Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 feb 2012 - Anul XVII, nr. 26 (4931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Consumul de gaze de menţine la valori record, nu sunt probleme deosebite privind alimentarea

Joi, 2 Februarie 2012 (14:19:24)

Consumul naţional de gaze naturale se menţine la valori record, de peste 70 milioane metri cubi pe zi, însă alimentarea se desfăşoară fără probleme deosebite, potrivit Ministerului Economiei.

Consumul de gaze la nivelul ţării a ajuns miercuri la la 72,7 milioane metri cubi, în urcare de la 71,5 milioane metri cubi în ziua de marţi.

Cantităţile livrate miercuri a fost asigurate din producţia internă (30,8 milioane de metri cubi), depozitele subterane (22,8 milioane de metri cubi) şi importuri (19,1 milioane de metri cubi).

Ministerul Economiei arăta miercuri, într-un comunicat, că la nivelul zilei de marţi, producţia internă de gaze şi livrarea din depozitele subterane se derulează la "valorile maxime permise din punct de vedere tehnic".

Într-un comunicat transmis joi, instituţia precizează că "toţi consumatorii au fost alimentaţi corespunzător", iar pentru zilele următoare sunt asigurate sursele necesare de gaze, astfel încât furnizarea să se deruleze "fără sincope".

Statul controlează unul dintre cei mai mari producători de gaze din România, Romgaz Mediaş. Celălalt mare producător de gaze este OMV Petrom (SNP), companie deţinută de grupul austriac OMV.

România importă gaze prin companii intermediare de la grupul rus Gazprom, şi de la companii din vestul Europei, prin conducta Arad-Szeged (Ungaria).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consumul de gaze de menţine la valori record, nu sunt probleme deosebite privind alimentarea.
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consumul de gaze de menţine la valori record, nu sunt probleme deosebite privind alimentarea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei