Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 ian 2012 - Anul XVII, nr. 12 (4917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Arafat: Am fost şocat de susţinerea şi încrederea pe care populaţia o are în mine

Marţi, 17 Ianuarie 2012 (16:07:20)

Raed Arafat, renumit subsecretar de stat, a declarat marţi că a fost şocat de susţinerea şi încrederea pe care populaţia o are în el, iar ce s-a întâmplat în ultimele zile, după plecarea lui din Ministerul Sănătăţii, i-a arătat că lumea are încredere în sistemul de urgenţă actual.

"Personal am fost şocat de susţinerea populaţiei şi de încrederea pe care o are populaţia în doctorul Raed Arafat. Ce s-a întâmplat după plecarea mea mi-a arătat că lumea are încredere în sistemul de urgenţă", a spus subsecretarul de stat.

Subsecretarul de stat a subliniat că din acest motiv consideră că se întoarce într-o poziţie dificilă, pentru că cerinţele sunt şi mai mari şi responsabilitatea este mai mare.

El a adăugat că motivul pentru care a plecat de la Ministerul Sănătăţii nu mai există, proiectul Legii sănătăţii care aducea schimbări sistemului de urgenţă fiind retras şi urmând să se discute un nou proiect de act normativ.

"Este normal că, în urma discuţiilor, la invitaţia preşedintelui şi a premierului, am acceptat să revin la aceeaşi funcţie, pentru a continua activitatea", a spus Raed Arafat.

El a precizat că a spus când a plecat de la MS că este dispus să revină, pentru că rămâne persoană tehnică, care se ocupă de sistemul de urgenţă, împreună cu colegii lui.

Doctorul Raed Arafat revine în Ministerul Sănătăţii pe postul de subsecretar de stat, decizie luată în urma unei discuţii pe care acesta a avut-o şi cu preşedintele Traian Băsescu, a anunţat premierul Emil Boc.

Ritli Ladislau a declarat, marţi, că atât el, în calitate de ministru, cât şi UDMR, au susţinut necesitatea ca Raed Arafat să facă parte din echipa ministerială.

Medicul Andrei Georgescu, care a preluat postul de subsecretar de stat după plecarea lui Arafat, va reveni la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Raed Arafat a demisionat, săptămâna trecută, din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în urma nemulţumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii sănătăţii şi ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu.

Postul de subsecretar de stat a fost preluat, prin decizie a premierului, de medicul Andrei Georgescu, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arafat: Am fost şocat de susţinerea şi încrederea pe care populaţia o are în mine.
 Vizualizări articol: 542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arafat: Am fost şocat de susţinerea şi încrederea pe care populaţia o are în mine0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei