Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mai 2010 - Anul XV, nr. 124 (4415)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident

Casă mutată din loc, de un microbuz „kamikaze”

Duminică, 30 Mai 2010 (15:49:11)

Un şofer din Ucraina, care conducea un microbuz pe raza judeţului Suceava, se află în stare gravă la spital după ce pierdut controlul asupra volanului şi a ieşit în afara drumului, oprindu-se în casa unor bătrâni. În drumul său necontrolat maşina a pus la pământ un gard şi un stâlp electric din beton, concluzia clară a poliţiştilor fiind că şoferul circula cu viteză excesivă iar faptul că acesta a supravieţuit este aproape o minune.  
Accidentul s-a petrecut vineri noapte, în jurul orei 23.00, pe DN 2E, în satul Pîrteştii de Sus, comuna Cacica. Şoferul, Ivan Z., în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în Cernăuţi, aflat la volanul unui microbuz înmatriculat în Ucraina, mergea pe direcţia Pîrteşti – Solca, şi, aproape de ieşirea din sat, pe o porţiune de drum drept, a intrat pe sensul opus de mers şi a ieşit în afara drumului. Primul obstacol pus la pământ de maşină a fost gardul, a urmat stâlpul electric din beton aflat în curtea familiei Cucerca, după care maşina s-a izbit violent în casa oamenilor.  
Din cercetările oamenilor legii de la Poliţia oraşului Gura Humorului rezultă că şoferul ucrainean conducea neatent şi cu viteză excesivă, văzând târziu căruţa care se deplasa în faţa sa, astfel că, încercând să o evite în ultimul moment, a tras de volan spre stânga. Nu a mai putut controla însă vehiculul şi s-a dus glonţ în afara drumului. Poliţia mai precizează că atelajul hipo era semnalizat corespunzător, dar căruţaşul era băut, având o concentraţie de 0,13 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 
Urmare a accidentului, mai multe ore, 50 de familii din Cacica au rămas fără curent electric, un echipaj E.On intervenind pentru a remedia defecţiunea. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casă mutată din loc, de un microbuz „kamikaze”.
 Vizualizări articol: 728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Casă mutată din loc, de un microbuz „kamikaze”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei