Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 apr 2011 - Anul XVI, nr. 91 (4689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


George a câştigat! Adevărat a câştigat!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

L-am văzut la TVR. S-a întâmplat sâmbătă, 16 aprilie 2011. Şi nu la o emisiune politică. Era o emisiune mult mai complexă. Una turistică, distractivă, administrativă şi politică. A fost invitatul special, de fapt a fost coprezentatorul emisiunii „Ne vedem la TVR”. Începutul transmisiunii de la Gura Humorului şi Marina Almăşan l-au găsit pe preşedintele PD-L al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, plantând un copac. La rugămintea teatrală a doamnei Almăşan, domnul Flutur a lăsat hârleţul şi a pus mâna pe microfon. Şi nu l-a lăsat până la finalul emisiunii.

Gheorghe Flutur, George pentru apropiaţi, s-a plimbat cu dezinvoltură prin platoul amenajat în aer liber şi a vorbit relaxat despre tot felul de lucruri, atitudinea sa fiind mai potrivită pentru un realizator tv decât cea a doamnei Almăşan. George a prezentat programul turistic de sezon al Consiliului Judeţean Suceava, Paştele în Bucovina. George a vorbit despre obiceiul încondeierii ouălor, despre mănăstiri şi despre toacă. Tot George a uimit în momentul în care a spus că viorile „Stradivarius” sunt făcute din lemnul ales cu grijă din pădurile Bucovinei. George a vrut să arate că ştie religie, istorie, folclor şi gastronomie. George i-a adus în platou şi în faţa platourilor cu mâncare de post pe Emil Boc şi pe Elena Udrea. George a vorbit despre realizările sale pe linie administrativă şi despre dorinţa sa de a atrage alte şi alte fonduri europene pentru dezvoltarea judeţului, pentru ce altceva? George a făcut şi glume, dar din alea serioase, pentru telespectatorii TVR de la acea oră. George se pregăteşte să plece, din nou, după Lumină Sfântă, la Ierusalim.

George se pregăteşte şi pentru alegerile de anul viitor, atunci când acesta va candida pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. George se antrenează pentru sărbătoarea pe care o va organiza cu ocazia realegerii sale. Una la care membrii PD-L vor fi invitaţi să ciocnească ouăle umplute cu şampanie şi să strige: „George a câştigat! Adevărat a câştigat!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului George a câştigat! Adevărat a câştigat!.
 Vizualizări articol: 2062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 9 voturi
George a câştigat! Adevărat a câştigat!4.459

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(19 apr 2011, 11:08:41
S-au semnat contracte la Humor ? ? ?
Daaa , cu doamna Udrea , cu dom’Flutur
Domn care (faţă de doamnă ) simte mare amor
Îi fâlfâie nărine’n jur ca frunza de brustur

Iar noi , flămânzii care consumăm speranţă
Am văzut , ne-a îngreţoşat , şi .. cam atât
Vom continua să continuăm în/cu abstinenţă
De rumegat promisiuni suntem sătui până-n gât

Muncim 90 de minute pe oră , majoritatea
/ 29 de ore pe zi muncim /
Nu mai avem timp să (ne ) injectăm absurditatea
Venele pentru altceva n-i le folosim
1.1  RE: * trimis de
(19 apr 2011, 11:26:47
Tati, fă o înjurătură în versuri că mie nu îmi iese bine că nu știu engleză! Îți dau voie să folosești ce ritm, măsură și rimă vrei tu. Folosește toate grosolăniile lingvistice care le-ai auzit vreodată. N-ai noutăți cu care să mă impresionezi și oricum câtuși de curând le pune Academia Română în DEX (n-or să mai fie „grosolănii” și nici mămuci sfioase să se „îmbujoreze” de ele). Până la urma urmei noi toți, în procentaje egale, deținem măscăriile (50% au P**Ă, 50% au P*Z*Ă), iar 99% dintre noi ne foutem din dragoste sau întru perpetuarea speciei. E drept că unii sunt masochiști și preferă mai mult să-i foută pe alții la cap din varii motive. Procentul de 1% este rezervat călugărilor, măicuțelor, Papei Benedict și ție , nemângâiatule, că prea ești încordat și roșu la față. Dacă te țin izmenele lu’ bunică-tu, fă o înjurătură în vers alexandrin și îți promit că fac pace, vin la tine (să-ți sucesc gâtul) și mergem amândoi cu plugușorul în toiul verii pe la curțile Boierilor să le cântăm lerui-ler în ritm tolstoian. Eu duc plugușorul și tu ești boul de la plug. Bun așa?
2.   O sugestie ceva, Sorine? trimis de
(19 apr 2011, 11:23:23
zi tu Sorine cum ar trebui promovat judeţul? uite poate ai nişte idei şi te simţi marginalizat. poate nea Gheorghiţă te ia consilier şi prinzi şi tu microfonul. cred că asta te roade cel mai tare. dar tu în articolul de mai sus faci o compunere despre ce s-a întâmplat la emisiune. eu personal nu am vizionat materialul, dar citind ceea ce ai scris nu pot să nu sesizez o umbră de invidie.
mai vine şi labă tristă ăsta de poet ambulant care munceşte 90 de minute pe oră şi 29 de ore pe zi şi vreo 4000 de zile pe an (dar la astea nu i-a mai ieşit rima) să-ţi cânte chipurile în strună. hai că e săptămâna mare, luaţi-vă de mână la fierărie şi beţi câte-un rachiu aşteptându-l pe nea Gheorghiţă cu lumina.
3.   AiBiSi te fuck azi o miuitză? trimis de
(19 apr 2011, 11:57:49
Bagă! limbricule! Ce jignesc eu limbricul, acela e gras si frumos ca un purceluș crescut la Scornicești. Tu ești o tenie. Slabă, lungă, rășchirată, pământie, care-și ițește vitejește capul la sfincterul corespunzător, împrăștie balonările poetice inspirate din muzica divină a intestinul gros după care o ușchește ingliș înapoi să nu fie bărbierit cu drujba de poporenii enervați.
Mai bagă, mai bagă! Mulge! Eu am umplut din prima două găleți de rahat și tu văd că abia te mulgi de un țâști pe fundul oliței de parcă ai fi oaia rahitică, stearpă și bolnavă de gălbează a … PNL-ului.
Nu beli ochii așa tare că strici bunătate de pictură modernistă – ”Car cu singur bou agitându-se”. Ți-am aruncat ieri, ca la prost, o mingiucă rotundă, cu ceva pdl, cu niscai psd și completat cu pdl. Am vrut să văd de unde o apuci. (Fraaaaiere!) Ai apucat-o din dreptul wrestlingului lui Dinu Kariciu. Așa neicușorule, deci asta te mână pe tine în luptă! Deci tu-mi faci parte din șatra cocalarului acela înțolit în costum Armani care cică o fost mare sculă pe la județ și cât o fost mare sculă o pus coada la prună și o dat foc la arătură
3.1  RE: AiBiSi te fuck azi o miuitză? trimis de
(19 apr 2011, 11:58:50
Acum cică mai vrea să se mai dea o tură în lanțuri că i-o plăcut tare. Și te-o trimis pe tine la înaintare că te-o văzut băiat frumos, înalt ca gardu […], „iapigon” de-a lui Mihăițî în faza de sifilis terțiar! Brava mă! Brava la voi tăț! Foutu-vă muma-n cour de tâlhari dacă voi credeți că așa se câștigă încrederea OAMENILOR. Unde dracu vă treziți, mă: în Botswana? Somalia? Angola? Madagascar? Chiar credeți că aveți de-a face numai cu semimaimuțe erectus leșinate de foame și singurii homalăi sapiens sunteți voi? Vă place uitarea de minte ca să vă mai dați repejor o tură în lanțuri? Foutu-vă și pe voi în kour pe unde beți apă că tare deștepți vă mai credeți!
Tati, știi de ce nu te poți pisha liric mai mult? Pentru că suferi de prostată. Pentru că AI PROST TATĂ! Cocalarul acela înțolit în Armani care îți numără cei treizeci de arginți. Dacă ți i-o număra și n-o fi afacere dintr-aia țîgănească din care unu e șmenar și celălalt fraier.
4.   Unde te intorci numai pedalisti de-ai lui Flutur trimis de
(19 apr 2011, 12:22:36
Stimati PD-listi ascunsi sub odioase nume: AMARUL si KEVIN71. Asta e limbaj, domnilor, de cartier. Acu orcine poate intelege de ce Basexcu poporu' si-a facut campanie cu tiganii manelisti. Hai, dati arama pe fata, incultilor si ordinarilor. Cine va invata sa vorbiti asa, Flutur, Boc...Udrea (cand sta capra)... sau Basescu? Cu voi la scoala. Pe deal la scris Bucovina. Oilor si berbecilor ce sunteti. Bye!!!
4.1  RE: Unde te intorci numai pedalisti de-ai lui Flutur trimis de
(19 apr 2011, 12:29:26
WIN7: Control Panel/ Region and Language/Keywords and Language/Install Languages/Launch Windows update/ download Romanian Interface Pack/install
Choose a display language/română/OK/ logoff sau restart
Notă: secvența de taste pentru schimbarea layout-ului en/ro este Left Shift+Left Alt
ȘI SCRIE DRAQ-ULUI ÎN LIMBA ROMÂNĂ CĂ DOAR NU TE-A BOTEZAT MĂMICUȚA ÎN WESTMINSTER ABBEY!
Băietanii ăștia le la Monitor au băgat o căciulă de bani în softul website-ului ca să fie compatibil cu diacriticele românești și tu te ștergi cu ele pe bocanci, la Koor și apoi le faci uitate înghițindu-le.
4.2  RE: Unde te intorci numai pedalisti de-ai lui Flutur trimis de
(19 apr 2011, 12:43:52
oaie e ştii tu cine, fiindcă behăi pe lângă subiect!
5.   Către KEVIN71 trimis de
(19 apr 2011, 12:39:06
Hai, nu fi atât de supărat. Nu eşti chiar atât de tâmpit. Eşti extrem de tâmpit.
5.1  RE: Către KEVIN71 trimis de
(19 apr 2011, 12:45:26
Ai văzut mă că ai învățat ceva!
6.   Către Amarul şi Kelvin71 trimis de
(19 apr 2011, 12:57:10
Aveţi limbile foarte aspre. Sper că folosiţi limbile moi şi catifelate, de fiecare dată, când îşi trermină treaba mare domnul Flutur pe bunul simţ al sucevenilor. Domnilor pupincurişti!
6.1  RE: Către Amarul şi Kelvin71 trimis de
(19 apr 2011, 13:05:00
măi prostoiule, termină cu atacul la persoană. după cum scrii cred că te-ai născut exact când am avut problema cu Cernobîlul.
6.2  RE: Către Amarul şi Kelvin71 trimis de
(19 apr 2011, 13:31:00
Bocăncel, te mâncă epiderma?
7.   No combat! m-am răzgândit! trimis de
(19 apr 2011, 13:35:07
Sărbeutori fericite la tăti doamnele șî tăț domii! Rupeți carnetele de partid și BUCURAȚI-VĂ!
8.   Subscriu trimis de
(19 apr 2011, 13:40:04
ăia care nu-şi rup canetili di partid să-şi ciocnească ouăli întri ii!
9.   Pt nenea Sorinel trimis de
(19 apr 2011, 15:04:15
Sorinele iar ai vrut sa fi rau cu nenea Flutur, dar imi pare mie ca nu ti-a mers chiar asa de bine. Citeste si tu toate comentariile si invata de la micii psd-isti sa fi mai rau, mai putin de la ala care scrie versuri penibile. Daca exersezi un pic si mai inveti cate ceva ai toate sansele sa ajungi prezentator la realitatea sau mai ales la antena3.
10.   UN GREIER trimis de
(19 apr 2011, 15:52:33
IL DOARE PE FLUTUR IN... DE COMENTARIILE VOASTRE ,CAIINI LATRA ...FLUTUR ARE NEVOIE DE LUMINA
10.1  RE: UN GREIER trimis de
(20 apr 2011, 00:56:18
ha m-am prins barcagiule. tu trebuie sa fii vreun PD-ist de ala mai vechi caruia i-au furat aia veniti din PDL ciolanul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei