Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 mar 2010 - Anul XV, nr. 59 (4350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Lungu doreşte reintroducerea legii de eutanasiere a câinilor vagabonzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul tot mai mare de câini vagabonzi de pe străzile Sucevei şi pericolul pe care aceştia îl reprezintă pentru populaţie îl fac pe primarul Ion Lungu să dorească reintroducerea legii care permite eutanasierea acestora.

Acesta a spus că se fac eforturi pentru sterilizarea unui număr cât mai mare de câini, dar rezultatele de până acum sunt sub aşteptări.

“Sunt foarte mulţi câini în Suceava, mulţi dintre ei sunt aduşi din alte părţi, iar adăpostul din lunca Sucevei este plin. Facem eforturi susţinute pentru reducerea numărului de câini de pe străzi, am avut campanii de sterilizare anul trecut, anul acesta suntem deja la a doua campanie, dar din nou suntem ghinionişti. Am mizat pe faptul că în luna martie va fi mai cald afară, dar avem parte tot de ger, încât rezultatele acţiunii nu vor fi cele aşteptate. Oricum tratăm această problemă cu toată seriozitatea. Aţi văzut ce se întâmplă şi la Botoşani şi în alte părţi, Doamne fereşte, nu vrem să ajungem în asemenea situaţii, încercăm să gestionăm problema acestor câini, deşi, din punctul meu de vedere, trebuie dată posibilitatea de eutanasiere, atunci când nu există altă soluţie”, a declarat primarul Ion Lungu.

 

Bătrân mâncat de viu de câinii vagabonzi, în Botoşani

Edilul sucevean a amintit de tragedia petrecută în urmă cu câteva zile la Botoşani, unde un bătrân de 79 de ani a fost mâncat de viu de câini, în apropierea gropii de gunoi a oraşului.

„Erau aproape 20 de câini. Unii muşcau din el, alţii se luptau peste cadavru. Bătrânul nu mai avea un picior, iar o mână era pe jumătate mâncată. O ureche de asemenea lipsea. Animalele au fugit peste un deal când ne-am apropiat”, a povestit pentru Monitorul de Botoşani Gheorghe Chelaru, unul dintre cei care au pornit în căutarea bătrânului, atunci când a fost dat dispărut de către familie.

Legea care permitea eutanasierea câinilor vagabonzi prevedea că un câine prins de hingheri pe străzi putea fi eutanasiat în termen de 15 zile, dacă nu era revendicat sau adoptat de nimeni în această perioadă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu doreşte reintroducerea legii de eutanasiere a câinilor vagabonzi.
 Vizualizări articol: 1980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 10 voturi
Lungu doreşte reintroducerea legii de eutanasiere a câinilor vagabonzi3.8510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo lungu trimis de
(12 mar 2010, 12:31:59
spirake ia-ti maidanii acasa ca vine eutanasierea.....vagabontule
1.1  RE: Bravo lungu trimis de
(12 mar 2010, 21:08:44
Am zis ca ma abtin, dar nu pot. laughing) Mdeci.. se scrie "vagabondule", iar Spirake era contra maidanezilor in comentariile anterioare. Cam greu cu procesarea textului. Ma impresioneaza grija ta imensa pentru Suceava. De pe varful mopului din "Iunaited Kingd�m" de unde esti, inca gasesti puterea in suflet sa militezi pentru bunastarea cetatenilor.rolling on the floor ce bou esti...
1.2  RE: Bravo lungu trimis de
(13 mar 2010, 00:17:50
hai la un oral...
1.3  RE: Bravo lungu trimis de
(13 mar 2010, 00:19:19
spirake era contra....cred ca esti slab la vedere tipule
1.4  RE: Bravo lungu trimis de
(13 mar 2010, 10:02:41
Sunt impotriva ocrotirii maidanezilor,precum si impotriva potailor tembele asa cum esti tu,Mihai24!Pacat de nume,Mihai e un nume frumos...in rest cred ca 24 reprezinta suma obtinuta daca ridicam la patrat valoarea IQ-ului tau.Sirjerkalaot,lasa-l in pace pe acest specimen...nu-i foloseste nici lui,noua nici atat!
1.5  RE: Bravo lungu trimis de
(13 mar 2010, 12:22:20
stie neamul tau ce prost a facut
1.6  RE: Bravo lungu trimis de
(13 mar 2010, 14:15:40
Mihai, ia si concentreaza-te pe dat cu mopul ca pierzi job-ul. laughing
1.7  RE: Bravo lungu trimis de
(14 mar 2010, 22:29:53
frate vad ca iti place mopu nu cumva mata lucreaza la mine si da cu mopu dupa ce iti dau la ****......manelistule mai esti si u in lume crezi ca toata lumea da cu mopu ca toata familia si neamul tau,daca eu dau cu mopu u dai cu limba ......teapa de la toti sucevenii la un oral ca vad ca stiiiiiii meserie........dictionar de gunoi ce esti,gunoi mic de taran de la ......aha in ce sat ai zis ca locuiesti ca nu mai tin minte........gunoiule
2.   Aveti puterea! trimis de
(12 mar 2010, 12:44:49
Cei din PDL controlati parlamentul, aveti guvernul, aveti presedintele. Ce va tot tanguiti prin ziare? Faceti ceva si lasati plansetele in fata microfoanelor! La santuri ne cereti clementa, la caini va expuneti neputinta,.. Norocul tau Lungule e ca nu sunt alegeri locale anul asta sau la anul...
3.   Bravo, taraneee! trimis de
(12 mar 2010, 12:55:06
Bravo bre primare! In sfarsit, ai si tu o initiativa salutara! Te-ai dat dreacu! Da, oricum, tot fata aia de natarau o ai! Hai, bafta cu eutanasierea! Poate faci su tu ceva in 8 ani de mandat. Poate macar ne scapi de javre.... Vai de capu tau!
3.1  RE: Bravo, taraneee! trimis de
(12 mar 2010, 14:37:36
DACA NESINTITUL ASTA DE PRIMAR AR REINTRODUCE PARCARILE CU PLATA CA IN ORICE ORAS CIVILIZAT AR FI CEA MAI MARE REALIZARE. NU AVEM PARCARI IN FATA PROPRIILOR NOASTRE LOCUINTE DIN CAUZA ACESTUI BOU PENAL.
4.   Buna decizie! trimis de
(12 mar 2010, 14:23:29
Daca se aplica legea, va rog mult, incepeti din Obcini!
4.1  RE: Buna decizie! trimis de
(12 mar 2010, 14:57:43
Daca se aplica legea, va rog mult, incepeti din casa dvs: fratele, sotia, copiii (daca aveti), apoi aplicati-va dvs ultima injectie si scapati-ne de-un neam de lungi si lati; dup'aia lasati cu limba de moarte ca urmatorii la rand sa fie consilierii din primarie. Si apoi, cu ultima suflare, poate o sa aveti bunul simt sa va cereti scuze sucevenilor pentru mizeria in care ati adus orasul. Si abia dup`aia, cand toate problemele vor fi rezolvate, toate gropile astupate, toate kitschurile de neam prost eliminate, aflat nou pe toate strazile si curatenie in oras, ABIA DUP-AIA urmasii dvs. (care sper din suflet sa nu va semene) vor avea dreptul sa inceapa macar sa se gandeasca la o solutie pentru problema cainilor fara stapan. Si aia va fi o solutie decenta si umana, nu nazista si provenita din gandirea dvs. limitata de taran de salcea. A bon entendeur, salut!
4.2  RE: Buna decizie! trimis de
(12 mar 2010, 15:18:54
secular esti mai prost decat in timpul scolii si te propun la un oral din partea sucevenilor....
4.3  RE: Buna decizie! trimis de
(12 mar 2010, 22:11:51
Secular, da-ti foc! Asta e cea mai buna decizie! The best of the best!
5.   Eutanasiere politica trimis de
(12 mar 2010, 18:01:52
Eu, ca cetatean roman si locuitor al comunei Suceava (platitor de impozite totodata) doresc introducerea legii eutanasierii tuturor politicienilor care au condus tara din 1990 incoace. Solicit de asemeni eutanasierea imediata a mincinosului si coruptului nostru primar Lungu Minciunica urmat indeaproape de viceprimari si clica lor de consilieri burtosi, umflati si "incoruptibili". Asa sa ne ajute D-zeu.
5.1  RE: Eutanasiere politica trimis de
(12 mar 2010, 19:34:16
Subscriu total la comentariul tau si as propune sa facem o lista cu toti politicienii carora nu ar trebui sa le fie rusine ca au trecut prin spectrul acesta comparat foarte corect cu cel al damelor de consumatie,ca sa ma exprim delicat,si sa vedem daca gasim vreun specimen care sa-si fi meritat cu adevarat cu adevarat numele de politician.In rest,as vrea sa cunosc vreun individ care a intrat in politica fara un interes personal de inavutire sau de alta natura,care nu si-a aparat interesele sale pur personale,si,in urma activitatii sale sa fi avut si populatia ceva de castigat!Va invit sa-mi dati si mie ceva nume de exemplare care ne-au ajutat dezinteresat si nu si-au umflat considerabil pozunarele,pt ca eu nu prea ii vad din pacate,sufar de miopie politica!!!
5.2  RE: Eutanasiere politica trimis de
(13 mar 2010, 00:46:31
ce ar fi sa deschidem o lista de semnaturi pe tema asta
Pot vota cu toate membrele?
6.   Secular si neutru..doua javre trimis de
(12 mar 2010, 21:02:19
fratele sotia si copii tai sa aibe soarta care ne-o doresti tu..javra.mancate-ar maidanezii ca pe ala de la Botshani.Dupa aia mai vorbim.daca mai avem ce.
am zis!
7.   * trimis de
(13 mar 2010, 11:35:46
normal ca deh ! e muult mai ieftin (desi'i cinic ca dreq)...cred ca'ntr'o viata anterioara a fost maidanez primarasu' asta (ne)sucevean
8.   "Eutanasiere si incinerare" trimis de
(13 mar 2010, 20:45:22
"Maidanezul" din Prelipca odata ajuns la Suceava,se instaleaza intr-o zona propice maidanezilor,creeaza habitatul specific(a se citi gropi,noroi,mizerie si zapada neagra),apoi latra sau schelalaie,functie de interes,ptr "a prosti" trecatorii ce l-au votat drept cel mai mare "maidanez" ptr 4 ani.Restul e can can!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei