Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2011 - Anul XVI, nr. 99 (4697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Halal Madrid!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La o săptămână distanţă, războiul celor două lumi a încetat să mai fie o metaforă. Mourinho a mers iar la 0-0, resetând acel 6-3 spumos de la Valencia. Nici unul dintre marcatorii din campionat n-a apucat să calce iarba pe Bernabeu, poate doar prin faţa băncii de rezerve a Barcelonei. S-a ales praful din tentativa de a anticipa noile găselniţe ale celor doi antrenori, fiindcă de data asta n-au mai umblat la cutiuţa cu surprize, iar echipele au arătat exact aşa cum se speculase în presa spaniolă. Barcelona cu Puyol pe stânga şi Keita la mijloc, Realul cu Diarra închizător şi din nou fără atacant central de meserie. Iar când a introdus unul în teren, Mourinho l-a preferat tot pe Adebayor „Dezchiolatul” , aşa cum fusese catalogat în turul precedent de un crainic teverist. Apropo de comentatori, meciul a fost transmis în România de două televiziuni, iar eliminarea lui Pepe n-a fost nici măcar de galben pentru cei de la Dolce („talpă la minge” – Cosmescu dixit), în timp ce cuplul de la TVR a oscilat între galben şi roşu, fixându-se la roşu după mai multe reluări. Dacă ar fi să mă întrebaţi pe mine, se putea continua şi cu un galben, cu durul Realului trecut în pole position pentru eliminare la prima greşeală ulterioară. Dar nu asta a fost problema lui Mourinho, deşi portughezul s-a agăţat de ea pentru justificarea eşecului. Dacă ar fi să ne luăm după el, şi Ramos a luat galben gratuit când l-a busculat pe Messi! Mă mir că n-a cerut roşu pentru Messi la faza respectivă, pentru că argentinianul, căzut fiind, a avut o mică frustrare de copil chinuit de fratele mai mare, lovindu-l pe Ramos cu braţul în picior. Prea ocupat să protesteze, fundaşul madrilen nici nu l-a băgat în seamă... Dând la o parte perdeaua vorbelor lui Mourinho, concluzia meciului de pe Bernabeu este că jucătorul său de execuţie nu l-a ajutat deloc, între altele Ronaldo centrând de două ori în primul obstacol, ca Bănel, în timp ce Messi a împrăştiat în cele din urmă  garda pretoriană a lui Iker. Dacă ar fi să ne luăm după unul dintre comentatorii teverişti, Messi a demonstrat că merita să primească Balonul de Aur. Amice, cum să demonstrezi în 2011 că ai fost cel mai bun din 2010?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Halal Madrid!.
 Vizualizări articol: 862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Halal Madrid!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei