Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 feb 2012 - Anul XVII, nr. 31 (4936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Meciuri la gura sobei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încep să devină mai dense weekendurile, poate apropierea eurocupelor să fie cauza. Steaua oscilează haotic, dar nu numai cele rele or să se spele, ci şi cele bune. Privind pe fereastră, chiar şi aici, la Bucureşti, pare că ţine de suprarealism un meci de fotbal internaţional, ba încă de la ora 22! Dar acest meci este în program săptămâna viitoare. Să sperăm că până atunci galeria Stelei va putea prelua cântecul celor de la Phoenix, hei, hei, dusă-i iarna cu dinţii ei de fier... Nu numai la noi pare utopic acest refren, în destule colţuri din Europa clasamentele sunt bulversate din cauza partidelor amânate sau întrerupte. În condiţiile unui calendar şi aşa aglomerat, UEFA va întinde coarda la maximum pentru disputarea partidelor din Liga Campionilor şi Liga Europa. E drept, meciurile din LC îşi întind prima manşă pe durata unei săptămâni, astfel că miercurea viitoare vom vedea la gura sobei doar un singur meci tare, Milan - Arsenal. Un bun prilej pentru Ibrahimovic de a-şi mai alunga plictiseala, căci în Serie A şi-a asigurat o vacanţă de trei etape, inclusiv la derbiul cu Juve, dacă nu cumva se va reduce suspendarea la apel. Am văzut cu toţii de ce ispravă a fost în stare suedezul în meciul cu Napoli, eliminarea sa anulând şansele de victorie din meciul respectiv, ba chiar putând avea bătaie mai lungă. La faza cu pricina, Ibrahimovic s-a implicat într-un schimb de replici cu portarul De Sanctis, s-a prefăcut că îl ia pe după umeri pe coechipierul Nocerino, dar i-a mânjit o palmă lui Aronica, fără să se uite, cum pasa pe vremuri Ronaldinho. Recunosc că mi-a stârnit râsul reacţia instinctivă a lui Aronica, acesta cârpindu-l pe... Nocerino!
Acest stop al lui Milan ar fi putut fi o ocazie de aur pentru desprinderea lui Juve, dar iată că zebrele lui Conte s-au împotmolit cu Siena, acasă. A fost singura mare surpriză a concursului pronosport, suficientă totuşi pentru ca nimeni să nu câştige nici cu 13, nici cu 12, nici cu 11! Suita de patru rezultate de 0-0, ca pe vremuri, a pus capac oricărui veleitar. Dar tot răul spre bine, se îngroaşă reportul, de care vă povesteam deunăzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meciuri la gura sobei.
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meciuri la gura sobei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei