Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2011 - Anul XVI, nr. 99 (4697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dusan Uhrin: Mai sunt cinci etape foarte grele, nu avem ce să sărbătorim deocamdată

Vineri, 29 Aprilie 2011 (18:08:45)

Tehnicianul formaţiei FC Timişoara, Dusan Uhrin Jr., a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că locul 1 ocupat în acest moment de echipa sa nu este motiv de sărbătoare şi că jucătorii resimt din plin programul încărcat din ultima perioadă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu avem de ce să zâmbim încă, mai sunt cinci etape foarte grele, nu avem ce să sărbătorim deocamdată. Braşovul (n.r. - adversara de sâmbătă) joacă bine în atac, e periculoasă la fazele fixe, dar noi trebuie să arătăm că vrem să câştigăm. Noi nu am reuşit să câştigăm de mult timp pe teren propriu şi vrem să ne bucurăm de victorie. Am reuşit să scoatem trei puncte în deplasare, dar trebuie să le dăm o greutate mai mare cu o victorie acasă. Am jucat multe meciuri în ultima perioadă, ne-au costat mult, ne-au slăbit puterea. Vom vedea cum se va prezenta lotul, câţiva jucători nu au fost chiar în regulă la antrenamente, ca Cisovsky, Goga sau Burcă. Trebuie să abordăm acest meci cu un singur gând, victoria", a spus Uhrin.

Tehnicianul ceh a făcut apel la suporteri pentru ultimele cinci etape ale sezonului, considerând că fanii pot avea un aport decisiv în evoluţia echipei. "Îmi doresc să vină mulţi suporteri la meci, în ultima perioadă nu s-a mai umplut stadionul. Ştiu că mulţi sunt dezamăgiţi, dar am tot spus că Liga I este un campionat greu şi echilibrat. Avem nevoie să ne impulsioneze, pentru că este în continuare greu, nu putem şti niciodată ce va fi în meciul următor. Consider că toţi dăm tot ce avem mai bun pentru a fi primii. Cred că suntem unii dintre favoriţi, nu singurii şi, aşa cum am mai spus, facem totul pentru a fi primii. Însă lumea trebuie să înţeleagă că este totuşi vorba de un sport", a mai spus Uhrin.

Managerul sportiv Daniel Stanciu a afirmat că doar dacă toţi cei implicaţi vor fi uniţi FC Timişoara poate spera la titlu. "După calculul hârtiei nu suntem favoriţi, avem cel mai dificil program, cu patru meciuri extrem de grele. Nu ştiu câte şanse avem, dar suntem acolo, luptăm pentru a câştiga pentru prima oară în istoria clubului un titlu de campioană. Aşa cum galeria a fost alături de noi înainte de meciul cu Târgu Mureş, au venit să ne încurajeze după prima înfrângere, aşa aş vrea să fie toată lumea alături de noi, începând de la acţionariat, de la preşedintele Marian Iancu, şi până la ultimul suporter care poate nu reuşeşte să vină la stadion. Chiar dacă nu am mai câştigat de patru meciuri acasă, am ajuns pe primul loc, cu un avans de un punct. Acum, mai mult decât oricând, trebuie să fim uniţi, indiferent de ce se va întâmpla mâine. Eu cred că acesta este anul lui Poli", a afirmat Stanciu.

Oficialul timişorean a precizat că FC Timişoara are un program foarte dificil până la finalul campionatului. "Începe o serie cu cinci jocuri decisive, foarte grele, adevărate finale. Avem cel mai greu program, sper să reuşim în primul rând să învingem mâine Braşovul. Echipa lui Conceicao arată cu totul altfel faţă de tur, s-au calificat în semifinalele Cupei, cu şanse mari la finală, echipă bine aşezată în teren, joacă în viteză, au redescoperit plăcerea de a juca fotbal. Braşovul a pierdut doar trei jocuri în acest retur. Le va lipsi Hadnagy, dar şi noi avem probleme, pe lângă Scutaru, Pantilimon şi Mansour, mai sunt Cisovsky, Goga şi Burcă", a mai spus Daniel Stanciu.

Partida FC Timişoara - FC Braşov este programată, sâmbătă, de la ora 21.30, pe stadionul "Dan Păltinişanu", în cadrul etapei a XXX-a a Ligii I. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dusan Uhrin: Mai sunt cinci etape foarte grele, nu avem ce să sărbătorim deocamdată.
 Vizualizări articol: 565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dusan Uhrin: Mai sunt cinci etape foarte grele, nu avem ce să sărbătorim deocamdată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei