Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2008 - Anul XIII, nr. 167 (3848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În sărbătoare

Trei zile de concerte la Zilele Fălticeniului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fălticenenii vor avea parte la sfârşitul săptămânii de mai multe concerte susţinute de trupe mai mult sau mai puţin cunoscute.  Concertele fac parte dintr-o gamă mai largă de manifestări, organizate cu ocazia ediţiei a XV-a a Zilelor Fălticeniului. Pe lângă artişti şi trupe locale, pe scenă vor urca şi trupe cu nume, cum ar fi Bere Gratis, Fără Zahăr şi Animal X.

Sâmbătă, în cadrul manifestării “Nunta de Aur”, vor fi sărbătorite 50 de cupluri ce aniversează 50 de ani de căsătorie, ocazie cu care Primăria îi va premia.

Pentru copii, la Casa de Cultură se va desfăşura “Festivalul Folcloric Şezătoarea Copiilor”, în timp ce pentru cei mari a fost pregătit un program folcloric la care sunt invitate nume cunoscute ale scenei populare româneşti: Margareta Clipa, Alexandru Recolciuc, Cristina Gheorghiu, Gheorghe Turda, Ansamblurile “Ciprian Porumbescu” şi “Săpânţa”, alături de Taraful Casei de Cultura din Fălticeni.

Serbările se vor încheia duminică seară, cu un foc de artificii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei zile de concerte la Zilele Fălticeniului.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 5 voturi
Trei zile de concerte la Zilele Fălticeniului2.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De tot rahatul trimis de
(18 iul 2008, 16:57:36
HAi sa fim seriosi, astea sunt formatii? Animal X ? LA Gura humorului au adus si formatii din afara, formatii din tara cu renume, nu toti expiratii....dar aici nu se merge pe valoare ci pe castig de bani la buget.

1.1  RE: De tot rahatul trimis de
(18 iul 2008, 20:16:12
Cred ca imi racesc gura de pomana, dar saptamana viitoare, oricine va dori sa afle cati bani au fost cheltuiti din bugetul local poate sa solicite acest lucru in baza Legii 544. Raspunsul va fi ZERO lei de la bugetul local, toate cheltuielile fiind suportate din sponsorizari. De tot rahatul, analistul...
1.2  RE: De tot rahatul trimis de
(18 iul 2008, 20:32:50
Gura analistului adevar graieste... de tot rahatul este... Adicatelea mumiile aduse la Humor, anul acesta si anii trecuti... Boney M etc. nu sunt expirate. Si hai sa luam si alt unghi de vedere. De ce sa expatriem lei, euro sau ce o fi prin trupe straine? Macar cu trupe romanesti, chiar 'expirate', tinem banii in Romania.
1.3  RE: De tot rahatul trimis de
(18 iul 2008, 20:36:04
Nu mai punem la socoteala faptul ca, la fel ca si anul trecut, se merge pe promovarea si punerea in valoare a trupelor locale, ale lui Katy, a lui Bebe Pop, care valoreaza cat sapte Boney M, No mercy si alti manelisti occidentali.
1.4  RE: De tot rahatul trimis de
(19 iul 2008, 10:09:40
Mumii sunt cei ce se ocupa de organizare. E bataie de joc ce se intampla in acest an la Falticeni. Comparati cu anul trecut si o sa vedeti. La Humor au fost 30.000 de oameni. La Falticeni vin 5.000 si voi spuneti 15.000 Unde incap 15.000 de oameni in Piata Nada Florilor? jumatet din piata e ocupata de terase. ....Mincinosilor!!!!!!!
2.   Scum trimis de
(18 iul 2008, 21:38:50
Eu daca eram in locul lui Monoranu ii chemam pe Napalm Death sa cante. Cica prinde la marlanoi.
2.1  RE: Scum trimis de
(19 iul 2008, 00:49:22
Eu, daca eram in locul lui Monoranu si daca era sa zic ce inseamna 'scum', ziceam ca e 'spuma', 'zgura', 'rebut', 'pleava', 'drojdie', ca sa inteleaga pana si SHANE EMBURY, si mai ziceam ca marlanoii ar fi gustat din 'zicerile' lu' Shane Embury', adica 'Anaal Nathrakh', 'Unseen Terror', 'Blood from the Soul; sau 'Venonemous Concept'. OK, nu? Numai ca eu nu sunt Monoranu. Sau sunt?
2.2  RE: Scum trimis de
(19 iul 2008, 10:12:04
Vino Loredana Ghiban la Falticeni si scrie realitatea. Nu te imbata cu un comunicat de presa trimis de primarie. Te vei convinge de ce au fost in stare sa faca organizatorii. Si mai ales daca ai fost la humor si Radauti, und eprintre organizatori era si Consiliul Judetean
3.   Zile trimis de
(19 iul 2008, 09:36:50
Cu exceptia analistului restul sunt mesajele lui Monoranu si a subordonatilor sai. Anul acesta manifestarile organizate de Zilele Municipiului sunt identice cu ceea ce fac locuitorii de pe strada Magazia Garii de mai bine de doi ani in fiecare zi. Si am sa vin cu argumente. Multa, foarte multa mizerie, manele care rasuna din boxele celor din parcarea din Fata de la Nada Florilor, un fum prin care abia poti trece, si oameni care isi fac nevoile pe dupa masini, prin scarile blocurilor din apropiere, pe gardl Catedralei. Cat depre specatcolul de vineri seara, prezinta Bebe Pop, un om care nu are nici o idee despre gramtica limbii romane, de la care nu poti invata decat dezacordurile gramaticale. Penibili au fost si cei de la Casa de Cultura, care jumatate de ora au vrut sa demonstreze ca cei care asigura sunetul sunt tampiti, nu ca ei nu stiu sa cante. Lucru demonstrat in evolutia scenica, dupa jumatate de ora de reglaje de sunte a urmat o evolutie de tot rasul / plansul.
4.   Zile 2 trimis de
(19 iul 2008, 09:52:01


Ce a mai oferit seara de 18 iulie? Amatorism de prost gust, play back, o domnisoara careia la un concurs de aul trecut de pe un post de televiziune Virgil Ianutu ii numara nasturii de la fusta ca au ramas prea putin, si iar play back cu etnic. Si la ora 12,00 stingerea.

Am fost la Humor, am fost la Radauti, dar nicaieri nu a fost o mai mare bataie de joc ca la Falticeni. Probabil ca cei care scriu nu stiu decat de Falticeni, nu au vazut in viata lor un spectacol de calitate, o manifestare complexa. Muzica si circ penibil.Animal X / pentru al treilea an consecutiv la Falticeni, Fara Zahar o formatie care canta muzica pentru handicapati, dar probabil ca place unuia din orgaizatori, si Bere Gratis. Uitati/va pe internet si vedeti de cand aceste formatii nu au maia vut spectacole. Si o s ava convingeti de valoarea lor.

5.   Spectacole trimis de
(19 iul 2008, 10:06:04
De ce nu lasati profesionistii sa se ocupe de spectacole, sa organizeze asa cum trebuie Zilele Municipiului. Au ajuns amatorii sa-si bata joc de falticeneni. Aduceti-va aminte de concertul Compact de Anul Nou.

De ce a fost exclus Ion Ilisescu din partea folclorica a Zilelor Falticeniului? Pentru ca se pricepea la folclor, era un om corect si nu era pe placul conducerii actuale a orasului.

Cat despre banii de la bugetul local, care sunt alocati acestor manifestari, vor fi flositi pentru premii si alte stimulente pentru angajatii primariei. Vor urma comunicate de presa laudative, articole prin care cu minciuna ridicata la rang de cinste e va spune ca sunt cele mai frumoase manifestari din judet, etc..

Inchei cu ceea ce s-a spus la concertul Iris din campania electorala. Spectacolul Filipisimo de zilele orasului. Unde este acest spectacol? Organizatorii nu au auzit de Voltaj, Holograf, Cargo, Desperado, Luna Amara, Crazy Loop, Vama Veche. Sunt trupe ieftine si bune
6.   Continuare trimis de
(19 iul 2008, 10:07:10
Sunt trupe ieftine si bune, dar care nu plac celor de la primarie. Sau Vasile Tofan a uitat de promisiunile din campanie facute tineretului.
6.1  RE: Continuare trimis de
(20 iul 2008, 09:54:12
ALINE.....dupa noaptea de sambata esti de CACA ... Comentariile tale de rahat au fost anulate de atmosfera din piata. Aline mama...cand mai mananci rahat sa nu-l mananci "Fara Zahar" si sa nu speri la "Bere Gratis". Dute ba si stai la Humor, la Radauti sau pe unde te-or mai indopa unii sa-i lauzi. Apropo, n-au fost 15.000 de oameni da' aproape 10.000 au fost! Ofticatule!
7.   ASTA E! trimis de
(20 iul 2008, 18:17:56
Ne-am pacalit,fratilor!Banii s-au cheltuit in campanie, de acum rabdam ,pana in campania urmatoare.Asta e! Suntem niste fraieri si niste creduli.Vom vedea cate promisiuni electorale se vor transforma in realitate.Culegem ce-am semanat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei