Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mar 2008 - Anul XIII, nr. 72 (3753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ultimatum

PD-L ameninţă cu retragerea Sucevei din “Utilităţi şi mediu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi lideri ai Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, primarul Ion Lungu şi fostul consilier judeţean PSD Daniel Drăgoi au atacat, marţi, proiectul “Suceava – Utilităţi şi mediu la standarde europene”, afirmând că municipiul Suceava are numai de pierdut din implementarea acestuia.

Primarul Ion Lungu consideră acum “Utilităţi şi mediu” o “mare risipă”, după ce a fost “de bună credinţă”, crezând că este benefic pentru municipiu.

“Îmi dau astăzi seama că am fost duşi cu zăhărelul”, a declarat, în conferinţă de presă, Ion Lungu, argumentând cu diminuarea sumelor ce ar fi trebuit alocate Sucevei pentru reabilitarea sistemului de termoficare, din 2005 în 2006, de la 24 de milioane la 10,8 milioane euro.

“Consiliul Local Suceava a fost folosit în acest proiect, am plătit 2,5 miliarde de lei vechi comisioane de risc, vom plăti în continuare dobânzi şi, în măsura în care până la 1 aprilie nu vor fi puse la dispoziţie proiectele de execuţie, voi propune CL să ne retragem din acest proiect păgubos pentru comunitate. Domnul Donţu, în 17 martie 2006, spunea că Utilităţi şi mediu este singurul proiect concret în folosul cetăţenilor, care actualmente se află în desfăşurare. Exagerează, fabulează, minte cu neruşinare din 2006. El ştia foarte clar că proiectul este blocat, că nu are nici o şansă de deblocare, fiind prost conceput”, a afirmat Lungu.

 

Daniel Drăgoi: “Nu a fost o decizie politică echitabilă”

La rândul său, Daniel Drăgoi a apreciat că “este regretabil că Suceava a pierdut din cauza acestui proiect, din cauza deciziei politice de la nivelul Consiliului Judeţean”.

“Au de pierdut cetăţenii, consiliile locale implicate în proiect pentru că nu există transparenţă în derularea lui. Nu a fost o decizie politică echitabilă”, a spus Drăgoi.

Ca fost consilier judeţean, acesta a spus că a semnalat de multe ori că angajaţii CJ responsabili de implementarea proiectului nu-şi fac treaba.

“În comisie am făcut scandal şi am discutat de lipsa de implicare a angajaţilor CJ. Am fost şi în teren cu domnul preşedinte Mîrza şi a fost şi el foarte deranjat şi supărat că cei care sunt implicaţi nu-şi duc la îndeplinire sarcinile de serviciu. Nu este treaba consilierilor judeţeni să urmărească derularea lui. Noi am fost pe teren şi am semnalat disfuncţiile”, a mai spus Daniel Drăgoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L ameninţă cu retragerea Sucevei din “Utilităţi şi mediu”.
 Vizualizări articol: 1288 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PD-L ameninţă cu retragerea Sucevei din “Utilităţi şi mediu”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La control psihiatric trimis de
(26 mar 2008, 12:24:39
Domnilor care acum v-ati gasit sa mancati la rahat, de manuta toti, asa ca la gradinita si la psihiatru cu voi, poate mai poate salva ceva din capatanile voastre indoctrinate cu ideologia Basesciano-Stolo-Fluturatica. Chiar sunteti de legat daca veniti acuma cu asa tampenii si credeti ca electoratul o sa va si creada. Sunteti de rasul gainilor lu Fluturas.
2.   Staaaaaan? trimis de
(26 mar 2008, 16:32:10
Daca ai fi mai bine informat,ti-ai da seama ca acesti oameni au dreptate.Dar cum posibilitatile tale de a intelege fenomenul acesta sunt limitate,te inteleg.Nu toti au neuroni destui sa fie si intelepti.Poate ca tu te numeri printre aceia care au lipsa,sau sinapse rupte si chiar foarte multe.Daca ai fi citit si un pic de literatura,cunostintele acumulate ti-ar fi dat posibilitatea sa vorbesti si sa scrii decent.Dar cum spune un proverb din Marea Britanie"decat sa citesc ce scrie individul acesta,mai bine privesc cum se usuca vopseaua pe garduri .Te inteleg.
2.1  RE: Staaaaaan? trimis de
(26 mar 2008, 18:15:39
Termenul de sinapsa a fost introdus pentru a indica jonctiunea prin contiguitate a doi neuroni diferiti sau intre un neuron si un receptor sau un efector. Functional, sinapsele pot fi diferentiate dupa mecanismul de transmitere, in: electrice si chimice.

Esti genial Govanni, cata inteligenta, cata modestie, pentru un simplu pupincurist al lui Flutur. Unde ai invatat atatea "buchii", intelectualule, sa nu-mi spui ca ai fost coleg cu Lenuta Baseasca sau poate, doamne fereste, cu Traianel. La voi chiar trebuie sa afisezi prostia? BOMBALAILOR. Dupa alegeri o sa vopsiti garduri de o sa va saturati, bineinteles, englezeste.
3.   Sttttttaaaaaan trimis de
(26 mar 2008, 18:32:31
stan patitu,o def copiata de pe net nu te face mai inteligent....nu vezi ca habar nu ai de ce vorbesti?stai in banca ta sau da fuguta la comunisti tai si fugiti la dat copacii cu var
4.   Nu mai vrem comunistii psd ai trimis de
(26 mar 2008, 20:50:04
la closet cu ei si tragem apa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei