Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2011 - Anul XVI, nr. 99 (4697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc, Blaga şi Paleologu îşi prezintă moţiunile sâmbătă la PDL Iaşi

Vineri, 29 Aprilie 2011 (15:29:43)

Candidaţii la şefia PDL, Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu, îşi vor prezenta, sâmbătă, moţiunile pe rând în faţa democrat-liberalilor ieşeni, fiind pentru prima dată când cei trei competitori se întâlnesc în aceeaşi zi cu reprezentanţii unei filiale judeţene a partidului.

Liderul interimar al PDL Iaşi, Mihaela Popa, a afirmat că sâmbătă primul care îşi va prezenta moţiunea va fi Vasile Blaga, începând cu ora 11.00, urmat de Toader Paleologu la ora 13.30 şi Emil Boc la ora 15.00.

"Întâlnirile candidaţilor cu membrii PDL Iaşi vor avea loc în aceeaşi sală, la un hotel din centrul Iaşiului. Vor fi peste 200 de democrat-liberali din judeţ. După prezentare, fiecare moţiune va primi un vot. Pot fi susţinute şi toate cele trei moţiuni. Acest lucru nu înseamnă automat că va reprezenta votul delegaţilor filialei la congresul din 14 mai”, a declarat liderul PDL Iaşi, Mihaela Popa, susţinătoare a moţiunii Blaga.

În PDL Iaşi, opiniile privind susţinerea celor trei candidaţi la şefia partidului sunt împărţite, mai mulţi parlamentari afirmând că vor vota la congres moţiunea lui Emil Boc.

Este pentru prima dată când cei trei candidaţi la şefia PDL îşi prezintă moţiunile în aceeaşi zi într-o filială judeţeană.

Primul care a anunţat că sâmbătă, 30 aprilie, va fi prezent la Iaşi a fost Vasile Blaga, prezenţa lui Emil Boc şi a lui Toader Paleologu fiind confirmată abia în cursul zilei de vineri.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc, Blaga şi Paleologu îşi prezintă moţiunile sâmbătă la PDL Iaşi.
 Vizualizări articol: 440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc, Blaga şi Paleologu îşi prezintă moţiunile sâmbătă la PDL Iaşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei