Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 apr 2011 - Anul XVI, nr. 91 (4689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şefii de arme din MAI vor merge în judeţe pentru a verifica acţiunile structurilor teritoriale

Marţi, 19 Aprilie 2011 (15:19:53)

Şefii de arme din Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) vor verifica, după sărbătorile de Paşti, modul în care structurile teritoriale acţionează pentru creşterea siguranţei cetăţenilor şi combaterea infracţiunilor.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş, a dispus această măsură şi altele asemănătoare, marţi, într-o şedinţă cu şefii de structuri din MAI, pentru îmbunătăţirea cooperării intra şi interinstituţionale, se arată într-un comunicat de presă al ministerului.

Igaş a cerut ca, în perioada imediat următoare, conducerea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului Generale al Poliţiei Române (IGPR), împreună cu specialiştii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), să desfăşoare, în baza unui plan stabilit conform Strategiei Anticorupţie a MAI, acţiuni de informare şi prevenire la nivelul întregii ţări, cu angajaţii Poliţiei Române cu atribuţii în domeniul rutier.

Imediat după perioada sărbătorilor de Paşti, şefii structurilor MAI şi reprezentanţi ai acestora vor merge în judeţe pentru a observa la faţa locului modul în care unităţile teritoriale acţionează în sistem integrat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru combaterea eficientă a criminalităţii.

Concret, se va urmări modul în care unităţile teritoriale cooperează în punerea în aplicarea a unor planuri de acţiune comune destinate creşterii gradului de siguranţă al cetăţeanului, precum şi modul în care relaţionează pentru identificarea problemelor şi soluţiilor în plan operativ. În funcţie de situaţie, se vor dispune măsuri pentru îmbunătăţirea cooperării între structurile MAI, precum şi între acestea şi autorităţile locale.

Acţiunile dispuse în cadrul şedinţei de conducere a MAI se vor derula în baza unui plan de lucru stabilit şi au drept scop creşterea siguranţei cetăţeanului prin îmbunătăţirea cooperării la nivel teritorial între structurile MAI.

Activitatea va fi coordonată la nivelul MAI de către Departamentul Ordine şi Siguranţă Publică. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şefii de arme din MAI vor merge în judeţe pentru a verifica acţiunile structurilor teritoriale.
 Vizualizări articol: 473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şefii de arme din MAI vor merge în judeţe pentru a verifica acţiunile structurilor teritoriale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei