Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 ian 2012 - Anul XVII, nr. 24 (4929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După externare

Fetiţa de patru ani violată de concubinul mamei, luată de stat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fetiţa de patru ani din comuna Baia, violată de concubinul mamei, la jumătatea acestei luni, a fost luată de stat, după mai multe zile de spitalizare la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Copila va fi dată în plasament unui asistent maternal profesionist. Aceeaşi soartă o vor avea şi fraţii ei, un băieţel în vârstă de doi ani şi o fetiţă în vârstă de şase luni. Solicitarea ca micuţii să fie daţi în plasament a venit din partea mamei minorilor, care a spus că nu are cu ce să-şi crească copiii.
După trauma suferită, minora violată a fost internată, împreună cu mama şi cu surioara mai mică, la Spitalul Judeţean Suceava, iar băieţelul în vârstă de doi ani a fost dus la un Centru maternal.
Starea de sănătate a minorei care a fost agresată sexual de concubinul mamei, în timp ce femeia era plecată la cerşit, este bună, după cum ne-au spus reprezentanţii Protecţiei Copilului Suceava.

 

Trăiau într-o colibă dărăpănată

Familia în care s-a petrecut această grozăvie este una extrem de săracă, chiar şi printre romii din Baia. Individul, care este acum arestat preventiv pentru 29 de zile pentru viol, concubina acestuia, în vârstă de 22 de ani, mamă a unei fetiţe de patru ani, a unui băiat de doi ani şi a unei fetiţe de şase luni, deci cinci suflete, trăiau într-o colibă aflată într-o stare deplorabilă. Acesta este şi motivul pentru care, după ce a fost externată din spital, femeia a solicitat Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava o măsură de plasament pentru cei trei copii ai ei. Femeia este cunoscută de poliţişti de multă vreme ca cerşetoare.
Directorul executiv al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Margareta Isăilă, a declarat că pe 25 ianuarie femeia, împreună cu doi dintre copii, a fost externată din spital. „Iniţial, femeia a fost adusă la Centrul Maternal, unde se afla internat băiatul în vârstă de doi ani. Psihologii instituţiei i-au făcut mamei o evaluare şi a fost consiliată”, a completat Margareta Isăilă.
Este posibil ca cei trei minori să fie daţi în plasament aceluiaşi asistent maternal profesionist, pentru a nu fi despărţiţi, sau cel puţin la asistenţi maternali din aceeaşi localitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţa de patru ani violată de concubinul mamei, luată de stat.
 Vizualizări articol: 1869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fetiţa de patru ani violată de concubinul mamei, luată de stat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(31 ian 2012, 12:45:00
castrat
2.   Miscare trimis de
(31 ian 2012, 17:59:47
Trebuia sa se intample o grozavie din asta, pentru ca institutiile statului sa se miste...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei