Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2011 - Anul XVI, nr. 99 (4697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta îi compară pe Vîntu şi Ghiţă cu vulpea şi motanul din Pinocchio

Vineri, 29 Aprilie 2011 (18:07:31)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a comparat, vineri, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, pe oamenii de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă cu vulpea şi cu motanul din "Pinocchio", "unul mai mincinos ca altul", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele PSD Victor Ponta a afirmat, întrebat fiind ce părere are despre conflictul dintre oamenii de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă, că disputa dintre cei doi îi aduce aminte de "Pinocchio".

"Disputa între domnul Vîntu şi domnul Ghiţă mi-a adus aminte de Pinocchio. Erau acolo vulpea şi motanul, doi mincinoşi, unul mai mincinos ca celălalt. Am citit acele stenograme şi recunosc că, dacă ăsta este nivelul celor care fac media sau conduc media, avem o mare problemă” a spus preşedintele PSD.

Preşedintele PSD s-a aflat, vineri, în Prahova, unde l-a susţinut pe candidatul USL pentru funcţia de primar al comunei Scorţeni, în ultima zi de campanie electorală pentru alegerile parţiale locale care vor avea loc în 1 mai.

Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar au fost încarceraţi, vineri, la Direcţia Cercetări Penale, în urma deciziei de arestare luată de instanţa Tribunalului Bucureşti, în dosarul privind şantajarea lui Sebastian Ghiţă.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis, vineri, cu majoritate de voturi, recursul procurorilor faţă de decizia de cercetare în libertate a lui Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar.

În 21 aprilie, Sorin Ovidiu Vîntu, alături de Ion Ilie Cezar, a fost reţinut pentru şantaj de procurorii Parchetului instanţei supreme, pentru că i-a pretins lui Sebastian Ghiţă 150.000 de euro lunar, acţiunea survenind unei plângeri din 4 aprilie a managerului Realitatea Media. Lui Ghiţă i s-au cerut 200.000 de euro, însă managerul Realitatea a spus că dă doar 150.000 de euro.

Banii au fost ceruţi pentru ca Ghiţă să "să fie lăsat în pace" de Vîntu şi să rămână managerul Realitatea, după ce patronul Asesoft a plătit datoriile postului TV şi a făcut investiţii, suma ridicându-se la zece milioane de euro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta îi compară pe Vîntu şi Ghiţă cu vulpea şi motanul din Pinocchio.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta îi compară pe Vîntu şi Ghiţă cu vulpea şi motanul din Pinocchio0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei