Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2011 - Anul XVI, nr. 99 (4697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fraţii Mihai şi Florin Costea au revenit la Universitatea Craiova

Vineri, 29 Aprilie 2011 (16:34:43)

Fraţii Mihai şi Florin Costea, care părăsiseră lotul echipei Universitatea Craiova, au revenit, vineri dimineaţă, la pregătirile formaţiei oltene, în urma unei întrevederi avute cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fraţii Costea au revenit de dimineaţă la Craiova, iar în urma unei discuţii avute cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf au ieşit, în jurul orei 10.00, pe terenul "Petre Deselnicu" din complexul "Ion Oblemenco" la o şedinţă de pregătire alături de secundul Sandu Tăbîrcă.

Florin şi Mihai Costea se vor pregăti, de la ora 17.00, alături de restul lotului şi vor intra în cantonament pentru partida cu Unirea Urziceni.

Atacantul Florin Costea nu a făcut deplasarea cu lotul Universităţii Craiova la Vaslui, pentru meciul cu echipa locală, de miercuri, din etapa a XXIX-a a Ligii I, pierdut cu scorul de 1-2. Costea a fost rezervă la meciul pierdut, duminică seară, de Universitatea Craiova, scor 1-2, cu FC Braşov, în etapa a XXVIII-a a Ligii I şi a refuzat să intre în teren în minutul 71 al jocului. El a părăsit cantonamentul Universităţii Craiova, plecând cu maşina alături de partenera sa, Ada Nechita, handbalista formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Mihai Costea a primit, la mijlocul lunii aprilie, acceptul finanţatorului Adrian Mititelu pentru a se pregăti alături de viitoarea sa formaţie, Steaua.

Partida Universitatea Craiova - Unirea Urziceni, contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 14.00. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fraţii Mihai şi Florin Costea au revenit la Universitatea Craiova.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fraţii Mihai şi Florin Costea au revenit la Universitatea Craiova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei