Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mai 2010 - Anul XV, nr. 124 (4415)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea: Dacă Guvernul nu e în stare să pună în practică măsurile anticriză, trebuie să-şi dea demisia

Duminică, 30 Mai 2010 (19:03:51)

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, duminică, înainte de şedinţa Colegiului Director al PDL, răspunzând unei întrebări, că, în situaţia în care se dovedeşte că Guvernul a greşit şi nu este în stare să pună în practică măsurile anticriză, trebuie să-şi dea demisia.

Solicitată să precizeze ce crede că ar trebui să facă Guvernul dacă măsurile de austeritate pe care vrea să le adopte nu îşi vor dovedi eficienţa, Udrea a răspuns: "Există o dezbatere acum despre tipul de măsuri care ar trebui să se ia. Cu toate datele pe care le avem, cu toate analizele pe care le-am făcut, noi mergem pe setul de măsuri pe care îl vom adopta astăzi şi ne şi asumăm răspunderea în Parlament pentru el. Dacă Guvernul are convingerea că acestea sunt măsurile care trebuie luate în acest moment şi care vor putea să scoată ţara din criză şi să dea o şansă de creştere economică, atunci, în situaţia în care se dovedeşte că Guvernul a greşit şi nu este în stare să pună în practică aceste măsuri, trebuie să îşi dea demisia", a declarat Udrea, înainte de şedinţa Colegiului Director, la Realitatea TV.

Ministrul a apreciat că este firesc ca oamenii afectaţi de măsuri să fie nemulţumiţi, opinând însă că populaţia a început să înţeleagă că situaţia actuală din România este rezultatul deciziilor din ultimii 20 de ani.

"Este firesc să fie oamenii nemulţumiţi, însă mă bucur că din ce în ce mai mulţi înţeleg că este o situaţie care nu s-a creat în patru luni, nu s-a creat nici măcar din 2009; este o situaţie care s-a creat în 20 de ani. Şi cel mai mult s-a creat în perioada 2006-2008, deci încercăm să reparăm lucruri, greşeli care s-au întâmplat în 20 de ani şi în special între 2006 şi 2008. Credem că, dând dovadă de solidaritate, vom putea să depăşim această perioadă extrem de dificilă din punct de vedere economic şi, la 1 ianuarie 2011, să putem să plătim salarii întregi şi pensii întregi", a spus Elena Udrea.

Colegiul Director al PDL s-a reunit, duminică, la Palatul Parlamentului, pentru a discuta şi adopta o rezoluţie de susţinere a pachetului de măsuri de austeritate pentru care Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea: Dacă Guvernul nu e în stare să pună în practică măsurile anticriză, trebuie să-şi dea demisia.
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Udrea: Dacă Guvernul nu e în stare să pună în practică măsurile anticriză, trebuie să-şi dea demisia1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nici acum... trimis de
(30 mai 2010, 19:31:09
Nici acum, in al 12-lea ceas, acesti impostori, aceste accidente ale politicii, nu renunta la stilul de discurs politicianist, gaunos si mincinos! Categoric, vina este a tuturor ce s-au perindat la varful politicii din Romania in acesti 20 de ani, dar Ei, acesti reformatori ai statului, acesti revolutionari portocalii, ei ce-au facut? Care au fost promisiunile lor, care a fost programul cu care au castigat in 2 randuri, nu sa lupte cu mica si marea coruptie si sa reformeze din temelii statul acesta ticalosit, dupa cum se exprima mereu portstindardul "revolutiei" lor? Iaca, sunt aproape 6 ani de cand merg impiedicati, habar n-au ce trebuie sa faca, dar mereu dau vina pe toti ceilalti, numai ei sunt intruchiparea ingerilor, iar averile lor sporesc incredibil de mult si de repede! Luati de val, nici nu mai stau sa-si coreleze minciunile ce le spun peste tot, Presedintele spune una, Primul Ministru - alta, iar peste toti, elena udrea, zana apei de ploaie!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei