Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 ian 2012 - Anul XVII, nr. 12 (4917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: “Este păcat să dăm cu piciorul şi să creăm României o imagine de ţară în care apare din nou anarhia anilor ‘90”

Marţi, 17 Ianuarie 2012 (14:31:13)

PD-L respectă demersurile civilizate şi paşnice ale cetăţenilor, se declară împotriva violenţelor stradale şi consideră că dialogul ar trebui intensificat  în perioada următoare. Afirmaţia aparţine prim-vicepreşedintelui PD-L, Gheorghe Flutur, şi vine ca urmare a mitingurilor de protest care au cuprins România în ultimele zile. Flutur admite că mare parte din nemulţumirile oamenilor sunt îndreptăţite, acestea fiind generate, în opinia lui, de măsurile de austeritate pe care Guvernul a fost nevoit să le pună în aplicare, măsuri care au fost apreciate şi care au asigurat stabilitatea ţării.

El a arătat cu degetul spre Europa şi spre alte ţări ale lumii, unde criza economică a creat de asemenea nemulţumiri majore. Prim-vicepreşedintele PD-L a dat exemplul Greciei, acolo unde manifestările violente care au avut loc luni de zile în Atena nu au oprit autorităţile să pună în aplicare măsuri de austeritate severe pentru populaţie.

Flutur a declarat: “Luni de zile oamenii au manifestat în stradă la Atena, au fost zeci şi sute de mii de oameni care au ieşit, au incendiat şi nu ştiu la ce i-a ajutat. Problema economică se rezolvă altfel, prin iniţiativă, prin credibilitate. Părerea mea şi nu numai a mea este că trebuie să facem tot posibilul să epuizăm dialogul să discutăm, să explicăm oamenilor care sunt paşii." 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: “Este păcat să dăm cu piciorul şi să creăm României o imagine de ţară în care apare din nou anarhia anilor ‘90”.
 Vizualizări articol: 1540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Flutur: “Este păcat să dăm cu piciorul şi să creăm României o imagine de ţară în care apare din nou anarhia anilor ‘90”3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(17 ian 2012, 15:04:38
Suceava nu mai are urechi să te asculte
Sucevenii vor să iasă din starea de lăptucă
Vorbele astea nu-s decât alte INSULTE
Sunt vremuri când se pune mâna pe măciucă

Întreabă-te (Fluture) cum de s-a ajuns aici ?
Ai transfigurat realitatea cu politica-ţi hâdă
Te-ai pus pe jaf , ţi-ai luat tâlhari complici
Sucevenii NU MAI VOR DE TINE SĂ AUDĂ
1.1  RE: * trimis de
(17 ian 2012, 15:23:45
în arheologia politică stă scris :
SUNT GH. FLUTUR ŞI VĂ SPUN
TRAIAN BĂSESCU E CEL MAI BUN
2.   Cu observatiile de mai jos. trimis de
(17 ian 2012, 15:11:17
1. Ia mergi matele musiu Flutur la Bucuresti, unde-ti curg mucii in mod normal aproape zilnic pe langa fusta lui Udrea, poate poate pupi si tu o tzatza, si zi oamenilor de acolo acest mesaj foarte "inteligent".
2. De acord cu chestia cu dialogul, dar voi porcilor, stiti urmatoarele procedee: ASUMAREA RASPUNDERII, DNA si POLTICA PUMNULUI IN GURA, ANI, SRI, SIE, etc.
3. Hotiile PDL-iste nu opt fi eradicate decat prin astfel de manifestari. Aroganta si nesimtirea dovedita inca odata si de Flutur si de Onofrec, consider ca ar trebuii sa indemne la manifestatii de strada non stop.

La Botosani cu voi!
3.   Masuri diferite, aceeasi oca trimis de
(17 ian 2012, 15:19:35
Daca dl.Flutur tot pomeneste de anarhia anilor '90, sa-i improspatam un pic memoria. Nu stiu la ce partid era dsa pe atunci. Anarhia aceea a fost rezultatul guvernarii tarii de catre FSN, formatiune de stanga. Din FSN s-a desprins PD, al lui Petre Roman, preluat apoi de catre onor presedintele de astazi. Fesenistii au adus atunci muncitorii cu basculanta, pentru a "lupta" impotriva liberalilor si taranistilor. Astazi, pdl-istii, (fosti pd-isti, fosti fesenisti) ne indeamna la calm, sa nu facem cum au facut ei in anii '90. Asta este responsabilitatea lor sa o faca, sa nu ne apucam noi, care nu ne pricepem la tactica diversiunii, sa facem anarhie, cata vreme au ei specialistii necesari. Dl. Flutur crede ca un simplu strat de portocaliu peste rosul moscovit cu secera si ciocan este suficient pentru pierderea memoriei.
PS. Sunt de acord sa nu dam cu piciorul realizarilor. Dar, stimati domni, mai intai, realizati ceva!
4.   Huoooooooooooo gunoi portocaliu!!! trimis de
(17 ian 2012, 16:54:59
iti este frica stimabile secretar general al judetului....lasa ca nu vei scapa liber mataluta...sa nu crezi ca esti dumnezeu...vei platii cu virf si indesat pentru anarhia creata!!!
4.1  RE: Huoooooooooooo gunoi portocaliu!!! trimis de
(17 ian 2012, 17:36:23
Se stringe latul Fluturas! Jos mafia PDL-ista!
4.2  RE: Huoooooooooooo gunoi portocaliu!!! trimis de
(18 ian 2012, 09:44:54
Ce a facut PDL? Reduceri de salarii, taieri la pensii, TVA marit si furt cat incape, totulbazat pe un stat politienesc. Doar un exemplu. In SRI+SIE+etc, activeaza cam 30.000 oameni. Dupa revolutie erau 10.000. Asta e adevarata fata a PDL. Stat STALINIST!
5.   Esecuri repetate trimis de
(17 ian 2012, 19:19:58
Domnule presedinte al cons.jud. eu personal sunt de acord cu dialogul , dar nu uitati ca ne aflam in Romania. Inaintasii nostii, de care suntem mandri, si-au dobandit libertatea luptand ! Dialogul pe care il propuneti este o diversiune . Masurile de austeritate, trebuiau aplicate mai intai, ca ex.de la nivel inalt .V-ati jucat cu banii publici dupa bunul plac , pe locuitorii acestui oras nu-i impresioneaza prea mult , "Bucovina Inaripata"... pardon... femeia tirbuson ,oul traditional,parcarea subterana etc... in care ati topit o groaza de bani publici (cel putin parcarea nu este ceva practic)
Ce sa-i facem asta e ... oamenii s-au cam inrait putin , vorba prov. "de atata lup prinde a musca si oaia" .Iata dupa 20 ani (de asa zisa democratie,dreptate, si libertate in lanturi) ce a reusit sa creeze clasa politica care reprezinta poporul .Totul e desertaciune.
D-le .pres. al cons. jud. d-ta de profesie sunteti inginer.A-ti fost seful dir. silvice al jud. Sv.
Ce v-a lipsit ? eu nu va inteleg... PDL a facut alianta cu ungurii .D-lor. sunteti dusi cu pluta rau de tot ... Ce cauta ungurii in conducerea tarii ?? Va asteptati in continuare ca treburile sa mearga bine ??? Si binenteles ,oamenii sa va suporte in continuare?
6.   Fluturas trimis de
(18 ian 2012, 09:17:03
ii tzatzaie popouuul...daca si-o ia base, imediat urmeaza si fluturasu......
7.   Comentariu trimis de
(22 ian 2012, 23:02:07
...mai bine llăsăm impresia de cretini...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei