Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 ian 2012 - Anul XVII, nr. 24 (4929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbat fără adăpost, găsit cu 13.500 de lei asupra sa; el a fost dus la Centrul "Sf. Luca"

Marţi, 31 Ianuarie 2012 (16:53:48)

Poliţiştii locali din sectorul 4 au găsit un bărbat fără adăpost care avea la el 13.500 de lei, despre care a spus că i-a strâns din pensie, el fiind luat de asistenţii sociali şi dus la Centrul Medico - Social "Sf. Luca".

Bărbatul a fost găsit în cadrul unei acţiuni pentru depistarea persoanelor fără adăpost.

Astfel, în noaptea de luni spre marţi, Botonog Alexandra, în vârstă de 53 ani, a fost găsită adăpostindu-se într-un autoturism pe str. Cărămidarii de Jos, iar Ştefan Maria, în vârstă de 56 ani, a fost identificată într-un adăpost improvizat la Fântâna Florilor - zona Niţu Vasile. Din aceeaşi locaţie, a fost preluat şi Ion Marian, în vârstă de 45 ani.

Ursuleanu Victor - Ştefan, în vârstă de 57 ani, a fost găsit în scara unui bloc din bd. C. Brâncoveanu, iar Roşioru Ana Maria, în vârstă de 64 ani, a fost depistată într-un adăpost improvizat pe Calea Văcăreşti, se arată în comunicat.

În cadrul unei consultaţii, medicii şi asistenţii sociali, au constatat că unul dintre cei cinci "homeless" avea în buzunare, suma de 13.500 lei. Acesta era îmbrăcat cu câte patru rânduri de haine, în buzunarele cărora ascunsese suma respectivă, pe care susţine că a reuşit să o strângă din pensie.

"Interesant mod de a-şi proteja economiile, probabil că nu are încredere în sistemul bancar, de aceea îi depozitează la purtător! Lăsând gluma la o parte, am încercat să aflăm dacă sunt obţinuţi din cerşit, susţine că nu, iar, asupra sa poliţiştii au găsit câteva taloane de pensie. Nu ne-a oferit explicaţii referitoare la motivul pentru care locuieşte sub cerul liber şi ne-a asigurat că în această noapte nu va mai fi nevoie să îl căutăm noi, pentru că va reveni în centru odată cu lăsarea întunericului", a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu - Piedone, citat în comunicat.

Toate aceste cinci persoane au fost preluate de echipajele Poliţiei Locale Sector 4 şi transportate în incinta Centrului Medico - Social "Sf. Luca", unde pot beneficia de o masă caldă şi îngrijire medicală de specialitate.

Persoanele fără adăpost pot merge la Centrul Medico - Social "Sfântul Luca", pentru a fi adăpostite în timpul nopţii, ele putând reveni în fiecare noapte, în intervalul 19.00 - 7.00, unde pot face baie şi servi o masă caldă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat fără adăpost, găsit cu 13.500 de lei asupra sa; el a fost dus la Centrul "Sf. Luca".
 Vizualizări articol: 513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat fără adăpost, găsit cu 13.500 de lei asupra sa; el a fost dus la Centrul "Sf. Luca"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei