
Daca nu veti rezolva problemele financiare din directie,veti avea o mare surpriza domnule Flutur!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei