Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 feb 2012 - Anul XVII, nr. 26 (4931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

30 de şcoli din judeţ, închise din cauza gerului

Joi, 2 Februarie 2012 (18:12:34)

Gerul cumplit de afară a afectat activitatea în 30 de unităţi de învăţământ din judeţ, care de ieri şi-au suspendat orele de curs pe o perioadă nedeterminată. Peste 3.000 de elevi şi preşcolari din judeţ nu au mai mers de ieri la şcoală şi alte sute de elevi fac ore cu durata redusă până la 30 de minute, din cauza frigului.

Unităţile de învăţământ închise sunt Şcoala cu clasele I-IV nr.3 Bilca, Grădiniţa cu Program Normal nr.1 Bilca, Grădiniţa cu Program Normal nr.2 Bilca, Grădiniţa cu Program Normal nr.3 Bilca, Şcoala cu clasele I-VIII nr. 1 Breaza,Grădiniţa cu Program Normal nr.1 Breaza, Grădiniţa cu Program Normal Breaza de Sus, Grădiniţa cu Program Normal Pîrîul Brezei, Grupul Şcolar Dumbrăveni, Grădiniţa cu Program Normal nr.3 Dumbrăveni, Grădiniţa cu Program Normal nr.1 Dumbrăveni, Grădiniţa cu Program Normal nr.2 Dumbrăveni, Grădiniţa cu Program Normal Sălăgeni, Grădiniţa cu Program Normal Româneşti, Grăniceşti, Şcoala cu clasele I-IV Slobozia Sucevei, Grăniceşti, Grădiniţa cu Program Normal Gura Solcii, Grădiniţa cu Program Normal Slobozia Sucevei, Grăniceşti, Şcoala cu clasele I-VIII Suceviţa, Grădiniţa cu Program Normal Suceviţa, Grădiniţa cu Program Normal Suceviţa, Şcoala cu clasele I-VIII Voivodeasa, Grădiniţa cu Program Normal Voivodeasa, Şcoala cu clasele I-IV Slobozia, Zvoriştea, Şcoala cu clasele I-VIII Şerbăneşti, Zvoriştea, Şcoala cu clasele I-VIII Ulma, Grădiniţa cu Program Normal Ulma, Şcoala cu clasele I-IV Nisipitu, Grădiniţa cu Program Normal Nisipitu, Şcoala cu clasele I-VIII Lupcina, Grădiniţa cu Program Normal Lupcina şi Şcoala cu clasele I-IV Costileva de Jos.

În două localităţi, respectiv Frasin şi Ulma, din cauza gerului, microbuzele şcolare nu mai funcţionează.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 30 de şcoli din judeţ, închise din cauza gerului.
 Vizualizări articol: 693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
30 de şcoli din judeţ, închise din cauza gerului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei