Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 feb 2012 - Anul XVII, nr. 31 (4936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ungureanu şi liderii coaliţiei, la Palatul Victoria pentru a discuta formarea noului guvern

Premierul desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu, precum şi liderii coaliţiei s-au reunit aseară la Palatul Victoria pentru discuţiile privind formarea noului guvern.
Ungureanu a fost întrebat, ieri, dacă îi va prezenta în cursul serii pe miniştrii din Cabinetul său, el răspunzând: "Sper. Să văd. Oricum există un calendar accelerat".
Surse oficiale au declarat, luni seara, agenţiei MEDIAFAX, că liderii coaliţiei au convenit să înceapă încă de ieri dimineaţa consultările pentru formarea viitorului guvern, astfel încât audierile în Parlament ale noilor miniştri să fie încheiate cel târziu astăzi. După finalizarea audierilor va urma votul în Parlament pentru noul Cabinet, toate procedurile de învestire a noului Cabinet fiind preconizate să se încheie cel târziu mâine.

 

Ungureanu îi vrea în Cabinet pe Orban, Diaconescu şi Predoiu, pentru că sunt "tehnicieni excepţionali"

Premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu intenţiona să prezinte lista propusă pentru viitorul guvern în cursul serii de ieri, după ce va încheia consultările cu reprezentanţii coaliţiei, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.
Ungureanu a declarat, ieri, la Parlament, răspunzând unei întrebări, că îi doreşte în Cabinetul său pe Leonard Orban, Cristian Diaconescu şi Cătălin Predoiu, pentru că aceştia sunt tehnicieni excepţionali.

 

Numele vehiculate pentru componenţa viitorului Guvern

Andreea Paul Vass, Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Cătălin Baba, Răzvan Mustea, Claudia Boghicevici şi Bogdan Drăgoi sunt propunerile PDL pentru miniştri în Cabinetul Ungureanu, au declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, surse din PDL.
Conform surselor citate, deputatul Răzvan Mustea, liderul OTPDL, va fi propus pentru conducerea Ministerului Comunicaţiilor.
De asemenea, secretarul de stat Cătălin Baba este propus la Ministerul Educaţiei, iar Alexandru Nazare la Transporturi.
Deputatul Stelian Fuia este propunerea PDL pentru Ministerul Agriculturii, iar senatorul Gabriel Berca este propus la Ministerul Administraţiei şi Internelor.
Bogdan Drăgoi este propus de PDL la Ministerul Finanţelor, Andreea Paul Vass la Ministerul Economiei, Claudia Boghicevici la Muncă, iar Cristian Petrescu la Dezvoltare Regională şi Turism.
Andreea Paul Vass ar putea fi nominalizată pentru portofoliul Economiei, Adrian Rădulescu ar putea prelua Agricultura, iar numele lui Cristian Boureanu este vehiculat pentru Comunicaţii, în noul Cabinet condus de Mihai Răzvan Ungureanu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.
Acestea au spus că din noul Cabinet ar putea face parte Andreea Paul Vass - Economie, Adrian Rădulescu - Agricultură şi Cristian Boureanu - Comunicaţii.
Portofoliul Agriculturii este dorit şi de UNPR pentru Valeriu Steriu, potrivit surselor.
Deputatul Rădulescu este membru în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice. El a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii.
Andreea Paul Vass a fost consilier al premierului Emil Boc. Preşedintele PDL a fost cel care a propus-o pe Vass pentru funcţie.

 

Votul de învestitură pentru noul Guvern va avea loc mâine

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, ieri, că votul de învestitură pentru noul Guvern va avea loc joi, iar partidele din coaliţie vor face, în curând, propunerile pentru portofolii.
Surse politice au declarat, luni, pentru MEDIAFAX că Daniel Funeriu, Cătălin Predoiu, Laszlo Borbely, Kelemen Hunor, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Elena Udrea, Leonard Orban, Cristian Diaconescu şi Gabriel Oprea sunt printre miniştrii care rămân şi în viitorul guvern, în discuţie fiind mandatele de la Interne, Agricultură, Economie, Finanţe, Comunicaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ungureanu şi liderii coaliţiei, la Palatul Victoria pentru a discuta formarea noului guvern.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ungureanu şi liderii coaliţiei, la Palatul Victoria pentru a discuta formarea noului guvern0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Romania trimis de
( 8 feb 2012, 11:02:19
Modernizarea Romaniei are pedala de acceleratie apasata la maxim... co ajutorul noului guvern avem sansa sa scapam definitiv din ghearele comunismului... atat de bine prezentat pe antene si realitati.
1.1  RE: Romania trimis de
( 8 feb 2012, 11:03:47
Judetul Suceava se va moderniza in continuare... cu ajutorul Presedintelui Flutur, sprijinit de noul Guvern. Gri-ul comunist incepe sa se stearga de pe fata acestui judet...
1.2  RE: Romania trimis de
( 8 feb 2012, 11:17:59
"antene si realitati" e un stereotip atat de obosit si expirat incat nu mai pot sa te las si.ti spun: REALITAEA TV E BASISTA LA MAXIM PLUS INFINIT . inceteaza cu tampeniile si alterneaza ntre B1 si Realitaea , baftosule !
1.3  RE: Romania trimis de
( 8 feb 2012, 11:24:10
Cred ca nu sti ce vorbesti jumatate din Realitatea este USL-ista si cealalta jumatate al lui Elan este non grata.Mai documenteaza-te!
1.4  RE: Romania trimis de
( 8 feb 2012, 11:48:53
Multa bafta si putere de munca noului guvern!
1.5  RE: Romania trimis de
( 8 feb 2012, 11:52:37
Sigur se uita la comentariul tau si va avea multa bafta!
1.6  RE: Romania trimis de
( 8 feb 2012, 12:12:22
Va avea multa bafta deoarece este un om capabil!
1.7  RE: Romania trimis de
( 8 feb 2012, 15:34:17
nu mclean, se va uita la comentariul tau si se va speria:))
1.8  RE: Romania trimis de
( 8 feb 2012, 15:36:30
N-am nici o pretentie..glumetzule..
1.9  RE: Romania trimis de
( 8 feb 2012, 15:39:57
Onestule...iar te simti flatulat in freza cind imi bat baschetii deTAREINCLANTA?
1.10  RE: Romania trimis de
( 8 feb 2012, 16:16:05
mclean ,am inteles deja ideea , n-o mai repeta, eu si tarenclanta , lucram in schimburi sau suntem una si aceeasi pesroana , hai sa-ti spun un sercret. ieri dupa ce te-a sunat flutur........dupa acea sedinta de partid la care te-a chemat, ne-a schimbat turele, nu mai sunt de noapte. sa stii ca am plans mult. acum sa lasam copilariile , raspunde-mi la intrebare, DUPA PAREREA TA , CINE AR FI BUN DE PREMIER?
1.11  RE: Romania trimis de
( 8 feb 2012, 18:01:08
ELENA WOODREA e cea mai buna...ea poate tine locul "tutulol". Ce face ea cu p..... nu fac 10 destepti cu capul. De fapt a spus un idiot ca cica ar avea "singe in pasarica". E o "nunta de ciini" permanenta pe linga Nimfa de Plescoi. Oricum suntem la mina cu.r.ve.lor si interlopilor. Oricare dintre ei e f bun pe aceste posturi. Pacat de Ungureanu ca e baiat destept si s-a bagat in cocina jegoasa a lui Base. Va fi compromis destul de repede.
1.12  RE: Romania trimis de
( 8 feb 2012, 22:49:44
ai evitat raspunsul cu gratie, dar.........in fine. cel putin avem amandoi aceeasi parere, UNGUREANU, e baiat bun. si Base i-a dat sansa sa o arate.
1.13  RE: Romania trimis de
( 9 feb 2012, 09:05:18
DA,Ungureanu este cel mai bun premier la ora actuala!
2.   ACEASTA ESTE SPERANTA! trimis de
( 8 feb 2012, 11:53:33
CU ACEST GUVERN CONDUS DE STRALUCITUL DIPLOMAT MIHAI RAZVAN UNGUREANU...UN MOLDOVEAN SI BUCOVINEAN DE+AL NOSTRU, CU ECHIPA TANARA SI ENTUZIASTA CE IL INCONJOARA, AVEM SANSA LA SPERANTA. DE ASTA ARE NEVOIE ROMANIA!
2.1  RE: ACEASTA ESTE SPERANTA! trimis de
( 8 feb 2012, 11:57:16
In acest moment Romania are cel mai tanar si curat guvern si speram sa fie la fel de eficienti ca pe posturile anterioare.
2.2  RE: ACEASTA ESTE SPERANTA! trimis de
( 8 feb 2012, 12:03:07
Cum naiba sa ai nevoie de 4 maghiari in Guvernul Romaniei?
2.3  RE: ACEASTA ESTE SPERANTA! trimis de
( 8 feb 2012, 12:12:07
tinerii din PDL nominalizati sunt prieteni de familie cu crocodilii aia batrini...deci sunt "profesionisti". Marionete trase de sfori de C.u.r.v.a de Plescoi & Co.
2.4  RE: ACEASTA ESTE SPERANTA! trimis de
( 8 feb 2012, 12:14:21
Doar nu te asteptai sa fie ministrii desemnati prietenii de familie ai lui Ponta si Crin?
Acesti ministrii tineri au muncit ca sa ajunga aici!
2.5  RE: ACEASTA ESTE SPERANTA! trimis de
( 8 feb 2012, 12:21:45
Nici vorba de Ponta si Crin aici. Dar unde sunt tehnocratii lu Chioru? Nu ma indoiesc ca Ungureanu e un tip f destept...dar cum poti pune un "militar" la conducerea guvernului. Chioru spunea ca problema Romaniei e de natura economica cumva??
2.6  RE: ACEASTA ESTE SPERANTA! trimis de
( 8 feb 2012, 12:35:01
Chioru este presedintele tau si la varsta lui de 60 este mai frumos decat toti tinerii de la USL Suceava.Voi nu sunteti decat niste marionete care vorbiti ce vi se dicteaza.Spune-mi tu daca toti ministrii USL care au fost din 1990 incoace au fost economisti!
2.7  RE: ACEASTA ESTE SPERANTA! trimis de
( 8 feb 2012, 12:42:23
Da..e superb Chioru..daca as fi fost o Woodrea ( hahaha) l-as fi cerut de barbat. Dar il cam strica ochii aia de melc si cind se imbata se duc in coltzuri ca zarurile la table!
2.8  RE: ACEASTA ESTE SPERANTA! trimis de
( 8 feb 2012, 12:45:35
In PSD Suceava s-au adunat toate scursurile societatii:grasi,sclemberisti, si nespalati oameni din judet!
2.9  RE: ACEASTA ESTE SPERANTA! trimis de
( 8 feb 2012, 12:55:14
Oamenii cu probleme de greutate sunt scursurile societatii? Interesata gindire...Divo ( sau Divule) 90-60-90!
2.10  RE: ACEASTA ESTE SPERANTA! trimis de
( 8 feb 2012, 12:59:58
Aia nu sunt oameni cu probleme de greutate sunt oameni nesimtiti!Nu le mai ajunge nimic!Nici mancare,nici guvernare!
2.11  RE: ACEASTA ESTE SPERANTA! trimis de
( 8 feb 2012, 13:29:31
Nu ma mira ca ii faci pe cei "grasi" nesimtiti...au fost si altii care au strigat.."viermilor' ciumpalacilor". Cred ca si Ana Pauker avea o parere mai buna despre cetatenii acestei tari decit ai tu TAREINCLANTA. Rusine...si mama ta poate ca e "grasa"...
2.12  RE: ACEASTA ESTE SPERANTA! trimis de
( 8 feb 2012, 15:41:11
am si eu o curiozitate mclean. cine crezi tu ca ar fi bun de premier?
2.13  RE: ACEASTA ESTE SPERANTA! trimis de
( 9 feb 2012, 09:07:55
Mclean crede ca Nechior sau Baisanu.
2.14  RE: ACEASTA ESTE SPERANTA! trimis de
( 9 feb 2012, 09:55:41
se prea poate. totuisi cred ca rosul nu prea ii place, am impresia ca e setat pe galben. doar pe baisanu si crin, cred ca l-ar vrea pe crin presdinte si pe crin premier. dar .......nu se poate. trebuie sa-l placa si pe ponta si pe marza si pe nichifor. al lui sef , crin , a facut o coalitie. am mai spus-o din galben si rosu iese un portocaliu, corcit , ce-i drept, deci........clar preferam portocaliul original, de dreapta , decat portocaliul corcit din dreapta si stanga.
3.   Comentariu trimis de
( 8 feb 2012, 12:52:35
Măi băiete Ungurene , mai bine stăteai acolo unde ai fost până acum, că faceai bine ce făceai , ai venit tu acuma ţapul ispăşitor, pentru toate. Mai bine îţi vezi de treaba ta , că făceai bine ce făceai înainte...
3.1  RE: Comentariu trimis de
( 9 feb 2012, 09:09:26
Stiu ca USL este de parere ca Ungureanu sa ramana la SIE dar nu se mai poate.
4.   Pentru Romania trimis de
( 8 feb 2012, 15:48:00
Va propun o

5.   Modernizarea Romaniei. trimis de
( 8 feb 2012, 16:02:14

Prin anul 1999, presedintele de atunci declara ca a fost invins de securitate. In timp la ce am ajuns? România are un număr secret de agenţi secreţi, dar, din declaraţiile unor foşti directori SIE rezultă că avem cel puţin 60 de agenţi de securitate la suta de mii locuitori, în vreme de britanicii au 6, iar americanii 9. Iar mai nou serviiciile secrete isi face guvern. Asta da modernizare!
5.1  RE: Modernizarea Romaniei. trimis de
( 8 feb 2012, 16:23:41
OMUL ASTA CONDUCEA O INSTITUTIE, TU POATE CONFUNZI SERVICIILE SECRETE DE AZI CU CELE DE PE VREMEA PSD-ULUI.SAU DE PE VREMEA COMUNISMULUI. DACA OMUL ASTA A FACUT TREABA BUNA LA CONDUCEREA SECURITATII INSEMNA CA ESTE COMPETENT SI VA FACE TREABA BUNA SI IN FRUNTEA GUVERNULUI!
5.2  RE: Modernizarea Romaniei. trimis de
( 8 feb 2012, 18:26:50
Omul asta, cum ii zici tu, este o unelta, ca si tine dealtfel. In ceea ce priveste competenta trebiue dovedita si apoi aclamata.
5.3  RE: Modernizarea Romaniei. trimis de
( 9 feb 2012, 09:34:23
asta iti spunem si eu, lasa-l intai sa demonstreze si apoi critica-l! cand vei aveam motive obiective.numarul de agenti secreti n-are nici o legatura cu noul premier.
6.   Succes trimis de
( 9 feb 2012, 08:32:14
succes d-le ministru!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei