Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 ian 2012 - Anul XVII, nr. 12 (4917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

I s-a înfundat

Vasilică Puşcaşu, arestat pentru 30 de zile de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Vasilică Puşcaşu a plecat liber la Bucureşti şi s-a întors în cătuşe. Şi asta după ce magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au admis recursul formulat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava de săptămâna trecută. Măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu a fost înlăturată, iar în rejudecare s-a dispus arestarea pentru o perioadă de 30 de zile a lui Vasilică Puşcaşu. Cele 30 de zile au început să curgă încă de ieri, după ce omul de afaceri a fost reţinut la Bucureşti şi adus către Suceava, unde poliţiştii l-au introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ).

Vasilică Puşcaşu a reprezentat un subiect extrem de fierbinte în ultima vreme, atât pentru autorităţile române, cât şi pentru cele din Austria. Pe de o parte, mandatul european de arestare emis de Parchetul din Wiener Neustadt, Austria Inferioară, a ajuns la Suceava nu prin canalele obişnuite, sistemul SIRENE, ci adus direct de poliţişti austrieci. Mandatul a fost tradus imediat, iar Puşcaşu a fost reţinut miercuri, 11 ianuarie, în jurul orelor prânzului. Până seara era deja liber, iar de teamă să nu-l scape din ochi, reprezentanţii serviciilor secrete au instituit filtre şi supravegheri operative în zona locuinţei lui Puşcaşu, dar şi a firmei Kamer Build Company. Aşa se face că s-a ştiut mereu unde se află Vasilică Puşcaşu, autorităţile române nedorind, probabil, să se facă de râs în faţa colegilor austrieci în cazul în care suceveanul ar fi dispărut. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasilică Puşcaşu, arestat pentru 30 de zile de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
 Vizualizări articol: 926 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 11 voturi
Vasilică Puşcaşu, arestat pentru 30 de zile de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie4.3511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa si pana la urma.. trimis de
(17 ian 2012, 18:16:09
in tara asta se face dreptate doar cu ajutorul nemtilor... culmea ca toti "oamenii de afaceri" suceveni ...sunt vechi spargatori prin Germania Austria...incet incet plecati cu totii si vorba aia...ce pe p..u..l..a vine.. pe p..u..l..a se dduce
2.   Specific noua trimis de
(17 ian 2012, 19:03:01
Ma intreb de ce naiba va pasa cand unul face o margarie inca nedemonstrata, dar nu va pasa deloc cand ai vostri, alesi, va fura de va indoaie, va injumatatesc salaries si va condemna familiile la Boala si saracie, Halal bucovineni ! Asa I romanul , se bucura de necazul Altuia si Uita de propria mizerie
3.   La ceilalti cand le vine randul trimis de
(17 ian 2012, 19:29:26
Oare lui Balon, Max, Sers, Leontzii, etc. cand le vine randul ?
4.   Rautate... trimis de
(17 ian 2012, 20:17:31
Asa cum a zis si BRICEAG va bucurati de necazul altuia, parca va hraniti din chestiile astea. Ne meritam soarta la cata rautate este intre romani.. Nu ar fi unul dintre voi, cei care va treziti sa comentati, sa va ginditi la familia lui, prieteni si tot asa mai departe.
E de-al nostru asta ar trebui poate sa conteze cel mai mult, e roman, dar se pare ca nu e suficient se pare ca pentru fiecare e ceva personal, se pare ca romanul nu mai e in stare de sentimente, de compasiune, avem parte numai de rautate.
Daca ma gindesc mai bine imi este mila de noi, de tara in care traim si poate cel mai mult de oamenii din aceasta tara. S-a ajuns la un nivel in care lumea prefera sa te impinga pe scari decit sa-ti dea o mina de ajutor...
Cind o sa va fie greu sa nu indrazniti sa cereti ajutor, nu va tine, cu siguranta va fi cineva care se va bucura de necazul vostru..
5.   Comentariu trimis de
(18 ian 2012, 01:31:16
Cineva aici mai sus vorbeste de compasiune... Pentru cine? Pt cei talhariti, pradati sau omorati prin Austria, Germania si peste tot unde suntem priviti ca infractori astazi? Sau compasiune pt infractorii europei care prospera la noi? Da eu zic sa mergem cu flori la inchisoare... Ce ma face sa ma revolt in sinea mea, nu sunt comentariile postate ale unui om lipsit de principii, ma revolta ca inclusiv jurnalistul care a postat stirea ne relateaza despre ,,omul de afaceri '' Vasilica Puscasu. Domnule ,, jurnalist'' imagineazati ca esti intr-o banca si la un moment dat intra vre-o 3-4 viitori ,,oameni de afaceri'' cu masti pe cap su cu pistoale in maini. Ti-ar starni toata compasiunea nu... Nu am nimic personal cu inculpatul Vasilica Puscasul dar daca are ceva polite de achitat din urma ar trebui sa le achite si apoi poate merge pe strada sa privesca lumea in ochi. Valabil pt toti cei ca el. In rest ce sa zic, omul s-a facut destul de respectat pe aici pe la noi de nume mari ale Sucevei, oare de ce nu ma mira... Intr-o tara de chiori, cel care are un ochi e Rege! (Sau Presedinte)...
6.   Pt briceag.... trimis de
(18 ian 2012, 10:37:41
faptele lui sunt demonstrate chiar f bine pt k au deja ADN-UL lui. Asa ca asta este viata, terorizezi oameni cu arma la cap, stai in puscarie nenorocitule.
7.   Comentariu trimis de
(22 ian 2012, 14:02:35
Tu cel cu compasiune,ti-as lua dreptul de a trai in urmatoare secunda.Nu pot suporta hotii,iar daca as pute,as executa familia acestui Puscas.Nu au dreptul sa traiasca.Banuesc ca are copii,iar procreere presupune transmisie genetica,gene cara au in ADN JAFUL.Accidente genetice ca tine,Haiserios,care compatimeste talharii,au facut ca 20milioane de romani sa-si blesteme zilele pt simplul fapt ca au cetatenie romana.Mi-as dori sa fii victima unui talhar de tip Puscasu,dar cum creerul tau nu are suficiente circumvolutiuni,incat sa te faca atat de important sa fii subiectul unui jaf,nu vei fi jefuit vreodata nici de gandacii de bucatarie,au si aia pretentii la o incinta cu ceva frimituri.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei