Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mai 2010 - Anul XV, nr. 124 (4415)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hoţ cu greutate

Şi-a făcut depozite cu mărfurile furate, după spargeri comise în ultimii trei ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost arestat preventiv, ieri seară, de Judecătoria Suceava, după ce poliţiştii au probat faptul că acesta a comis zece spargeri începând din 2007. Anchetatorii încă adună probe împotriva acestuia, fiind convinşi că el a mai comis şi alte furturi rămase cu autori necunoscuţi. În cadrul percheziţiilor făcute la domiciliul individului şi la cel al unei rude a fost găsită o gamă incredibilă de bunuri furate, de la alimente şi băuturi până la scule electrice, laptopuri ori plasme.

 

A ars sau ascuns în pământ o parte din bunurile furate

Individul, Ştefan Andronic, care locuieşte în Pârteştii de Jos, a comis spargeri în localităţile Todireşti, Pârteştii de Jos, Cacica, Ilişeşti şi Gura Humorului, în cazul celor zece furturi probate (nouă spargeri de locuinţe şi un furt dintr-o şcoală) fiind stabilit un prejudiciu deloc de neglijat, de peste 81.000 de lei.

După cum au precizat surse din rândul anchetatorilor, bărbatul a căzut în plasă în urmă cu mai puţin de o lună de zile, când a fost prins în flagrant în timp ce spărgea o casă. Cum atunci a fost un prejudiciu mic, el nu a putut fi „înhăţat” imediat, însă amprentele prelevate de la acesta s-au potrivit cu urmele lăsate la alte fapte de furt rămase cu autori necunoscuţi. După ce au adunat indicii că bărbatul este un spărgător cu mai multe fapte la activ, oamenii legii au făcut o percheziţie la locuinţa acestuia şi apoi la o rudă, unde au găsit numeroase bunuri furate mai recent, adunate într-un adevărat depozit.  

Aflând că oamenii legii sunt pe urmele lui, individul a ascuns în pământ o parte din bunurile furate, iar pe altele le-a incendiat, încercând astfel să scape de răspundere măcar pentru o parte din faptele sale.

 

Mandat de arestare pentru 29 de zile

Oamenii legii de la Biroul Rural al Poliţiei municipiului Suceava, cei care fac ancheta în acest caz, mai au o serie de bunuri confiscate cărora încearcă să le găsească proprietarii, totodată continuându-şi activităţile specifice în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului şi a descoperirii eventualilor complici.

Dus ieri în faţa unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, Ştefan Andronic a fost prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, magistraţii emiţând pe numele său un mandat de arestare pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul nu figurează cu antecedente penale, anchetatorii mai mărturisind că, deşi a apărut în faţa instanţei îmbrăcat ponosit, acesta avea acasă o situaţie financiară foarte bună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a făcut depozite cu mărfurile furate, după spargeri comise în ultimii trei ani.
 Vizualizări articol: 3917 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Şi-a făcut depozite cu mărfurile furate, după spargeri comise în ultimii trei ani3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei