Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 mar 2010 - Anul XV, nr. 59 (4350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ameninţare cu bombă la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti

Vineri, 12 Martie 2010 (14:57:05)

Un bărbat a anunţat, vineri, prin apel la 112, că la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti ar exista un colet suspect ce ar putea conţine o bombă, un echipaj de specialişti pirotehnicieni făcând verificări la unitatea sanitară.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că un bărbat a sunat, în jurul orei 13.00, la 112 pentru a anunţa că există un colet suspect în subsolul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Bărbatul a susţinut că este medic al unităţii sanitare, însă operatorul de urgenţă a observat că acesta suna de la o adresă din Sectorul 2. În momentul în care a fost întrebat de ce susţine că se află în spital, bărbatul a închis, a precizat Christian Ciocan

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de specialişti pirotehnicieni din cadrul Poliţiei Capitalei, condus de şeful departamentului. Potrivit lui Ciocan, activitatea în spital se derulează normal.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Bogdan Popescu, a declarat pentru MEDIAFAX că nu se mai permite accesul vizitatorilor în unitatea sanitară. El a precizat că spitalul nu a fost închis, dar până la finalizarea verificărilor nu vor mai fi lăsaţi vizitatorii să intre în unitatea sanitară.

Mai mulţi vizitatori care au venit la spital după ora 13.00 aşteaptă, la poarta unităţii sanitare, să le fie permisă intrarea. Unii dintre aceştia s-au declarat nemulţumiţi de decizia spitalului de a nu permite intrarea în unitate până la finalizarea verificărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ameninţare cu bombă la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti.
 Vizualizări articol: 640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ameninţare cu bombă la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei