Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2011 - Anul XVI, nr. 99 (4697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Substrat

Onofrei: PSD a vrut să sacrifice un consilier judeţean pentru ca Nechifor să-şi promoveze socrul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Demersul PSD de a-l înlocui pe Ioan Corjuc din funcţia de consilier judeţean este considerat de democrat-liberali ca un „demers cu substrat pervers”, intenţia reală fiind aceea de a-l promova în deliberativ pe socrul preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, care urma pe lista de supleanţi a partidului.  

Prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a declarat că Nechifor a procedat după modelul preşedintelui PSD, Victor Ponta, care „sacrifică oameni din partid în interesul familiei sale”.

Intenţia PSD de a-l înlătura pe Corjuc din deliberativul judeţean s-a soldat cu eşec în şedinţa de miercuri a Consiliului Judeţean, întrucât nu a întrunit numărul de voturi necesar. Alături de Ioan Corjuc au fost consilierii PD-L şi PNL, în număr de 23, care s-au abţinut la vot, făcând astfel posibilă menţinerea acestuia în funcţie.

Ioan Corjuc a fost exclus recent din PSD după ce, contrar deciziei partidului, a participat la şedinţa deliberativului judeţean în care s-a supus spre aprobare proiectul vizând trecerea temporară a şapte drumuri judeţene în administrarea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului în vederea modernizării lor prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii.

 

 „Dacă Ponta şi-a promovat socrul, de ce nu ar face-o şi epigonul lui mai mic de la Suceava?”

 „Pentru noi era inexplicabil de ce PSD insistă aşa de mult să-l pedepsească pe Corjuc, când el, de fapt, a făcut ceea ce ar fi trebuit să facă toţi consilierii PSD, adică să vină la şedinţă şi să voteze proiectul care era în folosul locuitorilor judeţului. Să pedepseşti pe cineva care vrea să modernizeze acest judeţ, care vrea să avem drumuri inclusiv în comunele cu primari PSD mi se pare o mare prostie şi un politicianism ieftin. De aceea nu aveam o explicaţie de ce, pentru un lucru bun, un consilier trebuia să plătească. De fapt, substratul este altul şi este mult mai pervers. Cătălin Nechifor a luat modelul şefului lui de la Bucureşti, Victor Ponta, şi face acelaşi lucru la care a recurs şi Ponta, şi anume sacrifică oameni din partid în interesul familiei sale. Următorul pe lista PSD la Consiliul Judeţean după Ioan Corjuc este socrul lui Nechifor. Dacă Ponta şi-a promovat socrul, de ce nu ar face-o şi epigonul lui mai mic de la Suceava?”, a spus Onofrei.  

El a criticat modul în care social-democraţii fac politică, arătând că „în general politica pe care o fac ei este una la nivel de glume ieftine”. „Mai grav este că glumesc şi cu lucruri importante pentru populaţie. Dacă ei îşi permit să glumească, treaba lor, dar nu cred că populaţia, care aşteaptă să se întâmple ceva în acest judeţ, se poate amăgi doar cu glumele expirate pe care le folosesc ei”, a conchis Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: PSD a vrut să sacrifice un consilier judeţean pentru ca Nechifor să-şi promoveze socrul.
 Vizualizări articol: 1698 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Onofrei: PSD a vrut să sacrifice un consilier judeţean pentru ca Nechifor să-şi promoveze socrul3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(29 apr 2011, 11:40:05
Că hoţul strigă Hoţii ştiu , ştim .. se ştie
Ideile optimiste ţin băsescienii de mână
Dar să fii crezut îţi trebuie o condiţie :
SĂ AI CREDIBILITATEA BUNĂ !

Urlă prin târg , prin cartiere mărginaşe
Unii cum că PDL-ul vrea să facă drumuri
Începând de unde ?! din sate sau oraşe ?
OoHo , ce extraordinare portocalii făpturi ? !

Păi pân’acu’ ce-aţi făcut ? aţi spart banii ?
Cu’atâta bănet de la UE ce-aţi făcut ?
Ne insultă inteligenţa , profesorii , bătrânii
Chiar şi pe suceveanul ( încă ) nenăscut
1.1  RE: * trimis de
(29 apr 2011, 12:54:36
se acutizează limbajul. ai uitat să-ţi iei tratamentul!
1.2  RE: * trimis de
(29 apr 2011, 15:51:53
Oamenii se impart in 2 categorii:cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca si cei care l-au gasit fara sa-l caute... tu unde te încadrezi ?
2.   Tineti-va bine daca ajunge la guvernare trimis de
(29 apr 2011, 12:20:39
i-auzi aici! si cand il vezi ce "fata mare" se da in aparitiile publice atunci cand vine vorba de moralitate si integritate. si asta acum, ca n-are posibilitatea sa-i ofere socrului ceva mai bun. ca daca ajunge la guvernare, probabil aflam si noi cat de numeroasa ii este familia
2.1  RE: Tineti-va bine daca ajunge la guvernare trimis de
( 2 mai 2011, 10:41:28
elvira draga, tare neinformata esti! socrul lui nechifor a fost 18 ani consilier judetean si presedinte PDAR, si director general peste 20 , asa ca taci si fugi repede sa mai studiezi arborele genealogic a lui nechifor inainte sa il pui undeva
cititi si dreptul la replica dat de nechifor in editia din 30 aprilie, ca sa nu mai comentati ca si prostul ca gardul
3.   Eşti naiv veterinarule! trimis de
(29 apr 2011, 12:42:47
trebuia să pui problema altfel. tata socru, care ia dat fata şi jobul, este un vechi cotizant psd de pe vremea când a părăduit SC Sagra SA (societatea care avea în administrare pajiştile acestui judeţ). acolo şi-a făcut ucenicia tânărul cătălin ca ospătar şi amorez la fata lui hanuşteac! astfel tânărul ospătar a parvenit mai întâi în consiliul judeţean, apoi europarlamentar şi mai nou deputat şi şef al organizaţiei psd sv. credeaţi că nea Gavril a scăpat frâiele din labă? şi-a crescut un youg padawan foarte credincios. dar cum politica e la nivel de cumetrie în ţara asta şi sunt promovate nonvalori pentru a asigura aşternerea prafului peste belele înaintaşilor nu mă miră nimic
4.   Oho, traiasca pajistile... trimis de
(29 apr 2011, 15:25:59
Ionica Hanusteac nu se preda nicicum, el l-a crescut pe ginerica la sanul PD, ca PDAR era pe moarte, Onofrei(atunci in 1999, numit de PNTCD) era in AGA la SC SAGRA SA cand a fost demis Hanusteac...Sagra era sponsor neoficial al echipei de fotbal care ocupa hotelul gratis... ce vremuri...fata lui Hanusteac era in concediu de maternitate, iar ginerele sef de hotel, membru PD...odata cu revenirea PSD la putere in 2000, dupa ce conacul de la Calinesti a fost predat CJ Suceava "prietenului" Marza, treburile s-au mutat de la pierzatorii PD de atunci la PSD-stii castigatori din 2000. Desi nu-l agreez pe Nechifor, fata de alti politicieni ce polueaza arena suceveana, el poate macar sa se exprime liber, in rest obiceiurile vechi sunt perpetuate, traditiile neuitate...
4.1  RE: Oho, traiasca pajistile... trimis de
( 2 mai 2011, 10:46:51
in AGA la Sagra era si onofrei si Flutur, asa ca ....daca se paraduia ceva asa cum pretind unii necunoscatori, flutur si onofrei ar fi fost in arest, nu senator si presedinte de consiliu
5.   ONOFREI SE TINE DE GLUME trimis de
(29 apr 2011, 18:28:05
Asculta mai veterinar prin posta,tu poti deveni o gluma a naturii,care te-a creat cu putine circomvulutiuni pe scoarta cerebrala.Numai asa ai putut ajunge dela o adunare religioasa,in parlamentul Romaniei.Tu te poti compara cu Ponta sau Antonescu? un randas la grajdul de cai.Daca mai dainuiesti mult pe la Bucuresti vei gasi si ultimul loc de munca ocupat,dar vor fi libere la salubritate pentruca acolo iti este locul.
6.   Tara arde si veterinarii mor de grija altora trimis de
(29 apr 2011, 18:42:59
bai nene care abia tii ochii deschisi,mai treci si mata prin colegiu sa te intrebam de ..sanatate,ori astepti bicicletele din China
RUSINE de trei ori
7.   Comentariu trimis de
(29 apr 2011, 20:58:05
mult mai bine veterinar decat ospatar ajuns politician dupa maritis..winking
7.1  RE: Comentariu trimis de
( 2 mai 2011, 10:48:06
mult mai bine ospatar , chiar daca nu e cazul ..decat Kurva !
8.   Sa-ti trag flegme pe chelie veterinarule trimis de
(30 apr 2011, 02:12:22
tov. senator onofrei este in fapt un gunoi notoriu. cine nu stie acest lucru poate invata de aici o lectie. acest parsiv uman cand era prefect pnl chema comisarul sef gf la ordine cu flacaul care-si facea treba. un tont ca balan, zis si deputat de sv. a copiat acest model si a mazilit niste incomozi dupa mintea lui. nea Gheorghita vezi ca te duci pe " tobogan la vale" cu astferl de asociati. unde-l mai pui pe orest ca e si criminal? astia doi o sa te faca la alegeri , chit ca tu o cari cu gheba toti banii ue la SV. si ca sa revenim la subiectul numit orest, stie cineva cu ce se ocupa acst gunoi in realitae? nici o problema, este tampitul meu de serviciu pe care l-ati votat. are aceeasi ocupatie cu nea Gavril, Stan, Catalin, si restul alesilor din acest judet indiferent de culoarea zisa si politica. Ci pari in cap vi s-ar cuveni habar nu aveti voi. chiar creti ca romanii sunt prosti?
9.   Bagati fitile trimis de
(30 apr 2011, 03:20:16
d-lor ziaristi am impresia ca nu stiti in ce oras pictati aceasta fituica. din comentarii s-ar putea sa faceti telenovele asupra personajelor din acest judet. insa cum naravul oricarui ziarist se cheama santaj va recomand o grija mare. ai auzit tov. neagu zis si "sandrinio" de parca ai fi din venetia si nu din ...."stii tu unde".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei