Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 ian 2012 - Anul XVII, nr. 12 (4917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

La Vatra Dornei

Echipament şi lecţii de schi şi snowboard gratuite pentru copii şi părinţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Superofertă pe toată durata zilei de duminică, 22 ianuarie, pe pârtiile „Parc” şi „Veveriţa” din municipiul Vatra Dornei, staţiunea de munte fiind printre cele 225 de staţiuni din toată lumea în care se va sărbători World Snow Day (Ziua Mondială a Zăpezii).
Evenimentul se desfăşoară duminică, concomitent în 39 de ţări, şi este la prima ediţie.
Primii care au adus acest eveniment mondial în România au fost reprezentanţii Euroski - şcoala de schi a staţiunii Vatra Dornei, organizator oficial al World Snow Day, şcoala fiind acreditată de Federaţia Internaţională de Schi.
Demersul celor de la Euroski a fost preluat şi de reprezentanţii staţiunilor Valea Prahovei şi Buşteni, World Snow Day urmând a fi sărbătorit în România şi în aceste două locaţii.
Directorul Euroski, Petrică Grigoraş, a anunţat: „Suntem mândri că am adus Vatra Dornei pe harta mondială a staţiunilor de iarnă. World Snow Day - Vatra Dornei este o zi deosebită în special pentru copii și familiile acestora. Nu vor lipsi lecțiile gratuite de schi sau snowboard, cu monitori atestați, miniconcursuri de schi sau jocuri pe zăpadă”.
Evenimentul de duminică este organizat cu sprijinul Serviciul Public Salvamont Vatra Dornei, al primăriei din localitate şi al Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi Suceava.
Potrivit programului evenimentului, startul distracţiei pe pârtiile din Vatra Dornei este dat duminică, la ora 11:00, când timp de patru ore accesul pentru pista de snowtubing, pe pârtia „Parc”, va fi gratuit. Tot între orele 11:00 şi 15:00, copiii şi familiile acestora vor putea închiria gratuit echipament sport de la Centrul de închirieri „Banu” - Pârtia „Parc”.
Monitorii Euroski vor fi prezenţi atât pe Pârtia „Parc”, cât şi pe „Veveriţa”, şi vor oferi lecţii gratuite de schi şi snowboard pe mai toată durata zilei.
Pe Pârtia „Veveriţa”, între orele 11:00 - 12:30, teleschiul va fi gratuit pentru copii, iar în aceeaşi locaţie, începând cu ora 18:00, se va putea schia în nocturnă cu teleschi gratuit şi pentru adulţi.
World Snow Day - Vatra Dornei se va încheia cu o demonstraţie de schi sincron a monitorilor şcolii oficiale de schi a staţiunii.
Detalii şi ore de desfăşurare puteţi găsi şi pe pagina evenimentului, http://www.facebook.com/events/314023378626375/, sau pe site-ul şcolii de schi – www.euroski.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipament şi lecţii de schi şi snowboard gratuite pentru copii şi părinţi.
 Vizualizări articol: 1745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Echipament şi lecţii de schi şi snowboard gratuite pentru copii şi părinţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei