Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 feb 2012 - Anul XVII, nr. 26 (4931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boagiu: Responsabilii cu deszăpezirea care nu şi-au îndeplinit atribuţiile vor fi sancţionaţi

Joi, 2 Februarie 2012 (15:33:16)

Responsabilii cu deszăpezirea care nu şi-au îndeplinit atribuţiile, din Ministerul Transporturilor şi companiile din subordinea instituţiei, vor fi sancţionaţi, a declarat, joi, ministrul de resort, Anca Boagiu.

"Toţi cei implicaţi în circulaţie sunt responsabili de viaţa celor din trafic. La finalul acestei perioade vom lua măsuri punitive împotriva celor care nu şi-au îndeplinit atribuţiile", a spus Boagiu într-o conferinţă de presă.

Ea a afirmat că pentru întreţinerea drumurilor pe timp de vară şi iarnă a fost încheiat un acord cadru în valoare de un miliard de euro, din care au fost cheltuiţi 265 milioane euro în perioada 2008-2011, iar pentru acest an suma alocată a fost de 19,5 milioane euro.

"Este vorba de un contract care se înnoieşte an de an şi care a fost încheiat în 2008, la sfârşitul mandatului lui Orban (Ludovic Orban, fost ministru al Transporturilor, n.r.)", a spus oficialul.

Boagiu a precizat că acţiunile de deszăpezire din România nu pot fi comparate cu cele din ţările nordice, întrucât acestea au adoptat alte soluţii pentru circulaţia pe timp de iarnă.

"Mai nou, toată lumea se pricepe la politică, fotbal şi drumuri şi am auzit comparaţii cu ţări precum Finlanda. Ei, spre deosebire de noi, au ales să circule pe drumuri acoperite cu zăpadă, însă cu cauciucuri foarte speciale. Nici cantitatea de sare nu este aceeaşi, întrucât ei nu deszăpezesc drumul la negru (până la stratul de asfalt, n.r.)", a mai spus ministrul.

Compania de Drumuri va închide joi, 2 februarie, încă zece drumuri naţionale, pe lângă cele patru pe care traficul a fost deja oprit.

De asemenea, compania a anunţat la finele săptămânii trecute că a plătit doar 254,5 milioane euro pentru întreţinerea drumurilor pe timp de vară şi iarnă, dintr-un total de un miliard euro pentru contractele încheiate pe patru ani, începând cu 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boagiu: Responsabilii cu deszăpezirea care nu şi-au îndeplinit atribuţiile vor fi sancţionaţi.
 Vizualizări articol: 480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boagiu: Responsabilii cu deszăpezirea care nu şi-au îndeplinit atribuţiile vor fi sancţionaţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Boua-vaca trimis de
( 2 feb 2012, 16:20:13
Fa, vacooo! Te-n rasa ☭ ! Da tu ce p.w.la mea conduci acolo la minister faaa? Cei responsabili vor fi sanctionati... Sanctioneaza-te pe tine, vaco, si da-ti demisia! Cand mor oameni inghetati pe drumuri pentru ca voi sunteti o gasca de incompetenti ar trebui sa plecati dracului! Ati platit miliarde pentru deszapezire firmelor portocalii si acum trimiteti jandarmii si militarii sa dea la lopata? Da banii aia pentru ce i-ati platit? Sa-si cumpere casuneanu veyron de 1 milion de euro? Nesimtitilor! Jigodiilor! Va bateti joc de oameni! Pentru ce dracu mai platim atunci rovignete si taxe? Sa putem circula pe drumuri sau sa murim impotmoliti in zapada pentru ca nu sunt utilaje si oameni care sa se ocupe de deszapezire? Huooo! Si mai aveti curaj sa apareti la tv si sa va laudati ca "luati masuri" ! Sa luati la m.w.i.e.!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei