Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 ian 2012 - Anul XVII, nr. 12 (4917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Turiştii străini, interesaţi de circuite în România la târgurile de la Viena şi Stuttgart

Marţi, 17 Ianuarie 2012 (18:54:35)

Turiştii austrieci au cumpărat circuite în România la târgul care a avut loc saptămâna trecută la Viena, iar oferte pentru city-break, turism balnear şi montan, dar şi circuite, sunt promovate la o manifestare similară, care se desfăşoară la Stuttgart în perioada 14-22 ianuarie.

Astfel, mai multe destinaţii turistice româneşti au fost incluse în ofertele agenţiilor străine prezente la Târgul Internaţional de Turism "Ferien Messe" de la Viena, desfăşurat în perioada 12-15 ianuarie, şi la Târgul Internaţional de Turism "Caravan, Motor, Tourismus" (CMT) de la Stuttgart, care are loc în perioada 14-22 ianuarie.

Unele agenţii străine au ales chiar obiective turistice româneşti pentru a ilustra copertele ghidurilor cu care s-au prezentat la târgul de la Viena, iar toate sejururile în ţara noastră oferite de un turoperator austriac au fost epuizate.

"Agenţia Kneissl Touristik a oferit un tur complet al României, pe ruta Oradea-Sibiu-Braşov-Sinaia-Bucureşti-Constanţa-Iaşi-Baia Mare, cu oprire la mai multe mănăstiri din Moldova şi în Delta Dunării, iar pe coperta broşurii agenţia a ales să promoveze mănăstirea Voroneţ. Vacanţe în România au vândut şi alţi turoperatori austrieci prezenţi la târg, respectiv Klug der Reiselöewe, care a promovat destinaţii din Delta Dunării şi Transilvania, Gruber, Club 50 şi Ruefa Reisen", se arată într-un comunicat al MDRT transmis marţi MEDIAFAX.

Mai mult, oferta pentru un sejur românesc cu destinaţia Bucureşti-Sinaia-Bran, promovată la târg de agenţia austriacă Ruefa Reisen, a fost epuizată, toate locurile disponibile fiind vândute.

Standul României la Viena a găzduit 26 de expozanţi, hotelieri, agenţii şi asociaţii din turism, autorităţi publice locale şi operatori economici din domenii conexe turismului. Târgul de la Viena, aflat la cea de-a 37-a ediţie, este cea mai mare manifestare de profil din Austria. La actuala ediţie au fost înregistraţi peste 800 de expozanţi din aproximativ 70 de ţări. Ediţia precedentă a avut un număr de 116.000 de vizitatori, dintre care peste 3.000 au fost specialişti din sectorul turistic.

La târgul "CMT" de la Stuttgart, România este prezentă în ofertele mai multor agenţii de turism de pe piaţa germană, printre care Messerschmidt Reisen, Neckermann, ITS şi Gebeco/Dr. Tigges. Aceştia oferă produse turistice precum circuite, city-break, turism balnear, turism montan, precum şi sejururi pe litoralul românesc.

La standul MDRT de la Stuttgart sunt prezenţi 20 de expozanţi români.

Târgul de la Stuttgart este cel mai mare din Europa dedicat turismului de caravană şi camping, croaziere şi concedii cu ambarcaţiuni fluviale şi maritime, cură, tratament şi wellness. La actuala ediţie au fost înregistraţi aproximativ 1.900 de expozanţi din 180 de ţări şi sunt aşteptaţi în jur de 220.000 de vizitatori.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turiştii străini, interesaţi de circuite în România la târgurile de la Viena şi Stuttgart.
 Vizualizări articol: 966 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Turiştii străini, interesaţi de circuite în România la târgurile de la Viena şi Stuttgart5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei