Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mai 2010 - Anul XV, nr. 124 (4415)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe uliţele satului

Beat turtă, s-a izbit cu motoscuterul într-o vacă

Duminică, 30 Mai 2010 (17:10:30)

Un bărbat care conducea un motoscuter în stare avansată de ebrietate a ajuns la spital după ce s-a izbit într-o vacă. Accidentul s-a produs vineri seară, în jurul orei 20.30, pe o uliţă din comuna Frătăuţii Vechi. 
Poliţia precizează că bărbatul, Ion O., în vârstă de 42 de ani, localnic, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers pe drumul acoperit cu pietriş, lovindu-se în vaca aflată pe carosabil. După acest impact s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind leziuni ce necesită în jur de zece zile medicale. Verificat cu etilotestul, motoscuteristul acesta avea o concentraţie de nu mai puţin de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul nu avea cască de protecţie şi nici permis de conducere ori atestat de absolvire a unui curs de legislaţie rutieră.  
Încă două accidente în care au fost implicaţi motoscuterişti aveau să se mai petreacă sâmbătă seară şi mai apoi duminică dimineaţă. 
Mai întâi sâmbătă, la 18.35, pe DJ 208A, în Chilişeni – Udeşti, un şofer din municipiul Suceava, Ioan U., în vârstă de 50 de ani, nu a dat prioritate la pătrunderea pe un drum comunal, lovindu-l pe localnicul Ioan I., în vârstă de 65 de ani, care se deplasa pe un motoscuter fără cască de protecţie. Din fericire, victima nu a fost lovită foarte grav, având leziuni care necesită 10-15 zile de îngrijiri medicale. 
Şoferul băuse, având o alcoolemie de 0,05 miligrame per litru alcool în aerul expirat. 
În fine, în noaptea de sâmbătă spre duminică, aproape de ora 3.00, un minor de 17 ani din Marginea, aflat pe un moped în localitate, s-a izbit violent de un podeţ din beton, suferind leziuni grave. Poliţia precizează că tânărul, care nu purta cască de protecţie, era băut şi circula cu viteză excesivă, cauză din care, într-o curbă, a scăpat vehiculul de sub control. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat turtă, s-a izbit cu motoscuterul într-o vacă.
 Vizualizări articol: 1035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beat turtă, s-a izbit cu motoscuterul într-o vacă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei