Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 mar 2010 - Anul XV, nr. 59 (4350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Decizie

Liderul PNL Suceava Alexandru Băişanu spune că nu va mai plăti taxe şi impozite locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, a declarat că va înainta o adresă Primăriei Suceava prin care va anunţa municipalitatea că nu-şi va mai plăti taxele şi impozitele locale. Băişanu a spus că în acest fel protestează împotriva modului în care sunt realizate lucrările de reabilitare a reţelelor de termoficare, de apă potabilă şi canalizare.

„Plătim impozite pentru zona centrală a oraşului, dar când ieşi din casă este un adevărat dezastru”, a spus liderul liberalilor suceveni. Alexandru Băişanu a precizat că deşi toate lucrările care se realizează în momentul de faţă în Suceava sunt necesare, modul în care se lucrează este necorespunzător.

„Toate lucrările par să fie făcute de nişte oameni care nu reprezintă interesele comunităţii, de parcă sunt veniţi de undeva din afară pentru a-şi bate joc de suceveni. Este inadmisibil ca unele lucrări să fie începute în prag de toamnă, să nu fie terminate şi să fie făcute zeci şi sute de şanţuri care să blocheze drumurile”, a declarat Băişanu.

În opinia acestuia, primarul Sucevei, Ion Lungu, nu are nici un drept să ceară clemenţă şi înţelegere din partea sucevenilor, pe perioada în care se realizează lucrările de modernizare a reţelelor de utilităţi, atât timp cât acestea se fac dezorganizat.

„Poţi să fii solidar cu lucrurile făcute bine. Cu cele făcute prost, în galop, fără nici un plan, nu poate exista solidaritate. Şi vreau să spun că personal voi face o cerere la Primăria Sucevei pentru a nu mai plăti impozite şi taxe, pentru că nu ştiu unde ajung banii”, a declarat preşedintele PNL Suceava, precizând totuşi că anul acesta şi-a plătit impozitele.

Mai mult, Alexandru Băişanu a afirmat că în urma unor discuţii pe care le-a avut cu vecinii săi intenţionează să-şi asfalteze singuri drumul care trece prin faţa caselor. „Nimeni nu spune că nu trebuie făcute aceste lucrări de refacere a reţelelor de utilităţi. Sunt benefice pentru oraş, dar asta nu înseamnă că trebuie să se realizeze în bătaie de joc”, a încheiat Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PNL Suceava Alexandru Băişanu spune că nu va mai plăti taxe şi impozite locale.
 Vizualizări articol: 2623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.07/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 14 voturi
Liderul PNL Suceava Alexandru Băişanu spune că nu va mai plăti taxe şi impozite locale4.1514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   He;; yeah :D trimis de
(12 mar 2010, 11:57:20
as face acelasi lucru, si mai adaug un motiv de neachitare a impozitelor....atunci cand stai la rand sa-ti platesti taxele si un functionar public (al primariei, in cazul meu) se baga in fata ta....spre uimirea mea lumea nu a reactionat....suntem atat de indobitociti ca nu reactionam nici atunci cand suntem calcati in picioare ....scuzele mele de "offtopic"
1.1  RE: He;; yeah :D trimis de
(12 mar 2010, 17:22:35
Nu stiu cum sa fac sa ma alatur ideei domnului Baisanu.Am aceeasi gandire si furie a moduLui in care isi bat joc de populatia orasului .Au scapat de campanie,nu-i mai doare capul!Domnule Baisanu ,lansati un apel public si veti vedea cati adepti vor fi!
2.   Baisanu are curaj si le spune cu simt gospodaresc. trimis de
(12 mar 2010, 12:24:08
Exact asa este! Numai ca Alexandru Baisanu are curaj si le spune cu simt gospodaresc. Oare de ce, dracu, la noi nu se poate ca la ceilalti din afara!....
In Austira, pentru a asfalta un petic de trotuar, au nevoie de 2 zile! Dar pentru fiecare petic sunt necesare vreo 6-7 operatii succesive. Iar cind se termina arta minunat, impecabil, parca ar fi in casa!( fara denivelari sau gropi, ca sa te impiedici, asa cu ar fi la noi...) Ce fel de oameni sunt acolo, cum fac aia, ca reusesc sa-i controleze!? De ce la noi nu se lucreaza in interesul cetatianului!?
De ce oamenii nu observa cum se mimeaza munca? De ce se minuneaza si exclama: - ,,Ce fain ca se face... dar trebuie sa ne fie si rau pina ne va fi bine''! ?
3.   Buna idee! trimis de
(12 mar 2010, 12:45:59
Io zic sa-l dam in judecata pe dinozaurul de la Prelipca! Ce, nu avem motive? Hohohohoho, ce de motive as avea!!!!!!! Cum zicea si LAATU, in Austria asta era demult in puscarie. Problema e ca nu ne iubim indeajuns urbea pt. a reactiona ca atare! Spirit civic: ZERO! Curaj, nici atat. Prostime, cu ghiotura! Anul trecut a asfaltat ca dobitocul de milioane de euro si anu asta sparge tot sau se sparge singur asfaltul ieftin folosit. Si totul pe banii nostri din care s-ar fi putut face ceva ca lumea, daca nu s-ar fi FURAT ca la nebuni. Mi-e o silaaaaaaa.........
4.   Dubii sau interese?! trimis de
(12 mar 2010, 13:38:55
In principiu,articolul este f adevarat,nu poate fi contrazis!Dar ma intreb daca lungu avea tot culoarea galbuie si acuma,il mai critica asa mister Baisanu?Departe de mine sa-i tin hangul lui lungu,in mod sigur nu pot fi banuit de asta,dar intre ceea ce declara orice politician si fapte e o diferenta catastrofala.Cand citesc articolele lui Orest Onofrei la fel zic,Doamne,s-a nascut un nou tip de politician,mai avem o speranta,dar cand analizezi rezultatele ulterioare,fie parlamentare,fie cele executiva sau de organizare,sau care vreti dv,va dati seama ce ramane de la declaratii la realitate!Poate am devenit eu prea pesimist,dar,nu cred ca avem pe undeva politicieni la ora asta carora sa le pese cu adevarat de ceea ce ii doare pe cei care i-au ales,sa roada oasele,de fapt muschiuletul aferent puterii!Cunoasteti voi poate prin spectrul politicii pe cineva care sa aiba in spatele sau,dupa ani de zile aprecierea unanima a obstei?Eu zic ca nu e nevoie de mai mult decat degetele unei maini ex
5.   Dubii sau interese?! trimis de
(12 mar 2010, 13:57:59
As avea o parere personala despre serviciile prestate sub obrocul primariei.Cat timp vor fi antamate la jocurile licitatiilor asa zisele oferte ale firmelor care lucreaza la asfaltari,inlocuiri de retele,intretineri de sisteme de iluminat etc,vor fi jocuri de culise categoric,se va lua bineinteles cea mai ieftina varianta,care coincide cu cea mai proasta,normal,se vor cere ulterior suplimentari de fonduri,pt ca primele estimari de costuri au fost sub limita,ca sa poata fi castigata licitatia.Urmatoarea tara,(problema)ar fi ca dupa ce termina lucrarile,se strang catrafusele,pleaca fiecare la ma-sa,si acele lucrari isi dovedesc trainicia(cacalitatea),nimeni nu raspunde de nimic,toti se vaicaresc si cauta explicatii tampite pt cauza (d)efectelor.De ce nu se cere din start un termen adevarat de garantie,cu cerinte precise,cu termene de executie exacte,cu pretul odata stipulat in contract sa fie batut in cuie.Sa fie oare din cauza masinatiunilor din cadrul licitatiilor cumva????
6.   Dubii sau interese?! trimis de
(12 mar 2010, 14:11:52
Sa luam de exemplu aceste lucrari la care e condamnat lungu,sau mai exact ne-a condamnat el pe toti.Alegeti orice firma doriti,din orice domeniu,apa,canalizare termica,si cereti sa vi se dea termenele de executie,raspunderea pentru garantarea lucrarilor,si finalizarea(nu ca la saloanele specializate!!).Sa ni se spuna si noua unde s-a facut o acoperire nedefectuoasa a strazii??COMANDANTUL asta suprem care tine totul sub control,prin agentii sai principali--semiprimarii,sau inspectorii pe care ii are,nu au vazut nimic in neregula pe unde au trecut?Cum poate o strada ca Zorilor de exemplu,dupa aproape un an de distrugeri,pardon,lucrari sa fie nici pe departe gata,si chiar departe de un statut de strada normala??Cati oameni si-au distrus masinile pe acolo,sau pietoni care si-au rupt picioarele?Nu exista nimeni care sa raspunda pt toate astea,si daca ii intrebi la primarie,primesti un ranjet superior ca raspuns,daca nu si amenintari cu represalii daca nu iti tii gura.
7.   Http://costyfm.blogspot.com trimis de
(12 mar 2010, 15:24:50
"Piata vorbei"...din 15 martie
8.   Drepturi de autor trimis de
(12 mar 2010, 18:06:45
Bai Baisane, esti un lache barat. Aceasta propunere a venit de mai mult timp din partea celor ce posteaza comentarii pe acest site. Asa ca lasa vrajeala si vino cu initiative legislative care sa ne ajute pe noi, ca cetateni, sa luptam impotriva acestui sistem de 2 bani la care ai contribuit si tu din plin. Adevarata e vorba veche: Toti o apa si-un pamant.
8.1  RE: Drepturi de autor trimis de
(12 mar 2010, 23:25:25
:)),exact baisanu s_a gasit sa vorbeasca.....:))),mai trebe sa vina crin antonescu si ludovic orban si e treaba buna:))))
9.   Atata vorbaraie.. trimis de
(13 mar 2010, 01:10:16
ce tot atata va plangeti? doar voi (urbea) l-ati votat pe ,,dinozaurul din prelipca,,. si pe el si pe sleahta lui - ,,consateni,,de partid -, din consiliul local.e normal ca acuma sa faca ce vrea ,,muschiuletu,,lui in suceava ;daca are majoritatea consilierilor din PDL. asa e in politica,in campania electorala, fapte bune,vorbe dulci,si dupa ce se vede la putere......uita tot ce a promis in campanie. toti politicienii sufera de aceeasi boala - amnezia....
10.   * trimis de
(13 mar 2010, 08:31:20
,,Liderul PNL Suceava Alexandru Baisanu spune ca nu va mai plati taxe si impozite locale''.....Ha ! Si io care credeam ca sunt singurul...(care n'o fac)?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei