Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 mar 2010 - Anul XV, nr. 59 (4350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Cum m-am ales cu o pupătură mare cât o pereche de chiloţi-gogoşari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mă prostesc pe zi ce trece. Acum două-trei săptămâni, aflându-mă în dumnezeiescul oraş Bruges, supranumit Veneţia Nordului, în loc să hoinăresc cu şalupa pe celebrele canale, am ţinut morţiş să văd un meci de fotbal din campionatul belgian. Dar nu oriunde, ci în miezul tribunei, acolo unde pasiunea macină şi ratările cu poarta goală fac stomacul să se zvârcolească în dureri de ulcer. Îmi ziceam, în sinea mea: „Să vezi cu ce comparaţii zdrobitoare mă voi întoarce acasă, fiindcă aici, în lumea civilizată, suporterul nu strigă măscări, ci aplaudă şi fluieră educat.”

Am intrat plin de aşteptări în ligheanul cu suporteri, la meciul dintre „FC Bruges” şi „Standard Liege”, împreună cu un prieten, om de afaceri belgian. Echipele se aflau la încălzire, gazonul îmbia la picnic... totul era perfect şi vorbea despre armonie. În această atmosferă pacifică, tovarăşul meu, belgianul, de ce nu s-ar apropia de teren şi nu ar face schimb de bezele cu Jovanovici, starul sârb al lui „Standard”, în virtutea unei prietenii care îi leagă?

Într-o secundă, armonia a luat-o prin hârtoape. Sute de priviri ne înţepau ca jungherele, iar un steward ne-a tras deoparte: „Sunteţi prieteni cu Jovanovici?” Am mormăit ceva, a niznai. „Sunteţi probabil rudele lui. Aveţi grijă cum vă purtaţi, dacă vreţi să ieşiţi întregi de aici!”

Meciul a fost foarte frumos. Când mingea ajungea la jucătorii negri ai lui „Standard”, suporterii gazde făceau „Hu-hu-hu!” ca maimuţele; deşi aveau şi ei negri în echipă, dar ăia, în viziunea lor, nu semănau cu maimuţele. La fiecare fază, le făceau fotbaliştilor oaspeţi trimiteri, prin gesturi şi cuvinte, la masturbaţie, la sexul oral şi la antiteza anală a acestuia, pentru ca, în final, galeria din acest dumnezeiesc oraş să conchidă, pe un singur glas: ”Standard este caca! Toţi valonii sunt caca! Caca-caca-caca!”

Îmi intrase inima la apă, mai ales după ce un nor gros de marijuana a început să vâjâie ca un roi de viespi în jurul nostru. Stewardul ne rânjea cu satisfacţie, făcându-ne gesturi poliglote cu pumnul strâns. Când „FC Bruges” a marcat golul victoriei, un suporter ambetat de droguri m-a împroprietărit cu o pupătură mare cât o pereche de chiloţi-gogoşari, pe care abia am şters-o, sacrificând un pachet de şerveţele.

Seara am vorbit cu cineva din ţară.

-Ai fost în Bruges? Cât te invidiez...

Niciodată n-am fost invidiat mai fără motiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum m-am ales cu o pupătură mare cât o pereche de chiloţi-gogoşari.
 Vizualizări articol: 1220 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Cum m-am ales cu o pupătură mare cât o pereche de chiloţi-gogoşari1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei