Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 sep 2009 - Anul XIV, nr. 218 (4204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PNL: Legea educaţiei are, pe site-ul Guvernului, mai puţine articole decât varianta din Parlament

Joi, 17 Septembrie 2009 (14:04:44)

Liberalii cer demisia premierului Boc, "cu tot Cabinetul său de amatori", acuzându-i pe actualii miniştri că au modificat Legea Educaţiei, recent adoptată prin asumarea răspunderii Executivului, aceasta având, în forma de pe site-ul Guvernului, mai puţine articole decât cea prezentată în Parlament.

"PNL cere premierului Boc să plece de urgenţă de la Palatul Victoria, cu tot cabinetul său de amatori, pentru încălcarea grosolană a tuturor legilor şi regulilor care formează statul de drept", scriu liberalii, într-un comunicat de joi.

Aceştia sesizează "un fapt incredibil şi fără precedent în statele democratice": după ce Guvernul şi-a angajat răspunderea pe o formă a proiectului de Lege a Educaţiei Naţionale, ea "a fost modificată ulterior".

Argumentul liberalilor este acela că, în timp ce pe site-ul Camerei Deputaţilor şi pe cd-urile înmânate tuturor parlamentarilor, Legea Educaţiei Naţionale are 336 de articole, în varianta de pe site-ul Guvernului ea are doar 331 de articole.

"Un exemplu în acest sens este articolul 333 privind «Incompatibilităţile», din varianta asumată şi publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor şi pe cd-uri, care, mai nou, devine articolul 328, cu acelaşi titlu, pe site-ul Guvernului.

"PNL cere public demiterea Guvernului Boc şi sancţionarea din partea cetăţenilor a acestei Coaliţii Monstruoase PSD-PD, care înţelege să-şi bată joc de sistemul naţional de învăţământ, pe care, cu cinism, îl numeşte «prioritate naţională». Neconstituţionalitatea demersului Guvernului, care îşi bate joc în continuare de Parlament, este un motiv în plus care justifică moţiunea de cenzură pe care PNL intenţionează să o depună", conchid liberalii, în documentul citat.

Premierul Emil Boc a angajat, marţi, răspunderea Guvernului, în şedinţe separate ale Camerelor reunite, pentru legea salarizării unitare, legea educaţiei şi legea restructurării agenţiilor.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL: Legea educaţiei are, pe site-ul Guvernului, mai puţine articole decât varianta din Parlament.
 Vizualizări articol: 556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL: Legea educaţiei are, pe site-ul Guvernului, mai puţine articole decât varianta din Parlament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei