Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 ian 2012 - Anul XVII, nr. 24 (4929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Opoziţia din Consiliul Judeţean Suceava, urmărită cu „Târnăcopul”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La şedinţa Consiliului Judeţean Suceava din 27 ianuarie 2012, Dumitru Paşniciuc s-a băgat ca musca în coama calului, pentru a demonstra conducerii de partid şi de judeţ că el este un soldat credincios. A, nu ştiţi cine este Dumitru Paşniciuc? Păi, tovarăşul Paşniciuc este un bun executant al partidului. Indiferent că partidul s-a numit PCR şi PSD, iar acum acesta se cheamă PD-L.
În timpul regimului comunist, pe care l-a slujit cu abnegaţie, tovarăşul Paşniciuc era poreclit „Târnăcop”. Târnăcopul este o sculă pe care o pui pe umărul unui absolvent de şcoală profesională şi îl trimiţi să spargă piatră şi să facă borţi în asfalt, fără ca acesta să pună prea multe întrebări. Încă din vremea regimului totalitar, Dumitru Târnăcop a făcut carieră. Însă, nu o carieră de piatră, pentru că la aşa ceva erau trimişi doar cei care mişcau în front, şi nu cei care executau orbeşte ordinele primite. Mai târziu, pe principiul nimic nu se pierde, totul se transferă, Dumitru Târnăcop a fost cooptat în echipa PSD care a condus judeţul, pentru ca acum acesta să facă parte din echipa PD-L. O echipă care-i înfiera cu mânie democratică pe cei de la PSD pentru practicile lor şi pentru oamenii pe care-i promovează.
Nemulţumiţi de modul cum a împărţit banii pe localităţi administraţia PD-L a judeţului Suceava, consilierii PSD i s-au adresat prefectului, cu rugămintea de a anula decizia de alocare a fondurilor. Acesta este primul pas pe care consilierii care nu sunt de acord cu o hotărâre trebuie să-l facă pentru ca aceasta să fie anulată. Pasul următor trebuie făcut la Tribunal, la Secţia de Contencios Administrativ. Însă, documentul asumat de consilierii opoziţiei nu a primit un răspuns din partea prefectului PD-L al Sucevei, apoliticul Sorin Popescu, ci din partea secretarului PD-L al judeţului, apoliticul Dumitru Paşniciuc. Dumitru Târnăcop s-a băgat în seamă pentru că a vrut să demonstreze conducerii PD-L a judeţului că el este un soldat din cale-afară de credincios, mai ceva decât pe vremea când era angajat pe post de „târnăcop” la PCR şi la PSD.
Răspunsul lui Dumitru Târnăcop a fost unul întocmit cu rea-voinţă şi i-a scos din sărite pe foştii lui colegi din PSD, care i-au spus vreo câteva de la obraz. Totuşi, social-democraţii ar trebui să-şi controleze reacţiile în prezenţa lui Dumitru Paşniciuc, fiindcă, la cât de devotat cauzei este acesta, n-ar fi exclus să pună mâna pe un târnăcop adevărat şi să le dea cu el în cap. Pe de altă parte, opoziţia ar putea să-i taie din elan lui Dumitru Târnăcop, făcând o plângere penală împotriva acestuia, pentru abuz în serviciu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opoziţia din Consiliul Judeţean Suceava, urmărită cu „Târnăcopul”.
 Vizualizări articol: 2251 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.36/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 14 voturi
Opoziţia din Consiliul Judeţean Suceava, urmărită cu „Târnăcopul”4.4514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Neconstituționalitatea Constituției trimis de
(31 ian 2012, 11:22:48
„Hai la vot, la vot, la vot!
Dacă nu, o iei în bot!”feeling beat up

Anume art. 62 și 81 – Constifu_ția* din Rromânica

 Introbăgare:

Alegerea Camerei dePupaților (kiss în coore by clănțăi de partidpuppy dog eyes ), a deSenatorilor sau a cucuvelei locatare podului de la Cotroceni se face „prin vot** universal, egal, direct, secret și liber exprimat.”
Zău, bre! și mai ce?
Luna e o bază extraterestră, Earthu’ e o tipsie de stă pe niște catalige băgate exact în găurile cuielor procuratorului Pilatus Pontius, Jessus sin Mithraton o să prezideze ședința punitivă de dare de seamă, pe JFK l-o pușcat Oswald, iar Rromanica a ieșit din perioada de criză?laughing
Da de unde pawlika maia ați mai scos-o pe asta cu egal sau liber? Băgat-aț’ la creier ce ziseră Zioniștii ăia de le transpirară de pe surse Înțelepciunea Protocoalelor? Au ce le boscorodiră gurițele cele cu buzișoare subțirele de conspiratori chiar în primul protocol emanat de fierbințeala mințișoarelor lor fremătând de esoterism sub tichiuța ordinului thirtythree. Auzi gogomănie: „Liberte, Egalite, Fraternite!” Hă, Hă, Hă, Hă! Te chiși pe tine de râs!rolling on the floorrolling on the floor
DE CÂND NAIBA E EGAL VOTUL LU’ EINSTEIN CU VOTU’ LU’ OMU’ CAVERNELOR LA CARE SINGURUL SEMN DE APARTENENȚĂ LA SPECIA ANIMALELOR E SIMBIOZA CU STICLA DE VODCĂ?
Egalitate??? Hai bre, mai meri matale-n pi2da lu’ mamica ta! Ce egalitate, bre, de parcă am fi fost fătați toți de aceeași cloșcă?chicken
1.1  RE: Neconstituționalitatea Constituției trimis de
(31 ian 2012, 11:23:55
După egalitate urlă numa’ pochii, bicisnicii și prostovanii.
Așa că gata cu prosteala, lua-v-ați Legea FUNDamentală*** și băga-vi-ți-o-n exact unde spune denumirea și să purcedem la suceala modificării schimbării Legii electorale astfel încât lucrurile să revină pe făgașul lor naturel**** și-n care fiecare alcătuire/comunitate este în mod BIOLOGIC și SOCIAL structurată sub formă piramidală.
Legea NATURALĂ e alta care spune că NU SUNTEM NICI MĂCAR 2 OMULEȚI EGALI PE TOT PĂMÂNTUȚUL ACESTA!thinking

 Cuprins
După atâta tura-vura de tip „de trei ori pe după șură/ și te-a nimerit în…gură” it’s time to party!
Adică să le zicem la băietanino talking (și la doamne!batting eyelashes ne scuzați omisiunea sexist păguboasă) cam cum o să arate Metoda și Sistemul electoral din România peste oarece timp, când Ilici Ramirez Sanchi Bunicuța fi-va îmbălsămat și expusi dont want to see la Mausoleul lu’ bunic-su din P-ța Roșă iar Cheloo Trajan Vânt Bun din Pupa(-ne-ai pe toți inkoorkiss indoor) va fi fost silit trimis [5] să-i cate cârligul lui Lord Nelsonskull pe fundul oceanului planetar.
(se poate lesne observa diferența denumirii care face distincția dintre Rromanica - șandramaua asta de țarăfrustrated pe care-o călăresc, o mulg și-o f*t toate lepădăturile postdecembristeangryangrythumbs down și ROMÂNIA - Mândrețea de Țară ca va să fie Mai Mândră ca Sol Invincibilu’ de pe Ceriu.rock on [6])

(Choruswaiting : SYSTEMU’ ELECTORAL, UĂI!hurry up )
1.2  RE: Neconstituționalitatea Constituției trimis de
(31 ian 2012, 11:25:23
Păi:
Se iau culorile curcubeului – ROGVAIVday dreaming
(aceleași culori de camuflaj care îndeplinesc funcția mimetică a copertelor carnetelor de partid-unic emanate post-revoluționar. La vremea aceea nu i-a tăcut gura la vreo afroamericanișă limbută care i-o întrebat pe politruci cu ce și-au omorât plictisul în ultimii cinci ani. După ce plenul Micii Adunături Naționale Feseniste a scandat cu ovații și urale prelungite că ei sunt cu toții neprihănite fete mariangel angel și că nici usturoi n-au halit nici gura nu le duhnește a Documente programatice și Teze apriliene, ei bine pe orezărița yankeeflag ( licuriciul Rice parcă așa cred că o chema dacă nu cumva de-a dreptul o chema mă-sa acasă) o luat-o gura pe dinainte să le traducă la domnii tavarișci cum că curcubeu se traduce RAINBOW pre limba lui Lăncierul care te Zgâlțâie (Șecspir – precizare pentru milițieni, colhoznici și Licențiați de Ziua a Șapteai dont know ). Semantica translației ce a fost însușită cu entuziasm muncitoresc de tovarășii domni fripturiști din second echelon-ul kominternistpig motiv pentru care, după tetralogia cincinalelor mascate, prorocite de Brucan, ajunserăm azi să fim veritabili Fii ai Ploii (Rain)sick , infinit mai boi decât un Bow trecând Atlanticul înot.cow

(Chorus:not listening SYSTEMUUUUU’, SV 10 PLM cu verbozitatea ta!on the phone )
1.3  RE: Neconstituționalitatea Constituției trimis de
(31 ian 2012, 11:27:24
DECI se iau, în ordine inversă, vopselurile de lapeace sign legământul Dl. Zeu cu muritorii cre(ș)tini, anterior ebrei dar tot kretini și-n vârful Horeb-ului.. Înainte de toate trebuie de precizat SUCCINT (sic!liar ) că reversiunea ordinii coloristice este obiectiv impusă de situația faptică din Rromânica hegeliană: toate trebile sunt cu kourul în sus sau merg de-a-ndoaseleahee hee motiv pentru care și fărburile au primit La Stânga-mpreeee…Jur!
Tot ca un amănunt semnificativ se impune precizarea că nuanța buletinului de vot este în deplin acord cuidea iluminareapumpkin minții practicantului dreptului electoral.
Astfel în viitorul apropiat, la orice fel de alegeri (mai puțin la alegerea grâului de neghină sau la alegerea nevesteimonkey de către mama însurățeluluidoh ) se va utiliza un sistem de vot bazat pe INEGALITATEA NATURALĂ a CARACTERELOR, MINȚILOR și INTELIGENȚELOR.happysadwinking
În funcție de această diferențiere buletinele de vot vor fi tipărite pe coli de diferite nuanțe care, necondiționat, vor fi utilizate astfel.

1) dreptul de vot pe buletin VIOLET va fi rezervatcow ANALFABEȚILOR. În calculul final al rezultatului alegerilor acest tip de buletin de vot va avea ponderea de bază 1 însemnând UN VOT de troglodit dobânditor de 50 de arginți, găleată, oloi, țucăr, orez, ciubote sau votcă;
2) buletinul de culoare INDIGO va fi utilizat de către fericiții (cu duhul) posesori ai diplomei de studii… primare. (adică vrea să spună cei care au făcut 4 clase și nicidecum nu se referă la primarii în funcție - deși și aceasta din urmă aspect este discutabil și poate fi relevant în Rromanica contimporană!). Acest buletin va avea coeficient 2;
3) dreptul de vot bazat pe buletin ALBASTRU va fi practicat de către cei care au reușit, timp de 8 anișori, să ungă școala cu slănină spre eterna fericire a maidanezilor. Acest vot va fi însoțit de coeficientul corespunzător 3;
1.4  RE: Neconstituționalitatea Constituției trimis de
(31 ian 2012, 11:28:26
4) buletinul de vot de culoare VERDE va fi rezervat absolvenților de școală profesională, cu diplomă de calificare. Evident coeficientul asociat va fi 4;
5) culoarea GALBENĂ a dreptului constituțional se va aplica absolvenților de liceu, cu diplomă de bacalaureat. Coeficient 5;
6) culoarea… ORANGE (că portocaliul l-au tăvălit prin noroi niște to’arăși toxic emanați!) va fi atributul celor cu studii superioare.star Se subînțelege coeficientul 6;
7) nuanța ROȘIE (huideo D/S!) va materializa dreptul de vot exercitat de către cei care și-au perfecționat pregătirea prin master.star Coeficient electoral 7;
Șiiiiii….. tam! tam! tam! tam! tam!....tiiiiiiii! tiiiiiii! (răpăit de drums și sunet de bagpipes)
8) culoarea ALBĂ – corolarul celorlalte categorii socio-electorale – este apanajul celor ce și-au finalizat cu succes doctoratul.star Coeficient electoral 8 ceea ce înseamnă că opțiunea electorală exprimată de către un DOFTOR este echivalentă și contrabalansează 8 voturidancing ale animalelor îmbălsămate în votcă, superstiție, ignoranță, incultură și elementară lipsă de informație.monkeycowpig

În final, în borderoul centralizator al rezultatului alegerilor, numărul de voturi exprimate pentru …. (orice categorie) va fi exprimat dintr-o relație de tipul: Nr. voturi = 1 x violet + 2 x indigo + 3 x albastru + 4 x verde + 5 x galben + 6 x orange + 7 x roșu + 8 x alb.
SIMPLU ȘI ELEGANT!applausecool
1.5  RE: Neconstituționalitatea Constituției trimis de
(31 ian 2012, 11:29:59
Ar mai fi ele de precizat câteva escepții metodologice menite să înlăture câteva disfuncționalități generate de parcursul sucit al celor 4,5 cincinale brucaniene. Acestea vor fi detaliate punctual în cuprinsul normelor metodologice de aplicare a noii legi electorale.
Printre cele mai importante se vor regăsi:
a) la categoria INDIGO vor fi incluși și milițienii care au 2 clase, dar nu distincte ca la Intercity, ci au doar clasa I cu repetenție. Ei bine aceștia vor fi încadrați în categoria corespunzătoare numai după audierea lor de către Autoritatea Electorală Permanentă (cu cel puțin 30 de zile înainte de data alegerilor). În cadrul interviului susținut milițienii vor trebui să rezolve un chestionar cuprinzând 26 de întrebări de genul:
- cine-o scris Scrisorile lui Mihai Eminescu”,
- prin ce metode specifice a fost găsită ”Scrisoarea pierdută” a lui Caragiale,
- de unde a făcut rost Bacovia de „Plumbul” pe care l-a dus la un centru de colectare a neferoaselor, sau probleme logice de tipul…
- ”Două capre și trei iezi/ Fac 8000 de căcărezi/ Dar o capră și un țap/ Câte căcăreze fac? …” [7]thinkingdoh
În funcție de răspunsurile oferite gen „Hai la dubă cu site-ul de cultură!”, epigonii tâmplari din ministerul visceral vor fi menținuți la nivelul coeficientului electoral 2 sau vor fi retrogradați cu o treaptă în categoria cizmelor îmblănite da’ multe, multe de tot din punct de vedere al ponderii sociale a practicienilor necritici ai prostiei iraționale;
b) din categoria ALBASTRU vor fi eliminați tractoriștii cu șapte clase sau consilierii locali care, grupați câte trei laolaltă, nu adună nici măcar cât de-un liceu. Acești angajați contractuali sau aleși locali vor fi încadrați NECONDIȚIONAT la categoria Indigo;
1.6  RE: Neconstituționalitatea Constituției trimis de
(31 ian 2012, 11:30:53
c) toți cei de la categoria GALBEN – 12 clase cu diplomă de bac vor fi verificați asupra provenienței diplomei de absolvire.time out TOȚI cei care vor fi descoperiți cu diplome de bacalaureat false – cum ar fi pompieri, jandarmi, polițieni sau funcționari publici, vor fi retrogradați automat la categoria albastru - 8 claseat wits end ; [8]
d) din categoriile Alb, Roșu și Orange vor fi extrași Licențiații de Ziua a Șaptea de la Spiru care vor fi trecuți într-o listă electoral de tip special.monkey
Prin grija Autorității Electorale Permanente și în colaborare cu Mi(ni)sterul Educației, acești pseudotelectuali vor fi verificați asupra competențelor formate în sabbatica ziuă petrecută la crâșma universitară. În funcție de analfabetismul funcțional demonstrat prin rezultatele testelor, Telectualii Pu-liilaughinglaughing vor fi înscriși în mod corespunzător pe listele Albastru, Indigo sau Violet.big grinbig grinrolling on the floorrolling on the floor
No Offense, dobitocilor licențiați, că nu mai are omul loc de voi în țara asta!
e) În cadrul categoriilor Alb, Roșu și Orange, membriistarstar Ligii Studenților Români din Străinătate precum și toți absolvenții unei universități westice vor beneficia de un bonus electoral prin creșterea cu o unitate a coeficientului electoral alocat, acesta devenind astfel 9, 8 respectiv 7. De întocmirea acestor liste electorale speciale se va ocupa personalul APOLITIC al ambasadelor și consulatelor României. Excepția excepției de la regulă va fi reprezentată de actualul ministru al Educației care va fi cuprins necondiționat în lista Verde.

1.7  RE: Neconstituționalitatea Constituției trimis de
(31 ian 2012, 11:31:47
 Gata uăi, agiunge!
În Cheie Rewhistling , (ce mama naibii ca să nu se plictisească Cheia Sol!)
Să vezi atunci, nene, clasă politică rezultată după trial. Cohorte de Kogălniceni, Titulești sau Brătieni. Cuzaci pe bandă rulantă. Caroli și Ferdinanzi cu duiumul, ca la imprimantă. Iorgi și Călinești la fiștecare colț de stradă. Antonești cu nemiluita (mareșali dintr-ăia veritabili de dormeau numai câteva ore pe noapte, nu ca …Lilium de-i mahmur în miezul amiezii).

Ce-or să moară de nerviat wits end și or să urle după franciză laborii/conservatorii saxoni sau demoskratos-ii/republicaniinail biting din făcătura aia de țară jidovească, aia de peste baltă de s-o zămislit din ocnașii și bandiții Oiropei surghiuniți la galere! Ce-or să se milogeascăchatterbox von-ii bavarezi să le spunem și lor secretul focului! Ce-o să se pună în genunchinot worthy țâganu acela corsican de-a lui Sar C-o Zi ca să-l primim și pe el în Românofonie. Ce distracție o să fie!
Uiha, neicuță! să vezi atunci COMPETENȚĂ bazată pe Political CorectNess 3 în 1.dancingdancing
Toată questia e să nu mai fie toată pu_limea egală în drepturishame on you . Cel puțin în materie electorală. Cause astă aberație cu certitudine că este contra naturii!shame on you
ZARATHUSTRA DIXIT! [9]
1.8  RE: Neconstituționalitatea Constituției trimis de
(22 feb 2012, 18:45:48
nenea HERROBERSTURMFUHRER cred ca suferi rau ... si de asta zic io asa ca si pe mine ma apuca asa cateodata boala de a ma uita in jur la cei ce voteaza cu c urul si mai dau si eu cu bazuca dar ma mai opresc.
Stii ce m-am hotarat io ??? sa-ti zic : cred ca toate comentariile astea ce le mai fac la nd'alde astea de presa , o sa le retin si o sa fac asa un fel de cioclopedie a gandirii din putul intelepciunii mele , asa ca sa citeasca si nepotii, lucru care ti-l sugerez si matale .... cred ca ar fi mai util , oricum dupa cum sta problema IQ analizat de matale dpv electoral, nu cred ca se poayte schimba ceva nici peste cateva dodecenale brucaniene.
sa ne auzim de bine stimabile...
2.   Note și explicații trimis de
(31 ian 2012, 11:33:27
*vra să însemne „Com s ti fu-ți” singur, cu propria mânuță, în țara ta! (ceva gen năstase care s-a f***t singur! Iar ce-și face omul cu mâna lui se cheamă lucru manual și durează mult al naibii!)
** in deutsher Sprache, încă de la faterlandul lui Wotan ce le-o dat la poporeni folxvaghenul, v se cetește un fel de f ș-atunci iar se subînțelege cum, prin fotare directă și liberă exprimată, poți să te fu-ți singur, tot cu mânuța tatalk to the hand , aia care mai târziu îți vine s-o tai din cot de ciudă în loc să-ți zbori singur căpățâna cea proastă de pe umeri și să-ncingi un fotbal cu ea împreună cu tovarășii de suferință electivă;
*** Constifu_ția aia pritocită de Liliac Anton/ care-ți turnă-n koor… demoskratos;
**** Nietzsche nu are nici o treabă cu afacerea asta și nici nu se mai știe în ce divizie a jucat folbal sau dacă a fost coleg de vestiar cu alți fotbalezi și fotbaliatori de genul Schopenhauer, Hegel sau Kant. Dacă stau bine și mă gândesc cred că nu a fost giucător așa ca Petrache Mutu de la Maglavit ci a fost un fel de antrenor ideolog pe la F.C. Nürnberg 1935; da asta era cândva de mult când pe-acolo au făcut primul club de fotbal niște nazis cam ciupărați pe prietenii zionului sau pe cei cu nuanță nativ-tuciurie așa că se-apucară în pauza de folbal să scrie ei pe tăblițele cu tactica de joc niște scheme rasiale ca să nu se plictisească poporul Lebensborn pofticios de Lebensraum
2.1  RE: Note și explicații trimis de
(31 ian 2012, 11:34:18
[5] cu un stabilopod legat de picioare cu o parâmă împletită în nod marinăresc gordian iar drept tub de oxigen - o butelcă de Black Labbel umplută cu cristale de ZiclonB. ( tot de la I.G. FarbenIndustrie care manufacturară și vopselurile de la bolintinele de fotare).
Și chiar de pare ilogic se știe, pe baza unor mituri athlante, că Lord Nelson și-a pierdut hand-cârligul EXACT deasupra Gropii Marianelor!pirate Băi găozarule, ia bagă tu cheliuța-n afund și adu-ne tu nouă cârligul filosofal cu care să ne cocoțăm pe alte culmi de progres social și moral!

[6] Astă vorbă ’tâmplătoare n-o vrut să fie nici parodie după spusele Hauptmannului CZC (TLC! Kamaraden!) dar nici prozodie după „Ridică-te, Gheorghe, ridică-te Ioane! ” a lui Radu Gyr. Pur și simplu doar așa o gioacă de băieți puși pe șotii și care, din misericordie, o simțit că băietanii de la S.C. „VOICE and TYMPANUM” S.R.I.rolling eyeschatterbox cam șomează de ceva vreme, subiecte de analiză – ioc, rapoarte informative – nica, prime pentru activitate – canci.
’Ceamamiieidețară mămăligoasă!oh go on Nici o postare naționalistă, rasistă, șovină sau neo-fascistă. Cu ce să întocmească blueeyesboys niște analize dintr-alea pi2doase care să demonstreze fără tăgadă că fenomenul extremist este în ascensiune și astfel să-și justifice cei 300 de argințimoney eyes cu care-i milostivi recent Keeloovici Djerjinsky.
Așa că tot Pic și Pocyin yang - băieții veseli și zglobii s-au gândit lanail biting disperarea patrihoților cu chatterbox căștile pe urechi, dindărătul microfoanelor sau al serverelor și le-au zămislit, fără parcimonie, subiecte de umplut fișetele analizelor informativ-operaționale.
Hai să trăiești, nepoate!wave
2.2  RE: Note și explicații trimis de
(31 ian 2012, 11:35:10
[7] fițuică pentru melițienii dornici să treacă testul:
„Iei problema de la cap/
Și be_lești pu*a la țap!/
Vrei să afli rezultatul?/
Ia-o și pe-a lui băiatul!”hee hee

[8] inclusiv strungarii care și-au dobândit diploma din talcioc de la Vitan, de la Cumpărătura, din bazar sau de prin alte târguri, piețe și oboare.hee hee

[9] Fa pi2do,cow ce vrai să spui cu plagierea formulei finalesurprise ?
------------------
[nota:peace sign patriarhe Avraame, să nu-mi ceri copyright că nu-ț dau nica! Dei-ț Adrianacoffee că doară iia îi faci ratingu gros, nu mie.
Amu dreptu-i că matale ai pus primul pe sticlă problema inegalității evidente a electorilor dar să știi că pe mine mă încolțiseidea ideea de vreo juma de an dar nu m-o lăsat să mă esprim niștefrustratedmonkey analfabeți bugetari superiritați de neînțelegerea și limitarea agri-culturii generale de la purtător avându-și ca punct de referință ideologică - latrina din fundul curții.
Așa că tot matale rămâi dator c-un shoot fiindcă am transpus fondul într-o formă dethinking it wasnt me nu mai pricepe nici dracu ce vrea să însemne! Ei na, de parcă trebuie să înțeleagă albaștrii, ciclamii și violeții!
Rasistule!
Încă trebe săthinking mă mai gândesc cum se rezolvă în Noua Constituție și în Noua Legislatură problematica minorităților naționale. Ceva-ceva ar fi, un draft de ideeidea dar trebe tradus din paruski. Soluția suna cam așa: Ceamadan – Vagzal – Rasia!]dont tell anyone

P.S. WM-ule, oare în cât timp reușesc să trimit la marele Kosh rubrica editorialelor? Io zic că_cu ceva efort, până la echinocțiu, va deveni o frumoasă amintire
2.3  RE: Note și explicații trimis de
(31 ian 2012, 12:12:57
Pai PSD l-a invatat asa,aiar acuma tot ei au de suferit.
3.   Mai stai frate ca alegerile nu-s maine !!! trimis de
(22 feb 2012, 18:49:13
nenea HERROBERSTURMFUHRER cred ca suferi rau ... si de asta zic io asa, ca si pe mine ma apuca asa cateodata boala de a ma uita in jur la cei ce voteaza cu c urul si mai dau si eu cu bazuca dar ma mai opresc.
Stii ce m-am hotarat io ??? sa-ti zic : cred ca toate comentariile astea ce le mai fac la d'alde astea de presa , o sa le retin si o sa fac asa un fel de cioclopedie a gandirii din putul intelepciunii mele , asa ca sa citeasca si nepotii, lucru care ti-l sugerez si matale .... cred ca ar fi mai util , oricum dupa cum sta problema IQ analizat de matale dpv electoral, nu cred ca se poayte schimba ceva nici peste cateva dodecenale brucaniene.
sa ne auzim de bine stimabile...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei