Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 feb 2012 - Anul XVII, nr. 31 (4936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marko: La urma urmei s-a ajuns la concluzia să votăm Guvernul

Miercuri, 8 Februarie 2012 (17:32:09)

Liderul UDMR Marko Bela a declarat, miercuri, că parlamentarii UDMR vor mai discuta în legătură cu modul în care vor vota joi, adăugând: "La urma-urmei s-a ajuns la concluzia să votăm Guvernul şi să trimitem o echipă identică ca şi până acum".

"Parlamentarii UDMR vor mai discuta această problemă, dar la urma urmei s-a ajuns la concluzia să votăm Guvernul şi să trimitem o echipă identică ca şi până acum dacă programul de guvernare e potrivit şi pentru noi", a spus Marko Bela, întrebat dacă UDMR a decis cum va vota joi, în plen.

El a spus că Uniunea este împotriva votului prin corespondenţă, dar şi împotriva reorganizării administrative.

"Mai curând sau mai târziu trebuie să găsim o soluţie pentru regândirea administrativă dar nu într-un an electoral şi nu anul acesta, când avem alte priorităţi. La fel cu legea sănătăţii. (...) Anul acesta nu se pune problema legii sănătăţii, din punctul nostru de vedere. Mai mult, noi din UDMR nu suntem de acord cu soluţia propusă. Cel puţin anul acesta nu va fi acceptat de noi", a spus Marko.

El a subliniat că "Guvernul care se formează are menirea de a duce la bun sfârşit obiectivele de guvernare votate în 2008-2009".

"În acelaşi timp am încercat să revedem priorităţile, am bifat ce s-a realizat dar nu Guvernul ci coaliţia guvernamentală e în finish. Urmează alegerile locale, practic suntem în campanie şi după aceea deja vom fi în campanie pentru alegerile legislative. În abordarea mea, Guvernul actual nu trebuie să se gândească la mari schimbări. Şi nici n-are cum. Trebuie să menţină echilibrul care să asigure o stabilitate a guvernării, a administraţiei‚ şi astfel să asigurăm în acelaşi timp şi o relansare economică, cât se poate în condiţiile actuale", a mai spus Marko.

Totodată, Marko a subliniat că "este nevoie de un protocol al coaliţiei".

Întrebat ce garanţii are UDMR că ceea ce doreşte va fi respectat de Coaliţie, el a răspuns: "Garanţia există în sensul că împreună am făcut un program de guvernare în care nu figurează aceste obiective. Pe de altă parte, fără UDMR în acest moment nu mai există majoritate".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marko: La urma urmei s-a ajuns la concluzia să votăm Guvernul.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marko: La urma urmei s-a ajuns la concluzia să votăm Guvernul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei