Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 feb 2012 - Anul XVII, nr. 26 (4931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Telenovela continuă

În timp ce procurorul cerea predarea în Austria, Vasilică Puşcaşu era operat la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Telenovela Vasilică Puşcaşu şi-a consumat ieri un nou episod. Lipsa persoanei solicitate pentru a fi predată în Austria, precum şi lipsa unor răspunsuri care trebuiau să vină din partea specialiştilor de la Institutul de Medicină Legală Iaşi au făcut ca în dosar să se acorde un nou termen de judecată, pe 8 februarie.
Practic, în timp ce procurorul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava solicita analizarea cauzei şi luarea unei decizii privind predarea lui Vasilică Puşcaşu în Austria, omul de afaceri se afla pe masa de operaţii. O comisie din cadrul Spitalului Judeţean Suceava a luat decizia că Vasilică Puşcaşu trebuie operat de hernie de disc, iar intervenţia chirurgicală s-a derulat ieri fără probleme deosebite.
Zilele trecute a mai avut loc şi un schimb de corespondenţă între reprezentanţii Spitalului Judeţean Suceava şi cei ai Institutului de Medicină Legală Iaşi, din care a rezultat că Vasilică Puşcaşu nu este momentan transportabil. Omul de afaceri urma să ajungă la Iaşi pentru a fi consultat de specialiştii de la IML, cărora Curtea de Apel Suceava le-a cerut să se pronunţe cu privire la anumite chestiuni. Mai exact, judecătorul de caz dorea să afle dacă Vasilică Puşcaşu trebuie operat, dacă operaţia poate fi efectuată în sistemul penitenciar sau în cel al Ministerului Sănătăţii şi dacă este transportabil. În lumina noilor evenimente, IML Iaşi se mai poate pronunţa doar cu privire la posibilitatea ca Vasilică Puşcaşu să fie transportat şi când anume.
Tot la termenul de ieri, Laurian Ostaficiuc, avocatul omului de afaceri, a mai înaintat o solicitare privind sesizarea Curţii Europene de Justiţie în cazul lui Vasilică Puşcaşu, Curtea de Apel Suceava rămânând să se pronunţe cu privire la această cerere până la termenul următor.
Pe numele lui Vasilică Puşcaşu a fost emis un mandat european de arestare de către Parchetul din Wiener-Neustadt, Austria Inferioară. Suceveanul este acuzat că pe 1 şi 7 aprilie 2005, împreună cu o altă persoană, o femeie, a intrat în sediile a două bănci. Aici, sub ameninţarea pistolului pe care-l avea asupra sa, i-a „convins” pe salariaţi să-i dea banii. În total, din cele două jafuri cu mână armată, Vasilică Puşcaşu s-ar fi ales cu aproape 335.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În timp ce procurorul cerea predarea în Austria, Vasilică Puşcaşu era operat la spital.
 Vizualizări articol: 3469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
În timp ce procurorul cerea predarea în Austria, Vasilică Puşcaşu era operat la spital3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sandala zis Sandrinio,LASA-NE! trimis de
( 2 feb 2012, 12:05:20
Da,el se ocupa de cazurile astea...marele ziarist SANDRINIOOOOOOOOOOOOO NEAGU! Bravo ma,esti tare.
2.   Cine e acest om? trimis de
( 2 feb 2012, 12:55:59
aceasta telenovela "ruleaza" de catva timp aici,de ce avocatii acestui domn amana predarea lui ,daca chiar el a spus ca e nevinovat si poate demonstra acest lucru ,el neposedand la acea data pasaport.de ce este hartuit acest domn?miroase a iz de coruptie in care omul cu bani[tipic zilelor in care traim] cu ajutorul politicului este ajutat prin diferite mijloace de a raspunde pentru ceea ce a facut.sunt multe semne de intrebare la care domnule reporter ,cred ca mai ineresant ar fi un articol cu acest subiect .in episoadele trecute se vede incercarea de a se ascunde ceva[oare adevarul?]
3.   ... trimis de
( 2 feb 2012, 17:55:13
Pe asta inca nu am mai vazut-o ,e ceva nou..sa te operezi sa scapi de judecata!nu putea sa plece si el ca omul in Miami?Severin i-a recomandat Austria,dar se pare ca nu putea merge acolo Vasilica!atotstiutorii care isi dadeau cu parerea cum ca ar fi o facatura si un teatru ieftin au disparut,zic eu,realizand ca si "lumea interlopa" se imbolnaveste:-) bineinteles ei stiu de ce,pt ca ei stiu tot:-)
3.1  RE: ... trimis de
( 2 feb 2012, 18:00:44
ideea e ca austriecii il vreau gata operat si pus pe picioare. Au zis ca nu mai au aspirina si pentru vasilica al tau acolo la ei! Deci trebuie sa fie in forma maxima inainte de excursie!
4.   SA VA FEREASCA BUNUL DUMNEZEU! trimis de
( 2 feb 2012, 22:56:24
Eu nu sunt un adept al comentariilor la articolele aparute, insa, de aceasta data, am simtit nevoia de a spune ceva!
Nu doresc sa fiu de partea nimanui, dar...SA VA FEREASCA BUNUL DUMNEZEU de nevoia unei astfel de operatii !!!
5.   ... trimis de
( 3 feb 2012, 17:40:33
mc donalds asta la cate suturi a luat,copil fiind, si la cati saci de rahat cara,ar cam trebui operat si el!pe creier

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei