Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 apr 2011 - Anul XVI, nr. 91 (4689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De Paşte

Termica va furniza apă caldă non-stop timp de o săptămână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De mâine, sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire vor beneficia de apă caldă non-stop, chiar dacă nu sunt deserviţi de un punct termic modernizat. În urma consultării cu primarul Sucevei, Ion Lungu, conducerea SC Termica SA a luat decizia de a extinde programul de furnizare a apei calde menajere la 24 de ore pe zi la toţi consumatorii racordaţi, în perioada 20 – 26 aprilie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Termica va furniza apă caldă non-stop timp de o săptămână.
 Vizualizări articol: 781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Termica va furniza apă caldă non-stop timp de o săptămână2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vai di capul tău d-le primar trimis de
(19 apr 2011, 11:46:21
adică asta-i o facilitate în secolul XXI? sau o normalitate?
2.   18 grade C afara si caldurica multa de la Termica trimis de
(19 apr 2011, 17:29:42
Flutur ne aduce lumina de la Jerusalem iar Lungu ne da caldura de la Termica,cu alte cuvinte,acesti doi "derbedei" ai politichiei in "Susiava", scot numai tampenii pe gurita in saptamana mare,doar doar vor obtine cateva voturi in plus la alegeri.
3.   Retardati... trimis de
(19 apr 2011, 19:08:14
Da,multumim din inima Partidului,ca ne da apa calda intr-o tara cica europeana,in anul de gratie 2011...Mai bine taceati si nu starneati alt potop de injurii si blesteme in Saptamana Mare....
4.   Cat costa o giga pana la urma? trimis de
(20 apr 2011, 08:01:27
Ar fi bine ca domnul primar sa citeasca si acest articol: www.evenimentul.ro/articol/dat si sa explice cum sta treaba cu specialistii in termoficare recunoscuti pe plan european.
5.   Vad ca fractionati denumirea site-lui trimis de
(20 apr 2011, 08:04:53
www.evenimentul.ro/articol/dat , EVENIMENTUL DE IASI, editia de azi, cum se face calculul la gigacalorie.
6.   Puneti-va capul sa gandeasca! trimis de
(20 apr 2011, 08:26:17
CET-ul mare e foarte viabil, faptul ca nu stiu ei sa-l rentabilizeze asta e alta treaba. Daca nu ai consumatori, iti faci si nu mai plangi ca un copil mic. Mr. Placinta ar trebui sa faca o mica rafinarie acolo si nu un alt cet. Nu-i tarziu nici acum sa schimbe profilul investitiei. Gasiti documentatie pe net despre producerea titeiului din carbune, germanii folosesc demult asa ceva. Si serele, o sansa enorma pentru toata Suceava.
7.   Articol prost trimis de
(20 apr 2011, 08:45:23
sincer aici nu cred ca ar fi spus Lungu ceva pentru articolul asta, adica nu cred ca ar fi dat un interviu despre stirea asta:))
in plus ca ziaristii de la MonitorulSV sunt niste pupincuristi, aud o prostie si o transforma intr`o stire care pe nimeni nu intereseaza, si este normal ca primarul sialte persoane d`acolo din primarie sa discute in sedinte anumite teme care sa folosul comunitatii. Si acum s fim sinceri, daca n`a facut Lungu nimic pentru Suceava, atunci cine a facut ceva?
Nu va mai  ☭ i pe voi ca puuute si poate o sa va opreasca apa calda si o sa ramaneti asa nespalati. Cum aratau trotuarele inainte de a le pava, cum era parcul central, cum arata Suceava inainte?
Era putin mai curata ce`i drept, dar stati sa se termine toata treaba si o sa se faca si curatenie.Primarul nu este vinovat ca se mananca seminte in parcuri, ca se bea bere si ca se dau coji, pungi, sticle mucuri de tigari pe jos, ca unu e mai smexher decat altul si arunca gunoiul din casa de pe geam si normal ca nu`i de fiecare data pastele sa nimereasca tomberonul. Apa calda aveai pana la ora 22:00 maxim 22:30 (daca era beat ala care oprea robinetul).mergeai pe trotuare parca erai la offroad, a lucrat mult la imaginea orasului.
8.   Romanul e bun doar la comentat trimis de
(20 apr 2011, 09:16:19
sant apolitic ,nu locuiesc in suceava acum dar am trait 28 de ani acolo,am inotat pana brau in noroiul de pe strada amurgului care apropo a stat vreo 7-8 ani in renovare perioada PSD-ista ,alta strada ? Soimului frate au tinut-o tot vreo 7 ani in santier .Acum foarte multe s-au reabilitat,te poti plimba pe trotuare,strazile din cartier nu mai sant ulite,si tot va plangeti.Ati ales primar un OM,NU VREUN ZEU ce pocneste din degete si s-a rezolvat.Daca vrei sa vezi schimbarea deschide ochii ,treci pe la farmacie ,ia lecitina..... pt k ai uitat sucevene de unde ai plecat .Te plngi de super marcheturi ? mutate la tara acolo nu sant.
9.   N-are nici o legatura partidul cu gusturile. trimis de
(20 apr 2011, 09:35:56
ATHENA, ce are cet-ul cu drumurile? Si daca tot zici de drumuri, de ce nu baga piatra cubica din bazalt sau granit pe strada, ca tine si 200 de ani si nici nu circuli pe stradute cu 50 km/h. Sunt o gramada de culori si strazile ar arata ceva de vis. Vezi in toate orasele mari cat de fumos arata strazile cu piatra cubica.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei