Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 mar 2010 - Anul XV, nr. 59 (4350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ameninţarea cu TAS-u’

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Jale mare, de la Real de Madrid până la Realu’din Giuleşti. Cristiano Ronaldo dă drumul giumbuşlucurilor când scorul de pe tabelă asigura doar prelungirile, în timp ce jongleurul Copos face ce ştie el mai bine, artificii. Mai că m-ar înduioşa suferinţa lor, dar ei sunt primii care trebuiau să se ajute. Madrilenii au pierdut o ciosvârtă din calificare în primul meci, în faţa unor francezi care nu se ridicau la valoarea unui Juninho sau chiar unui Benzema, dar care ştiu să muncească şi să îndure pentru a câştiga. Plânge Bernabeul, de-acum cu gândul la capra vecinului catalan. Degete încrucişate să n-ajungă Barcelona în finală sau, de va fi să fie, măcar să nu se încoroneze pe stadionul albilor.

La Rapid, ca la noi. Cică se va judeca la TAS litigiul privind legalitatea transferului lui Varga şi Bălan. Ştiţi cum pierde România procesele la CEDO? Pe bandă. Frustrant este că le pierde România şi nu justiţia din România! De-aia mă gândesc că ne-ar face TAS-ul un pustiu de bine dacă ar găsi vinovată Liga lui Mitică pentru că regulamentele ei permit tot felul de matrapazlâcuri, excepţii şi eludări.

Apropo de Mitică, tangenţial. Nu demult, era în direct la gesepteve, dialogând cu fârtatele său Gigi, care îşi închipuia că îl alintă dacă dezvăluia că ligagiul ar suferi de boala lui Priap. Acesta parează ca un maestru de scrimă cu ciomagul şi spune că de fapt suferă de boala lui Calache. Dar de ce vă intoxic eu cu asemenea personaje? Doar tangenţial cum vă spuneam, pentru că ajung acolo unde e mai dureros, la moderatorul acestei discuţii docte, Silviu Tudor Samoilă. Ei bine, la replica asta de mai sus a lui Mitică, Samoilă sloboade nişte hohote de parcă era la casting pentru râs viguros! Omul, până nu demult rezonabil, le sugera că sunt amuzanţi, că el râde la glumele lor lumpene, numai ca să-i ţină cât mai mult în sufrageria privitorilor. Ce le-o face trustul lui Felix oamenilor ăstora de le ia minţile şi decenţa?! Altul în situaţia asta, Naum, îi dă o replică maliţioasă pe această temă lui Adrian Georgescu, dar este pus la colţ la aproape fiecare comentariu de pe blogul gesepe. Nici Geambaşu nu se simte prea bine şi iese la justificări puerile dând de pământ cu laurii ăia de editorialist al anului nuştiucare. Gesepetrece cu voi, profesioniştilor, nu vă mai pasă de sport, poate prea mult?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ameninţarea cu TAS-u’.
 Vizualizări articol: 958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ameninţarea cu TAS-u’5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei