Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mai 2010 - Anul XV, nr. 124 (4415)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Piraţii din transportul public, traşi pe dreapta timp de şase luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Amendaţi şi traşi pe dreapta timp de şase luni – astea sunt noile măsuri luate împotriva piraţilor din transportul public de persoane.

Odată cu apariţia normelor de aplicare a OUG nr. 34 din 12 aprilie 2010, care dă putere organelor de control să confişte plăcuţele de înmatriculare ale autoturismelor cu care se face transport ilegal de persoane, toţi piraţii din transportul public riscă să nu mai aibă nici cu ce se deplasa ei, pentru că maşinile le vor fi ca şi confiscate timp de şase luni.

Primele “victime” ale noilor măsuri de combatere a pirateriei din transportul public de persoane nu au întârziat să apară, în municipiul Suceava.

Chiar ieri, un maxi-taxi pirat, care, deşi era autorizat să facă transport public pe traseul Burdujeni – Lisaura, prelua clienţi pe un alt traseu şi în afara orelor sale de funcţionare, a fost lăsat fără plăcuţele de înmatriculare, după aplicarea unei amenzi de 7500 de lei.

Microbuzul de maxi-taxi înmatriculat SV 08 MRO, care efectua curse ilegale, a fost depistat în urma unui control efectuat de Primăria Suceava împreună cu Autoritatea Rutieră Română.

 

Piraţii de la ieşirile din oraş, principalii vizaţi de controale

Un alt caz de piraterie, în care au fost confiscate plăcuţele de înmatriculare ale unui autoturism personal cu care erau transportaţi ilegal clienţi, a fost depistat săptămâna aceasta la ieşirea din Suceava înspre Botoşani.

Şoferului, Andrei Gherasim, din comuna Salcea, i-a fost dată o amendă de 1000 de lei, iar plăcuţele de înmatriculare a maşinii, confiscate de Poliţie, îi vor fi returnate peste 180 de zile, dar numai după ce îşi plăteşte amenda.

Maşina cu care acesta transporta ilegal persoane a rămas la marginea drumului naţional DN29, unde i s-a cerut să oprească de către Poliţie, iar proprietarul acesteia a trebuit să cheme un prieten să îl ducă de acolo, precum şi o platformă care să-i ridice maşina.

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşosvschi a precizat că dacă şoferul refuză să predea singur plăcuţele de înmatriculare, acestuia i se ia permisul de conducere.

“În perioada următoare vom sta pe capul celor care stau la ieşirile din municipiu şi care au ignorat până acum numeroasele avertismente şi amenzi care le-au fost date. Cu siguranţă însă, ridicarea plăcuţelor de înmatriculare îi va afecta puternic, pentru că îi va scoate din activitate pe o perioadă de minim şase luni”, a adăugat viceprimarul municipiului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piraţii din transportul public, traşi pe dreapta timp de şase luni.
 Vizualizări articol: 2174 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Piraţii din transportul public, traşi pe dreapta timp de şase luni5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ??? trimis de
(30 mai 2010, 09:53:38
cu pirateria din gura humorului ce se intampla, cine se ocupa de ea? sunt pirati care fac curse spre suceava, spre frasin, spre.. toate directiile. ce e mai grav e ca chiar angajati de ai primariei fac piraterie( gardieni publici). in gura humorului toata lumea face piraterie, chiar si taximetristii ( fara atestate, fara acte in regula ).
2.   MAFIA trimis de
(30 mai 2010, 13:43:55
TOTI FAC PIRATERIE,CEI DATI IN ZIAR SUNT RAZBUNARI ,IN TOATE DIRECTIILE SE FAC PIRATERII SI PE POLITISTI LE FILFIE ,NU CA NU AR VREA SA FACA TREABA ,E PUTRED CAPUL PESTELUI,SCRIM VORBIM DAR NU SE REZOLVA NIMIC O TARA DE HANDICAPATI,EX,GAINESTI FALTICENI PIRATERIE ,NU DAU BILETE SOFERI CARE SUNT PE AUTOBUZE,FALTICENI SUCEAVA PIRATI ,HAI SA FIM SERIOSI VORBIM DEGEABA
3.   Navetistii ce vor face? trimis de
(30 mai 2010, 18:50:55
Suntem 3 navetisti in casa. Am scoate abonament la autobuz ca ar fi mai ieftin dar din pacate autobuzele sunt tot mai putine si de cele mai multe ori vin cu intarziere. Sa nu credeti ca le tin partea, ar trebui obligati sa plateasca impozit sau taxati cumva. Pune primaria alte mijloace de transport pe trasee precum Zvoristea-Suceava ? Nu cred ca are vreun interes, iar navetistilor le va fi din ce in ce mai greu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei