Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2011 - Anul XVI, nr. 99 (4697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În funcţie de durată

Tarife între 20 şi 100 de euro, pentru partide de sex cu o minoră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna Marginea, Vasile-Ionel Bulceag, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat preventiv în cursul zilei de ieri, la cererea procurorilor din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate, fiind acuzat că i-a promis unei minore o slujbă de ospătar în Grecia, însă, în realitate, adolescenta a fost dată pe mâna unor proxeneţi, tot suceveni, care au obligat-o să se prostitueze, în apartamentul lor din Atena, încasând de la clienţi tarife cuprinse între 20 şi 100 de euro, în funcţie de durata actului sexual.

În acelaşi dosar, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava au cerut emiterea de mandate de arestare în lipsă şi pe numele celorlalţi doi suspecţi, Ilie Florin Boicu, în vârstă de 24 de ani, tot din Marginea, şi concubina acestuia, Diana Anamaria Şcheul, de 18 ani, din comuna Satu Mare, cerere care va fi judecată astăzi, la Tribunalul Suceava.   

 

Şase clienţi pe zi

Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii mai a anului 2009, Vasile Ionel Bulceag i-a propus minorei, Daniela L., în vârstă de 16 ani, să meargă în Atena, în Grecia, unde ar urma să lucreze ca ospătăriţă într-un bar.

În realitate, Bulceag ştia că fata nu va ajunge în nici un caz să lucreze în bar, ci pe mâna unui amic pe care-l cunoscuse pe vremea când lucra în Grecia (n.r. - Ilie Florin Boicu) şi că acesta o va folosi la prostituţie.

Bulceag, explică procurorii DIICOT, a dus-o pe minoră până la intrarea în Grecia, de unde adolescenta a fost preluată de Boicu, cel care, chipurile, ar fi trebuit să o cazeze pe minoră, pe perioada în care aceasta ar fi lucrat, şi să o pună în legătură cu patronul barului în care să fie angajată ca ospătăriţă.

Boicu, însă, împreună cu concubina sa, Diana Anamaria Şcheul, au dus-o pe minoră în apartamentul în care locuiau, în Atena, şi profitând de faptul că adolescenta era singură, într-o ţară străină, i-au luat actele, telefonul mobil şi, sub ameninţări cu acte de violenţă, au obligat-o să se prostitueze şi să fure din magazine pentru ei.

Îi aduceau în apartament în medie şase clienţi pe zi, iar tarifele variau în funcţie de durata actului sexual, de la 20 la 100 de euro.

 

Salvată de un client care s-a îndrăgostit de ea

Potrivit anchetatorilor, Boicu şi concubina acestuia i-au dat victimei şi o carte de identitate falsificată, pentru a trece mai uşor de eventualele controale ale poliţiei elene.

Minora, explică anchetatorii, a încercat de mai multe ori să fugă, însă de fiecare dată a fost prinsă şi adusă înapoi de către cei doi proxeneţi, care o supravegheau îndeaproape.

Victima a reuşit după câteva luni să se întoarcă în ţară, cu ajutorul unui client, care s-a îndrăgostit de ea şi care i-ar fi plătit lui Ilie Florin Boicu suma de 500 de euro pentru a-i înapoia minorei cartea de identitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tarife între 20 şi 100 de euro, pentru partide de sex cu o minoră.
 Vizualizări articol: 1050 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 8 voturi
Tarife între 20 şi 100 de euro, pentru partide de sex cu o minoră2.358

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Raf trimis de
(30 apr 2011, 08:43:25
cum pot fi in stare uni sa isi data joc de fete in halul asta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei