Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 apr 2011 - Anul XVI, nr. 91 (4689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Gata cu încălzirea. Vin meciurile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă seara s-a consumat primul sfert din tortul numit „El clasico”. A fost un 1-1 perfect logic, absolut echitabil, înregistrat între două echipe care în mod evident se gândeau la cu totul altceva: la celelalte 3 meciuri care chiar au miză, ba încă şi enormă, întrucât campionatul pentru care s-a disputat acest meci este practic încheiat încă de acum, mai bine de două săptămâni. Başca faptul că el înseamnă parcă mai puţin decât „Copa del Rey”, a cărei finală are loc mâine şi în care cu siguranţă că vom vedea cu totul altceva decât nesfârşita tatonare de sâmbăta trecută. În mod paradoxal, acest 1-1 înregistrat pe „Santiago Bernabeu” şi care în alte condiţii ar fi fost privit ca un mare eşec, pare acum un succes măcar moral pentru Real, echipa care a reuşit egalarea în inferioritate numerică, lucru cu atât mai surprinzător cu cât pentru Real practic nu prezenta nici un interes. A fost un meci în care, culmea, a lipsit aproape complet spectaculosul, deşi jucau cele mai spectaculoase echipe din lume. A fost un meci în care driblingurile de efect şi şuturile memorabile au fost inexistente, ambele echipe părând doar a se antrena, totodată menajându-se, pentru ceea ce abia urmează. În mod evident, Jose Mourinho a găsit antidotul, acesta fiind unul cât se poate de simplu: ca să nu te alerge Barcelona, trebuie să o alergi tu pe ea! Permanent, timp de 90 de minute. La acest capitol, Real a dovedit o surprinzătoare capacitate de efort, spre deosebire de Barcelona, a cărei „tiki-taka” a dat dese rateuri, mai ales datorită evidentei stări de oboseală a unora din piesele de bază ale diabolicului mecanism, Messi, Xavi şi mai ales Davi Villa. Cred că insomnia care nu poate să nu-l fi bântuit pe Mourinho din noiembrie încoace, de la acel 5-0 de coşmar, este pe terminate. De fapt, cred că s-a mutat la Pep Guardiola, care îşi vede pentru prima oară maşinăria scârţâind. Peste toate, mai cred că şi Jose Mourinho nu este tocmai obişnuit să încaseze, el şi oricare din echipele pe care le-a antrenat, 5 goluri într-un singur meci, iar fapta să rămână nepedepsită. Dincolo de iubirea mea veşnică pentru Real, cred că faptul că Real n-a prea jucat până acum este marele ei avantaj. Poate că pierdem şi „Copa del Rey”, dar Champions’ League e a noastră, nu a Barcelonei. Iar marele erou va fi Marcelo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gata cu încălzirea. Vin meciurile.
 Vizualizări articol: 904 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 4 voturi
Gata cu încălzirea. Vin meciurile2.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bine măcar că recunoşti trimis de
(19 apr 2011, 14:12:14
că ţii cu Real. dacă se întâmpla în RO acordarea penalty-ului la Marcelo arbitrul era suspendat demult, fiindcă numai 11m n-a fost ăla. iar dacă privea-i mai atent jocul observa-i că celor de la Real le-a cam lipsit mingea şi au avut ocazii doar din faze fixe. Guardiola a fost un domn şi nici măcar nu a vrut să pomenească ceva de lovitura de pedeapsă a gazdelor. a zâmbit şi atât. pe când înfumuratul ăla de Jose se agita pe margine vrând şi cartonaş la Alves la faza pseudofaultului în careu. oricum, în astea trei meciuri sper ca Barca să umilească Realul fiindcă joacă cel mai frumos fotbal din zilele noaste.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei