Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 feb 2012 - Anul XVII, nr. 26 (4931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finanţe

Şeful DGFP Suceava a primit calificativul „foarte bine” la evaluarea Ministerului Finanţelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava, Petrică Ropotă, a primit calificativul „foarte bine” la evaluarea anuală făcută de Ministerul Finanţelor Publice. Şedinţa de evaluare la care au participat toţi directorii executivi ai Direcţiilor Generale ale Finanţelor Publice judeţene a avut loc la începutul acestei săptămâni, la Ministerul Finanţelor Publice, în acordarea calificativelor fiind luaţi în considerare toţi indicatorii de performanţă stabiliţi de conducerea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.
Ponderea cea mai mare în evaluarea şefilor de Finanţe a avut-o îndeplinirea planului de încasări la bugetul de stat, DGFP Suceava realizând anul trecut cu 50 de milioane de lei (500 de miliarde de lei vechi) mai mult decât sumele stabilite de ANAF.
Potrivit datelor statistice, numai în ultimii doi ani, DGFP Suceava a reuşit să depăşească sumele stabilite drept plan de încasări la bugetul de stat, cu o sumă totală de 95 de milioane de lei (950 de miliarde de lei vechi). Şeful Finanţelor sucevene a primit calificativul „foarte bine” în ultimii şase ani, de când este la conducerea DGFP Suceava.  
„Calificativul acordat de Ministerul de Finanţe reprezintă în fapt calificativul întregii instituţii, al tuturor angajaţilor DGFP Suceava, care au contribuit direct la realizarea indicatorilor de performanţă şi a planului de încasări stabilit”, a declarat Petrică Ropotă.
Pe de alt parte, miercuri şi joi, directorii executivi adjuncţi ai DGFP Suceava, Simona Bădeliţă şi Ovidiu Gavriliţă, de la Activitatea de Administrarea a Veniturilor Statului, respectiv Activitatea de Inspecţie Fiscală, sunt prezenţi la Ministerul Finanţelor Publice, acolo unde urmează să le fie certificat calificativul „foarte bine” acordat de şeful Finanţelor sucevene, Petrică Ropotă. Acesta a arătat că aceleaşi calificative le-au primit toţi şefii de administraţii fiscale din judeţul Suceava. Este vorba despre şeful Administraţiei Contribuabililor Mijlocii, Ana Galanton, şi de şefii de administraţii din Suceava, Ştefan Oprea, Rădăuţi – Silvia Şmighelschi, Gura Humorului – Aurelia Boghian, Câmpulung Moldovenesc – Lidia Coca, Vatra Dornei – Silvia Blaj, Fălticeni – Mioara Nechifor şi Siret – Georgeta Zoară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful DGFP Suceava a primit calificativul „foarte bine” la evaluarea Ministerului Finanţelor.
 Vizualizări articol: 1884 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Şeful DGFP Suceava a primit calificativul „foarte bine” la evaluarea Ministerului Finanţelor2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   STRIGATOR LA CER trimis de
( 3 feb 2012, 10:46:56
CUM ACEASTA MAFIE A PRIMIT CALIFICATIVUL,,FOARTE BINE,,??????????DRAGI SUCEVENI FAC UN APEL LA RATIUNE SI TREZITIVA DIN ACEST SOMN SI LUPTATI IMPOTRIVA ACESTOR CORUPTI ORDINARI
2.   Comentariu trimis de
( 3 feb 2012, 10:49:44
D-ZEU SE VA JUDECA CU VOI IN CURIND DEMONILOR

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei