Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 ian 2012 - Anul XVII, nr. 24 (4929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluţie

PSD vrea un sondaj comun cu PNL pentru desemnarea candidatului de la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, consideră că soluţia pentru deblocarea problemei de la Vatra Dornei, acolo unde USL nu a ajuns la un consens pentru desemnarea unui candidat comun la primărie, este organizarea unui sondaj de opinie comun PNL-PSD.
Afirmaţiile lui Nechifor au fost făcute după ce preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat că liberalii nu sunt dispuşi să renunţe la candidatura actualului primar din Vatra Dornei, Ioan Moraru, în favoarea candidatului PSD, omul de afaceri Cezar Ioja. Atât Alexandru Băişanu, cât şi Cătălin Nechifor au anunţat recent că la Vatra Dornei există o problemă cu privire la desemnarea unui candidat comun.
Mai mult, orice posibilitate de dialog pe această temă în cadrul USL a fost anulată de Alexandru Băişanu, care a declarat în mod clar că PNL îl va avea candidat pe Ioan Moraru, iar alte sondaje de opinie nu îşi mai au sensul, în condiţiile în care, potrivit studiilor lor, actualul primar ar câştiga un nou mandate la viitoarele alegeri locale.

 

Nechifor spune că ar vrea ca USL să dea candidaţi comuni în toate cele 114 de localităţi ale judeţului

Întrebat în cursul zilei de ieri ce părere are despre afirmaţiile lui Alexandru Băişanu, liderul PSD Suceava a recunoscut că „Vatra Dornei este o localitate în care există dificultăţi de abordare”, adăugând că astfel de probleme ar fi trebuit discutate în interiorul USL. „Dacă există tensiuni, le tratăm în interior şi venim în faţa electoratului cu o variantă corectă”, a arătat Nechifor.
El a mai adăugat că, potrivit protocolului USL, candidaturile unice sunt obligatorii doar pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi primăria municipiului reşedinţă de judeţ, în timp ce pentru restul localităţilor există doar o recomandare ca PSD şi PNL să aibă un singur candidat şi o singură listă pentru consiliile locale.
„Eu îmi doresc foarte mult ca la nivelul judeţului Suceava să putem merge în campania electorală cu 114 de candidaţi comuni pentru funcţia de primar şi liste comune. Aceasta este cea mai bună variantă, pentru că, deşi în acest moment există anumite tensiuni locale, va trebui să demonstrăm că suntem capabili să trecem peste orgolii”, a declarat Cătălin Nechifor.
El a arătat că în situaţii precum cea de la Vatra Dornei, unde au apărut dificultăţi în desemnarea unui candidat comun, trebuie aplicate prevederile statutului de funcţionare a USL. „Asta înseamnă că prima dată avem o negociere directă între cele două organizaţii, ceea ce am făcut sâmbătă la Vatra Dornei. Dacă apar neînţelegeri, pasul doi înseamnă organizarea unui sondaj de opinie comun”, a spus Nechifor. Nu în ultimul rând, el a precizat că în situaţia în care şi după realizarea acestui sondaj de opinie nu se ajunge la un consens, problema urmează să fie dezbătută în USL la nivel central. „Dacă la nivel judeţean nu sunt clarificate problemele, în mod categoric se merge la nivel de secretar general al partidelor sau la nivel de preşedinţi, şi vom vedea cum va decurge discuţia”, a mai explicat preşedintele PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD vrea un sondaj comun cu PNL pentru desemnarea candidatului de la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
PSD vrea un sondaj comun cu PNL pentru desemnarea candidatului de la Vatra Dornei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   USL = PCR = Mizerie trimis de
(31 ian 2012, 11:04:35
Se micsoreaza ciolanasul USList... dupa ce se laudau ca au peste 60 % in sondaje, au ajuns sa se bata pe o primarie fara curent electric.... asta e valoare USL... multa gargara comunista si cand vine vorba de voturi tind spre zero absolut. Se bat pe singurul municipiu din judet unde au sanse mai mari sa castige... sperand ca asa vor avea ceva sa raporteze la centru si astfel sa isi ceara dreptul macar la o redistribuire la alegerile parlamentare. USL e o rusine.
1.1  RE: USL = PCR = Mizerie trimis de
(31 ian 2012, 11:19:36
Dragă cititor (obiectiv , eventual )
Ştiu că ţi-e greu să “vezi” ( şi mie-mi este )
Comentariile băsisistulUI feudal
Care doar aşa ştie să se manifeste

Aceleaşi lături trase la indigo
Din aceeaşi minte la indigo trasă , parcă
Vreau să ştiu ( băsist jegos ) .. apropo :
Vă e frică de cineva (c-o să se-ntoarcă) ?

Pân-atunci ce-ar fi să respectaţi lumea
Şi pe acei ce nu vor ,p-aici, bălăcării ?
Nu doar că nu aveţi ruşine ( CULMEA )
O daţi şi-n manipulări(şi alte “terapii” )
(astea-s semne clare de bradifrenii ! )

1.2  RE: USL = PCR = Mizerie trimis de
(31 ian 2012, 22:34:27
USL-ist ............, citez din tine: ”Aceleaşi lături trase la indigo
Din aceeaşi minte la indigo trasă , parcă”. Îți sugerez un dictionar, că abecedarul nu mai este de folos la senectute.
1.3  RE: USL = PCR = Mizerie trimis de
( 1 feb 2012, 07:07:16
of,of ! există vreun băsist care să-şi poată strânge coapsele minţii puţin mai mult decât PALIE (ăsta) ? te ameţeşte chiar aşa grav jocul de cuvinte ? (ca să nu mai spun de reaua intenţie,atât de evidentă) of,of !
1.4  RE: USL = PCR = Mizerie trimis de
( 1 feb 2012, 10:40:54
Daca as face si eu versuri despre pesedisti si comunisti cred ca ai urla si tu abcdar de durere.
2.   Grav! trimis de
(31 ian 2012, 11:15:37
cum sunt toti niste oameni de onoare,clar nu se pot intelege si nu pot respecta o intelegere. buni baieti!
2.1  RE: Grav! trimis de
(31 ian 2012, 22:38:34
Mai mult, ca toate țațele, comunica prin presa între ei.
2.2  RE: Grav! trimis de
(31 ian 2012, 23:03:36
oamenii astia nu stiu ce e aia un cuvant dat, o intelegere. Credeti ca vor face ceva din ce promit. Da vor face. Vor mari iresponsabil salariile, vor creste infaltia, vei avea bani mai multi in buzunar, dar nu vei cumpara nici cat pana acum
3.   RAZBOI IN USL trimis de
(31 ian 2012, 11:29:44
NU SE INTELEG LA DESEMNAREA CANDIDATILOR. SA VEZI CAND INCEPE RAZBOIUL PE FUNCTII! NISTE NESERIOSI SI NISTE COPII DE MINGI AI POLITICII ACESTI SOCIALISTI.
3.1  RE: RAZBOI IN USL trimis de
(31 ian 2012, 11:54:27
De acum incepe razboiul si dezbinarea in USL.
O dat cu desemnarea candidatilor.
3.2  RE: RAZBOI IN USL trimis de
(31 ian 2012, 22:36:31
Le spun eu rezultatul sondajelor -- PIERD AMBII ratați.
4.   Asa trimis de
(31 ian 2012, 12:20:58
Ioan Moraru merita inca un mandat...a demonstrat asta.
5.   ........... trimis de
(31 ian 2012, 12:24:19
Si eu sunt de acord cu faptul ca Ioan Moraru e omul potrivit!
6.   ................. trimis de
(31 ian 2012, 13:29:00
da, clar e omul potrivit MORARU.Potrivit pt ce? sa distruga de tot VATRA DORNEI?
7.   Buna idee trimis de
(31 ian 2012, 13:38:33
Cum campania electorala a inceput pentru unele partide, cuvantul "sondaj" incepe sa devina ridicol si sa se devalorizeze asa cum in orice campanie se mai intampla si cu alte cuvinte ale limbii romane. Dar ce credibilitate sa aiba o uniune politica care trebuie sa apeleze la asemenea instrumente pentru a-si desemna un candidat? de ce nu se inteleg in intalnirile pe care le au?
8.   ............ trimis de
(31 ian 2012, 14:52:54
Moraru a facut multe si in mandatul precedent!
9.   .... trimis de
(31 ian 2012, 18:30:18
Nechifor este cea mai mare jigodie din zona politică suceavană. Acuma sunt divergențe în coaliție, vaiii. Cum se paote așa ceva?
10.   ............. trimis de
(31 ian 2012, 18:47:19
Lumea e satula de aceeasi demagogie ieftina,fara fapte totul e degeaba!
11.   Si Ioja merita o sansa! trimis de
(31 ian 2012, 21:35:48
Cred ca dl Moraru poate sa mearga la schi undeva in austrai vreo 4 ani si sa-l lase si pe acest Ioja sa mai faca ceva treaba in Vatra Dornei.
12.   ....................... trimis de
(31 ian 2012, 23:08:46
Nu,Moraru e bun!
13.   Sa fie referendum de numire..... trimis de
( 1 feb 2012, 09:51:24
Unii locuitori din Vatra Dornei sunt nedumeriti, curiosi chiar, cum poate un personaj sa "pacaleasca" unii "cetateni de bine" - lideri ai unor partide; mai exact, actualul candidat al PSD ului in decursul a 3 ani a "marcat" la 3 partide (poate se opreste considerand ca cifra 3 este norocoasa) PRM, PNL si acu doar de cateva luni surpriza..... candidatul PSD la primarie. Adevarat PSD nu prea are membrii redutabili pentru aceasta functie si analizand competente politice si dupa mari insistente l-au rugat chiar si in genunchi sa-i salveze si sa fie candidatul lor si daca se poate, daca sunt "inteligenti" nici PDL nu ar trebui sa rateze acest candidat. Sa facem referendum (unde femeile sa nu participe - sa invocam o lege islamica, doar am avut ceva musulmani prin Dorna) si sa fie numit - fara votare a se intelege- candidatul PSD primar al Dornei. Doar asa vom iesim la lumina sau macar pe partia Veverita, ca tot vrea sa o ia in administrare moka. Ce vremuri............. interesante Nu ?????
13.1  RE: Sa fie referendum de numire..... trimis de
( 1 feb 2012, 10:44:34
Acum este razboi in USL dar ei nu isi spala rufele rufele in public pana in pragul divortului.
13.2  RE: Sa fie referendum de numire..... trimis de
( 3 feb 2012, 18:00:41
Deja este o proba de divort!
14.   ........... trimis de
( 2 feb 2012, 16:30:01
Daca acum se inteleg asa de bine,in viitor cu siguranta vor fi prieteni:)):P!
15.   HU BASESCU trimis de
( 4 feb 2012, 13:08:49
BAI ABCDAR,CE A FACUT BUN PDL,CU TOATE CA NU MA INTERESEAZA,NU FAC PARTE DIN NICIUN PARTID,ORGANIZATIA PDL SUCEAVA,ESTE UN DEZASTRU IMPREUNA CU GUVERNAREA ASTA DE  ☭ ,DLE PDL ARE TOTI BETIVI,CUM ESTE SI DL OLTEANU DE LA BISTRITA.MAJORITATEA ARDELENILOR SI MOLDOVENILOR AU VOTAT IN 2009 CU PDL,DAR ACUM REGRETA CA AU VOTAT ACEST PARTID,SI UN ASEMENEA PRESEDINTE CARE O TINE INTRUNA IN BAUTURA,ADUCETI-VA AMINTE DE FOSTUL PRESEDINTE RUS BORIS ELTIN,PARCA ERA SPALACIT SAU DAT CU ALIFII SPECIALE DE MENTINEREA TENULUI,ASA E SI BASE,MAI SUCEVENILOR BASISTI,ESTE VAI DE CAPUL VOSTRU SI DE CE AM AJUNS,AICI E DEVINA SI PSD-ul cu Nastase,CA A DISTRUS TOTUL,DAR ASTIA FAC CAPATUL CU TARA ASTA,TREZITI-VA LA REALITATE ROMANILOR,TREBUIE O REVOLUTIE SAU UN RAZBOI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei