Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 ian 2012 - Anul XVII, nr. 12 (4917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Şocant!

Fetiţă de patru ani, violată de către concubinul mamei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Agresiune sexuală strigătoare la cer în comunitatea de romi din comuna Baia, acolo unde o fetiţă în vârstă de patru ani a fost violată de către concubinul mamei sale. Violul s-a petrecut în timp ce „tatăl” vitreg era acasă cu fetiţa de patru ani, mama fiind plecată la cerşit. Pentru ca scenariul de groază să fie complet, micuţa a stat plină de sânge pe un pat în jur de şapte ore, deşi mama sa a ajuns acasă şi a observat grozăvia.

 

Duminică seară, în jurul orei 21.50, poliţiştii de la Secţia Rurală 1 Bogdăneşti au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţe 112 că o fetiţă în vârstă de patru ani din comuna Baia a fost agresată sexual. Alarma fusese dată de bunicul fetiţei, iar toată lumea din comunitate l-a indicat imediat pe autor: Sorin Solomon, în vârstă de 25 de ani, concubinul mamei fetei.
Din păcate, agresiunea sexuală violentă s-a confirmat. Transportată la Spitalul Judeţean Suceava, fetiţa a fost examinată medico-legal, constatându-se că prezintă o deflorare recentă cu ruptură de himen.
Medicii au intervenit pentru oprirea hemoragiei, primele estimări indicând că micuţa are nevoie de aproximativ 12-14 zile de îngrijiri medicale.

 

Părinţii şi cei trei copii locuiau într-o colibă în stare deplorabilă, cu o singură cameră

Familia în care s-a petrecut această grozăvie este una extrem de săracă, chiar şi printre romii din Baia. Individul acuzat acum de viol, concubina acestuia, în vârstă de 22 de ani, mamă a unei fetiţe de patru ani, a unui băiat de doi ani şi a încă unei fetiţe de şase luni, deci cinci suflete, trăiau într-o colibă aflată într-o stare deplorabilă. La faţa locului am găsit o cameră în care era o mizerie cruntă şi un acoperiş cu foarte multe găuri. Acolo însă trăiau cei doi părinţi şi cei trei copii, din care doar bebeluşul de şase luni este, se pare, al actualului concubin.

 

Mama a văzut copila plină de sânge, dar a tăcut

Ancheta poliţiei arată că agresiunea sexuală s-a petrecut în momentul în care mama era plecată în Fălticeni, la cerşit. Din declaraţiile adunate de anchetatori rezultă că duminică, la ora 13.00, femeia s-a întors însă acasă, unde a observat că fiica ei cea mai mare prezintă sângerare în zona genitală.
Faptul că mama nu a avut nici o reacţie ore în şir este confirmat chiar de către rudele acesteia.
Mariana Pădurean, mătuşa fetiţei, a povestit: „M-am dus acolo, m-am uitat la copilă şi am văzut-o plină de sânge. Pe pătură sânge... pe picioarele ei sânge.... Am spus ştergeţi-o oleacă, îmbrăcaţi-o şi duceţi-o să o consulte un doctor, că nu-i de stat cu ea acasă. Ea, mama, a zis că hai să mă duc la doctor... dar se cam temea. După aceea el, Sorin Solomon, a zis că lasă că mergem mâine dimineaţă”.
Mariana Pădurean spune că după ce a părăsit locuinţa în care s-a petrecut agresiunea sexuală, i-a povestit ce a văzut tatălui său, bunicului fetiţei, acesta fiind cel care a anunţat în cele din urmă autorităţile.
Dănuţ Pădurean, bunicul fetiţei, părea a fi cel mai afectat de drama fetiţei.
„Mă gândesc la suferinţa ei, săraca.... a distrus un suflet de copil.... eu am crescut-o...”, ne-a spus printre lacrimi bărbatul.

 

Violatorul a fost arestat

După ce a fost audiat de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale al Poliţiei, duminică noapte, suspectul, pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de viol, a fost introdus în arest, pe baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore. Ieri, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava l-a prezentat pe individ instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul Suceava a decis arestarea preventivă a lui Solomon pentru o perioadă de 29 de zile.

 

Mama fetiţei, însărcinată cu un al patrulea copil

În acest caz a intrat pe fir şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Fetiţa violată, mama acesteia şi micuţa în vârstă de şase luni sunt deocamdată la Spitalul Judeţean, în timp ce băiatul în vârstă de doi ani a ajuns deja la Centrul de Urgenţe de la „Protecţia Copilului”.  
Directorul executiv al instituţiei, Margareta Isăilă, a declarat că atât mama, cât şi cei trei copii vor fi internaţi provizoriu într-un Centru Maternal, unde vor rămâne o perioadă mai lungă de timp.
De asemenea, psihologii instituţiei vor face o evaluare a mamei şi vor încerca să o consilieze în privinţa creşterii copiilor.
Femeia este deja însărcinată cu un al patrulea copil. Ea este cunoscută de poliţişti de multă vreme ca cerşetoare, făcându-şi veacul cu precădere în Fălticeni. Rudele mamei susţin că femeia mergea la cerşit după ce era scoasă din casă de către concubin.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţă de patru ani, violată de către concubinul mamei.
 Vizualizări articol: 1963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Fetiţă de patru ani, violată de către concubinul mamei3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(17 ian 2012, 11:08:22
Mutaţia sufletească a unui asemenea copil
Mai mult ca sigur că-i înfiorător de mare
LEGEA românească pedepseşte blând un pedofil
TREBUIE SĂ I SE TAIE CE ARE-NTRE PICIOARE !!!!
1.1  RE: * trimis de
(17 ian 2012, 11:18:17
Gata ba!
1.2  RE: * trimis de
(17 ian 2012, 11:29:11
Castrare chimica apoi aruncat cativa ani la racoare.
1.3  RE: * trimis de
(17 ian 2012, 11:48:30
Nu la racoare, ca acolo tot noi ii platim cazarea, masa si restul. La munca!! Si daca nu indeplineste norma, sa puna biciul pe el!
2.   PEdeapsa cu moartea??? prea usoara!! trimis de
(17 ian 2012, 11:57:54
jeguri ratate, , tigani borati,hoti,etc.chiar daca fetita era din neamul lor, nu avea nici o vina ca sa nascut acolo ca sa agresezi o fetita de 4 ani tre' sa fii dereglat psihic,eu i'as fi taiat scula, mainile si picioarele daca doamne fereste s'ar fi intamplat cu fetita mea.voi ce i'ati face stimati cititori? multa sanatate la toti copii nostri
3.   Tara cui? trimis de
(17 ian 2012, 12:38:40
Sa-i vad pe guristii care tot comenteaza de tara paielor. Ce parere aveti de propria ograda?
4.   ! trimis de
(17 ian 2012, 12:39:59
Acesti tigani ne fac tara de ras. Speram sa se mai nasca un Antonescu
5.   AUTORITATILE SI VECINII VINOVATI trimis de
(17 ian 2012, 15:07:38
DE CE NU S A SESIZAT NICI UN VECIN? DE CE NU AU INTERVENIT AUTORITATILE PRIN ASISTENTA SOCIALA? CE MAMA DRACULUI E ASA DE GREU DE INVESTIGAT CUM TRAIESC CEI DIN MARGINEA SOCIETATII? CA SUNT ROMI SAU ROAMANI ,TOT COPII SUFERA.DE CE NU SE IMPLICA VECINII?SATENII? ACEL NEMERNIC AR TREBUI ARS PE RUG.LUMEA ESTE FOARTE REA SI NU SE IMPLICA.AM DEVENIT O TARA DE SCURSURI SI BESTII ORDINARE.NIMENI NU SE IMPLICA,TOTI VOR SALARII SI PROFITURI.SA FIE TRASI LA RASPUNDERE CEI DIN PRIMARIE.CE SA INTAMPLA CU SUFERINTA FIZICA SI PSIHICA A FETITEI? UNDE EXISTA PSIHOLOG? NU EXISTA.TARA NENOROCITA.
6.   CRETINI trimis de
(17 ian 2012, 15:53:13
Asta e nivelul lor de educatie, .hoti ,talhari, violatori ...ba sa le dam si fonduri europene sa-i intgram in societate.
Singura lor integrare era in LAGARE prin Delta sau Baragan!
CASTRARE FIZICA, cea chimica se zice ca nu doare!
Incepeti cu abcdar, da la el sa-l castrati dupa care si- faceti si LOBOTOMIE prea da pe afara rau de tot
7.   Diferenta trimis de
(17 ian 2012, 16:22:07
Asta face diferenta intre bucovina si restul tarii.
8.   Cum dracu sa ai mila de oameni ca astia? trimis de
(17 ian 2012, 17:21:58
Niste jeguri umane care fac copii pe banda rulanta ca mai apoi sa ii trimita la cersit sa le aduca bani pentru tigari si bautura.Pentru ce sa faci copii daca stii in ma-ta-n ☭ ca nu ai posibilitati sa ii cresti si sa ii educi ? Ii faci sa ti-i violeze un obsedat,un pedofil.Sper sa te violeze puscariasii in cur,boule sa vezi si tu cum e.
Da ne-am saturat de tiganii astia,sa se duca..numai sa se duca undeva
9.   Comentariu trimis de
(17 ian 2012, 19:40:42
undei HITLER undei MARESALUL ION ANTONESCU ca deschideau o fabrica de sapun si aveau materie prima din natia asta tiganeasca!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei